- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hátha találkozott már valaki ilyennel, Asus R551L laptopnál az a jelenség, hogy akksiról nem működik a processzor turbo funkció, tehát alap órajelen pörög csak a processzor.
Új az akksi benne magam cseréltem, processzor újra pasztázva, érdekes amint hálózatba gugom, minden tökéletesen működik.
Energiagazdálkodást is szénné állítottam már, bios a legújabb a gépen, tanácstalan vagyok. -
python1
veterán
válasz Mikulásbá #38095 üzenetére
Miért ne menne, vagy az asus ennyire gyenge lenne, bár nem rajongok ezekért a konzumer cuccokért.
Lenovo Tinkpaddal dolgozunk itthon, ott nincsen ilyen probléma, minden flottúl megy, HP-vel sem volt eddig probléma, egyedül ezzel az asussal nem boldogulok, igaz leselejteztük, már csak 1-2 dologra használnám, de ott jól jönne akkuról, ha normális teljesítményt adna.
Tényleg komolyan beletúrtam minden beállításba, bioszba is mindent megnéztem, na mindegy még egy új wint megpróbálok.
Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
python1
veterán
válasz Pyttawrx #38098 üzenetére
Természetesen az, igaz abból sem a leggagyibb (20e) körül vettem, lehet az eredetivel még teszek egy próbát, ha nem működik úgy, akkor lehet tényleg egy linuxot dobok rá.
Nem akarom teljesen lehúzni a márkát, mert lehet valóban az akksi miatt van, bár 4-5 órát simán megy az új akksival.
Kidobni sem akarom, mer szép állapotú, ajándékba sem akarom így odaadni senkinek, igaz 1 szoftvert ill egy műszert kell neki kiszolgálnia, arra még talán jó lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest