Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok!
Adva van egy ASUS K50AF-SX016D noti. A webkamerája fordított képet ad.
XP van rajta. ASUS support oldaláról leszedem a kamerához illő drivert a 3 közül, fel is települ. Újraindítást kér, leokézom. Erre a windows leáll feliratba belefagy a gép, processzor ledje nem villog. Csak hosszan lenyomva tartva a bekapcsoló gombot hajlnadó a gép kikapcsolni.
Nem esünk pánikba. Bekapcs. A windows már nevén nevezi a kamerát, nem csak usb videóeszköznek. WOW, akkor felment a driver! Nézem a képet, még mindig fordított...
Gondoltam újraindítom, erre megint belefagy a gép a widows leáll feliratba.
Újrahúztam a gépet. ugyanaz a probléma jött elő, úgyhogy leszedtem a drivert. Azóta le tud állni a gép.
Mit lehetne tenni, hogy a kép is megjavuljon, s a gép is ki tudjon magától kapcsolni?solfilo
-
veterán
válasz nemzavarsz #10766 üzenetére
A jó drivert raktam fel, előtte megnéztem, melyik típusú kamera van a gépben, a kód alapján választottam drivert. A bios frissítésen épp most vagyok túl, gyors leszedem a hotfixet, és meg is nézem, leáll e a driver felrakása után a windows. Az eredménnyel jelentkezem.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
veterán
válasz nemzavarsz #10766 üzenetére
Sajnos nem jó még mindig.
A windows most már leáll, hotfix sem kellett, azt írta, a telepíteni kívántnál frissebb van a gépen. (gondolom mert közben felment az sp3 és egyéb frissítések)
De a kamera képe továbbra is fordítva látható.
Itt az eszköz azonosítója, ez alapján kerestem:
Ez alapján az Azurewave USB2.0 Camera Driver, de telepítés és újraindulás után ezt írja a windows.Egyszerűen nem értem a dolgot.
solfilo
-
veterán
válasz nemzavarsz #10772 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Gondolom akkor user error esetével állunk szemben.
(#10771) Ferrero: -nél azért többet is segíthetnél! Ha nem mondod, hogy mi a hiba, sosem fogom megtanulni.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
veterán
válasz nemzavarsz #10778 üzenetére
Szia!
Megkaptam, köszönöm! Tökéletesem működik az átírt driver!!!!!!
Nemzavarsz mester profi munkát végeztél!!!
Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget, nélküled nem sikerült volna!Ferrero: Én is félreértettem a hozzászólásod!
solfilo
-
veterán
Sziasztok!
Vettünk egy ASUS K501LX DM028D notit. Viszont akadt vele egy kis gond. Win 7 Pro 64bit OEM lemezünk van hozzá, ezt szerettük volna felrakni. USB-vel sikerült is installálni az oprendszert, de nincs net. Asztali gépen néztük ASUS oldalát, de csak Win8.1 és Win10 driverek vannak fent.
Van valakinek valami tippje azon kívül, hogy vegyünk hozzá egy Win8.1-et?solfilo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest