- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireproof
őstag
kb az az ár kategória mint a GTX 260 Soc. A monitorom egy kicsi 17 colos tehát a monitortól nem függ. (később majd lehet veszek nagyobbat)
-
tarczali
tag
Asus M4A79XTD EVO lapról vélemények?
-
ThaBoss
senior tag
válasz tarczali #1853 üzenetére
Nagyon szuper lap, csak attól függ mire szeretnéd használni.
Mert a chipset-tel elérhető a CF, 2x8 sávon, fejlettebb az SB is (750-es). 6db SATA van rajta és itt elérhető a Raid 5 is. Külön Marvell vezérlővel van még +1 és egy eSATA is. És még talán jobban tuningolható...
Lényegében ennyi, amivel többet tud az M4A785TD-V EVO-nál, de azon viszont van IGP+Sideport, és olcsóbb is pár ezressel. -
ThaBoss
senior tag
-
tarczali
tag
a 785TD-V EVO-n lévő vga mire jó igy magában? újabb játékok hogy muzsikálnak rajta?
[ Szerkesztve ]
-
ThaBoss
senior tag
-
job-
tag
válasz ThaBoss #1870 üzenetére
Az MSI leállította a gyártását alkatrész és (tervezési) hiba miatt.
Tuningos körben több cimborám van, kik hónapok óta várnak a gariztatására, a kondik nem bírják rajta a kiképzést (felpúposodnak, eldurrannak)
Jó pár hónapja eltűnt az összes nagykerből, szerintem még most se nagyon van, vagy csak a "rossz" szériából.
Az év elején megrendeltem én is, de nem jött, nem hozták a nagykerek, akkor értesültem erről.
Így az ASUS lett a befutó részemről. -
tarczali
tag
az végülis nem rossz
-
ThaBoss
senior tag
Kapható az új 890GX-es ASUS lap:
iPon -
ThaBoss
senior tag
válasz fireproof #1881 üzenetére
Na ez most érdekes...
Mert az új 890GX többet tud, mint az XTD. Ugyanúgy lehetséges a 2x8as CF, de itt mellé jár a TD-V EVO IGP-je is, csak 700MHz-re van tuningolva gyárilag. Valamint új, modernebb SB van, full SATA 3-as és a drágábbhoz van 2 db USB 3 is. És a 890GX-nek dupla akkora a BIOS-a, mint az XTD-nek, bár valószínű a multilang miatt (nagyrészt). Ha nem szükséges az USB 3, akkor az olcsóbbat venném az új szériából (30k).
Egyértelműen az a nyerőbb.Ja és a hang: Giga Realtek codec-et használ, szintetikus tesztekben kb olyan, mint az ASUS-on a VIA. Fülre én Realtek-es vagyok, a jó hír, hogy a 890GX-en is RTL chip van!
[ Szerkesztve ]
-
ThaBoss
senior tag
válasz fireproof #1883 üzenetére
Nem, én erre gondoltam: [link]
Ez az USB 3-nélküli.
Az USB 3 és a SATA 3 új szabványok, gyorsabbak lettek a portok. Persze megfelelő eszköz is kell hozzájuk, ami még ritka és drága is.
Ha még nem olyan sürgős a vásárlás, akkor mindenképpen várd meg ezt a lapot: [link]
Na ez még egy érdekes játékos lehet! -
job-
tag
válasz fireproof #1883 üzenetére
Nem rossz a lap, de ez már a "DELUXE" árban mozog. (persze csak az újdonság erejéig)
Éppen ezért (szerintem) kicsit drága. A SATA3-ra és USB3-ra egyenlőre semmi szükség, na persze ha nem 2-5 évre veszel deszkát, ha meg játékos vagy, akkor IGP is nagyjából szükségtelen.[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
válasz ThaBoss #1888 üzenetére
Értem tehát akkor a sebességük más.
Nem gond ha 1-2 év múlva újat kell venni.(#1887) job-
Játékra lenne.
Ez lenne a akkor a konfig.
Alaplap: ASUS M4A79XTD EVO
Prodi: AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition
Videó-kártya: Gigabyte GTX 260 SOC (még nem biztos de valószínű, hogy ez lesz)
Ram: GEIL Value 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT
Ez így jó lenne nem?
[ Szerkesztve ]
-
job-
tag
válasz fireproof #1896 üzenetére
Ezek 1333-as-ok, ez 1600-os.
Bocsi, az előbb rosszul linkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
ThaBoss