- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdjhonny5
csendes tag
Hali!
lenne egy hatalmas problémám)
a biosom meghalt vagy legalábbis nem ad életjelet)az alaplapom egy asus m2r32-mvp a legfrissebb biosal( kb egyhónapos bios) 3hete frissitettem minden probléma nélkül.
most vettem egy x2 5000be procit amit tegnap beleraktam, elindítottam a gépet, simán beindult windows meg minden, látta a procit, és minden cuccot. majd kb félóra mulva ujraindítottam ekkor a postnal bejött hogy bad bios checksum, kereste a .rom fájlt majd kiírta hogy start erasing...ok utána start programming...ok kicsit várt majd irta hogy kapcsoljam ki a gépet és állítsam be a biost...
kikapcsoltam csak már vissza nem megy...(( semmire sem reagál, elem kivéve, cmos reset, lehuzva minden fölösleges venti, vinyó, de semmi) felpörög minden rendesen mint máskor de nem történik semmi,
probáltam alaplapi cdt floppyt , de hozzá sem nyul egyikhez sem...
nem reagál billentyűkre sem...nem igazán értem..
valaki tud segíteni hogy mi lehet a baja? az lehet hogy teljesen lenullázta magát a bios?
mit lehet csinálni, vagy mehet kukába az egész?
előre is köszi! -
rdjhonny5
csendes tag
válasz #67688960 #445 üzenetére
leszedem a biost, átnevezem (ha kell) kiírom cdre...csak ezt. és elméletileg meg kell keresni magától? a cdt felpörgeti a floppyt viszont nem, ha kivszem a vgat, memokat nem is sípol nem ad semmi hangot? ez normális? ennyire elszállt volna?
cmos resetet már rengeteget kapott, de semmi...
akkor még ezt megpróbálom...
reménykedem..)
ha nem megy akkor nemtom...
ez vajon garanciába belefér? vagy elküldenek a p....ba..?) -
rdjhonny5
csendes tag
hát gáz van mert semmi nem megy...
nem csinál semmit...abszolut nulla. reset volt mar vagy 30x
lehuztam mar mindent rola, egyszeruen elindul de a képernyon semmi...a cdt pörgeti aztan semmi nem tudom tanácstalan vagyok. egy cimborám megnézi holnap hogy van e nekik a boltban ilyen lap és kiszedi a bios chipet, talán az segít. habár kétlem de nem hiszem hogy lesz ilyen lapjuk alig lehet találni már ezt a szart)) amugy megvagyok vele elégedve ha most nem szivatna...(( -
rdjhonny5
csendes tag
-
rdjhonny5
csendes tag
550w chieftec..és szerintem nem ez a hibás...
attól félek hogy meghaltak a procik, ha a memot megolte akkor akár a procit is nem?
most akarok öcsémnek venni egy ugyanilyen lapot..ha kivenném belőle a chipet és beletenném ebbe? vagy inkább garoztassam előbb)) mert ha elbaszok két alaplapot akkor gáz van)
csak a kurva szerviz január végére igéri...az meg messze van..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest