Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    Hali!
    Van egy Xonar U5-öm, 2016 októberben vettem. Azóta nagy megelégedéssel használtam PC-hez, fél éve pedig notebookra váltottam.
    Amivel csak az a baj, hogy eddig jól működött. Viszont a notebookot hordozom magammal nap folyamán többször is és ekkor mindig kihúzom az USB-t, mert ugye viszem a notebookot. Eddig jól működött, hogy mondjuk visszajövök a szobába, megy a win10, bedugom a hangkártyát, kattanás, és már tolja is SPDIF-en(koax) on a hangot az erősítőbe. Viszont mostanában olyat csinál, hogy bedugom és nem történik semmi. Win10 nem hozza fel a listát, ha meg a tekerőgombot megnyomom a hangkártyán, akkor elindul végtelenkattogásba, mint valami index csak gyorsabban, és nehezen éleszti fel a kapcsolatot a notebookkal. Mindegy melyik USB-be dugom, nem jó.
    Ha viszont kikapcsolom a notit, bedugom USB-n a hangkártyát, és együtt indítom el a notival, akkor inkább működik. De most ezzel fél évig semmi baja nem volt, jól gondolom, hogy a relé halt meg benne?
    Ha viszont nem húzom ki, hibernálom a notit, bekapcsolom, újra ott a kapcsolat. Tehát csak azzal van baja, ha menet közben lehúzom a notiról, elmegyek a notival, majd 1-2 óra múlva újra összedugom, akkor csinálja a relés kattogást. :F

    Érdemes visszaküldenem gariba? Valahol talán megvan a számla, elvileg 36 hó gari van rá.

Új hozzászólás Aktív témák