Új hozzászólás Aktív témák
-
solyom76
senior tag
HU tényleg baszki,nekem pc-n volt ilyen amikor a ramokat cseréltem.....eddig nem is jutott fejembe....
2x 1gb volt benne és akartam az egyik helyére rakni 2gb-t ,és pont ezt csinálta hol indlt hol nem ....nekem maradt a 2x1 gb....,mert nem találtam megoldást erre a hibára.......Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
-
nagyúr
Akkor nem vettem ki,de már napok óta benne van,ugyanúgy vagy indult a gép vagy nem.Amikor kivettem régebben,akkor is volt,hogy nem indult elsőre a lapos.A szervizes pasi is azzal kezdte,van-e benne plusz RAM-mondtam igen,de nem ELPIDA hanem KINGSTON,de minden más adat megegyezik,a BIOS,a rendszer,minden felismeri.Akkor most még sem mindegy milyen megy bele,tehát még a gyártónak is azonosnak kell lenniük?
-
nagyúr
Esküszöm,csak egyszer küldtem el!
-
nagyúr
válasz zolizozo80 #319 üzenetére
nálam
szorozd meg kb 15%-al[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Draken & CivicEsi #320 hsz
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
solyom76
senior tag
CSak mert találtam valami mást.....GTX 675MX -el.....
Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
-
nagyúr
Tegnap kijött egy friss BIOS verzió a G75 VW-hez.Le is szedtem,hogy kell ezt csinálni?Hátha megoldaná a bekapcsolási gondomat .....
-
nussa5
aktív tag
válasz Mikulásbá #329 üzenetére
Kétféleképpen tudod frissíteni a biost. Vagy windows alól a WinFlash progival, amit az ASUS Utility mappán belül találsz, persze csak akkor, ha telepítetted a lemezről. Vagy a letöltött új biost kicsomagolod és felmásolod egy fat fájlrendszerű pendrivere. Újraindítod a gépet és belépsz a biosba ott kiválasztod a frissítést és betallózod neki a pendriveről az új biost.
-
Muerte
addikt
válasz Mikulásbá #333 üzenetére
Hát ezt embere válogatja,valaki eljátszogat pl.BF3-ban is ultrán 30FPS-el,én viszont inkább leveszem a szűrőket hogy meg legyen egy beton stabil 60.Utoljára mikor játszottam 30FPS-el a NFS RUN volt mert abban le volt limitálva annyira a max.Kb. 7-8 óra volt asszem a kampány ideje,de elég is volt mert begyulladt tőle a szemem. Két napig folyt a könny belőle és mindez a 30 FPS miatt.Szóval azért 30-40% plusz nem mindegy,főleg az új játékoknál.
334: A winflash egyszerűbb.Olvasd el a readme-t ott leírják az instrukciókat mit kell csinálni,az akksi legyen a gépben mert ha véletlen áramszünet van bios frissítés közben akkor alaplapcsere a vége.
[ Szerkesztve ]
-
tihanyi89
tag
Sziasztok!
Szeretnék majd venni ssd-t utólag majd az új Asus g75 vx gépbe, valaki tud segíteni hogy pontosan milyet érdemes bele venni? Link
-
nagyúr
-
nussa5
aktív tag
válasz Mikulásbá #344 üzenetére
Megkérdezhetem miket hagytál még le erről a lemezről?
Keyboard filter kell, ATK Pack kell!!, Nvidia PhysX kell, LifeFrame3 kell a videókamerához, ezzel tudsz fényképezni és videót készíteni, Asus wireless console3 kell, Live update nem szükséges, de én felrakom már többször jelzett elérhető frissítéseket, Splendid kell, Virtual camera kell,
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
addikt
Úgy lehet frissíteni ahogy leírták neked a 332.Hsz-ben Egyik verzió sem bonyolult.Az hogy mik szükségesek még a lemezről fogalmam sincs, mert nekem dell-em van
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest