- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyom76
senior tag
Hát kinek is higgyen az ember én a 3d 06 ban mindenféle piszkálás nélkül kaptam a 660-ra
16400 pontot,a linkeden meg írnak rá 15200-at hát akkor ????Én erről nem vitázok el kell olvasni figyelmesen a 4. hszt.
[ Szerkesztve ]
Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
-
Reggie0
félisten
válasz solyom76 #153 üzenetére
Nem tudom, miert gondoltad egyaltalan, hogy barki vitazni akar veled. A benchmarkot azert linkeltem, hogy legyen valami osszehasonlitasi alap a kulonbozo kartyakhoz. (Remelem nem arulok el sokat, hogy az ilyen stilus miatt inkabb a weboldalaknak hiszek, mint pl. neked.)
Amugy gondolom hallottal mar olyanrol, hogy driver, es ennek az esetleges teljesitmenyre gyakorolt hatasarol....[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nos,nekem ma megérkezett a lapos,már túl vagyok a Windows 8 telepítésén,kezdem belakni.Még szokatlan a nagy képernyő és felbontás,de pár nap és rendben lesz ez is.
Hangja egyáltalán nincs,de majd játékkal is megnézzük.Szóval komoly cuccos,az biztos!
-
panda100hp
csendes tag
Na egy kis infó arról, hogy milyen költségekkel jár az, ha szeretnéd a külföldről beszerzett laptopot (szlovák billentyűzetkiosztást) magyarra cserélni:
Pontos info a magyarországi ASUS márkaszervíztől jött:
G55VW - 21090,- + ÁFA azaz 26785,- FT
G75VX - 19110,- + ÁFA azaz 24270,- FT
+ beszerelési munkadíj 9000 ft azaz 11430,- FT
szállítási idő 2-6 hét
Szóval nem olcsó, mert nin 35000 FT egyilyen csere !
UI.: ne utalj előre semmit, személyes átvételkor minden ellenőrizhető (RADIUM van boltjuk)
-
solyom76
senior tag
!!!!!!!!ELADÓ !!!!!!!!!
-
nagyúr
Ma reggel olyat tapasztaltam,hogy amikor megnyomtam a bekapcsoló gombot,nem történt semmi.A gomb világított,a gép szélén is pár LED,de a képernyő nem jött be.Kivettem az akksit,majd vissza be,aztán indult rendesen.Ez mi??
-
CivicEsi
senior tag
-
CivicEsi
senior tag
válasz Mikulásbá #173 üzenetére
Nem, jó lesz az, mondjuk tényleg overkill, de az én esetembe is, a g75 is az lesz, a witcher 2 lesz rajta a legkomolyabb játék.
Attól félek, hogy a vga kártyám el fog lustulniASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
Dr. Bubó
tag
Ehhez mit szóltok: http://digiprime.hu/index.php/laptopok/asus-g75vx-ultimate-edition-akcios-ajanlat2012-10-03-09-30-55250375866-detail
A digiprime megbízható cég?
Akinek van ilyen notebookja, attól kérdezném, ha nem 3D-s a monitor akkor milyenek a betekintési szögek, képernyő minősége, és megy-e a CPU-ban lévő GPU? (Üzemidő növelése miatt érdekel)
Energia takarékos üzemmódban mennyi az üzemidő?[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Dr. Bubó #175 üzenetére
Amit te kérdezel,az már az újabb verzió,amit novemberben kezdenek szórni-elméletileg lehetséges,hogy abban már egy újabb BIOS lesz,ami tudja a 2 GPU közti automatikus váltást.
A betekintési szög minek?Biciklizni akarsz a laptop körül?Mert általában leül elé az ember és használja...... -
solyom76
senior tag
válasz Mikulásbá #179 üzenetére
ausztriában találtam,pont hülyének néztek,mert a géppel a hónam alatt mentem a boltba ,mert nem akartam úgy táskát venni hogy nem fér majd bele.
http://www.mylemon.at/artikel,nr,247761,zeige,vergleichbar,PATACO,Tasche_Notebook_18_4_schwarz.htm
ha gondolod este megnézem van-e még és szerzek neked postával 10500ft-ért.
pont jól elfér benne a pupban meg egyik felében a tőltő+kábel,a másikban meg egér ,360 controller,füles...
-
CivicEsi
senior tag
válasz DarkDeer #183 üzenetére
Hi.
Nekem csak egy kérdésem lenne.
Ok, hogy a gép nem magyar lokalizációs, és nem magyar billentyűzet van rajta/benne.
De a magyar Asuson keresztül tudod érvényesíteni a garit, illetve tudsz gari kiterjesztést hozzá venni?ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
DarkDeer
senior tag
válasz CivicEsi #186 üzenetére
Egy korábbi Radium-os vásárló (Radium ugyanolyan szürkeimportos, mint a Digiperime) azt írta, hogy a magyar Asus-nál be tudta regisztrálni a gépet és tudott garancia kiterjesztést is vásárolni. Más kérdés, hogy ezt majd tényleg elfogadja-e a szerviz ha mégis baj lenne a géppel.
-
eneron
csendes tag
mi van ha megveszem a gépet és mondjuk 2 hónap múlva regisztrálok be akkor attól fogva él a 2 év?
-
CivicEsi
senior tag
Beszéltem az Asus Magyarországgal, hogy mi a különbség egy magyar beszerzésből származó magyar lokációs gép, és egy magyar beszerzésből származó külföldi lokációs gép (Radium) között.
A következő választ kaptam:- A pick up and return ugyanúgy játszik mindkettőnél.
- A gari ideje alatt az alkatrész cserék működnek mindkettőnél.
- A pénzvisszatérítése, hogy vehess magadnak új gépet, csak magyar lokációs gépeknél működik.
- A csere sem működik, ugyanolyat nem adnak, csak hasonlót, esetleg jobbat.Mindenki aki nem magyar lokációs gépet akar benni (többek között én is) ennek fényében hozza meg döntését.
Ezek az információk csak a garancia esetekre vonatkoznak, ja és arra agyon oda kell figyelni, mindegy honnan van a géped, hogy a bolt ahonnan vetted ne szűnjön meg.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
CivicEsi
senior tag
válasz Mikulásbá #191 üzenetére
A mai világba erre semmilyen garancia nincs, de az Asusos a vonal túoldalán 3 boltot ajánlott, ami a "legerősebb triumvirátus".
Ezek talán nem szűnnek meg, de árban szerintem messze felülmúlják Radium és társait.
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
Reggie0
félisten
válasz CivicEsi #192 üzenetére
Esetleg meg az Aqua is megemlitheto. Mar osidok ota itt vannak es valoszinuleg nem szunnek meg csakugy(nem adocsalok, mint pl. a Mistral volt). Naluk, pl. amit kineztem, csak 11ezer forinttal dragabb, mint a radiumnal. Ennyit meger a biztonsag.
De igazabol a ceg meg nem szunesere egyedul a penzvisszateritesnel illetve a komplett gepcserenel van szukseg. Errol viszont vannak, (pl. acer-es) remtortenetek. Pl. egy srac kapott cserejegyet, csak megszunt a ceg, igy nem volt aki adjon cseregepet es nagyjabol 1 evebe telt, mig talalt a markaszerviz segitsegevel egy ceget, aki jofejsegbol megcsinalta a cseret.
[ Szerkesztve ]
-
DarkDeer
senior tag
Oké, akkor legális. Csak akkor azt nem értem, hogy miért hazudnak a honlapjukon és élőben is ezek a cégek, és miért írják/mondják, hogy magyar a billentyűzet? Sajnos sok vevő csak akkor szembesül ezzel amikor a futár meghozza a gépet. Igazán leírhatnák korrektül az oldalukra, hogy miért is adják olcsóbban a gépeket. Ja, hogy akkor vevőket veszítenének...
-
panda100hp
csendes tag
A CHS sajnos nem foglalkozik ASUS laptopokkal jelenleg még !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest