Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Géjza

    őstag

    Elég érdekesnek tűnnek az ütközések. Mostanában public-on megyek, amíg ki nem ismerem 1.9-et. a porkát, meg Valenciát és hát itt azért van 1-2 pitty-putty.

    Hátulről nekem jön a csávó (bal hátul), én pörgök, mint a búgócsiga, motor is lefullad, ő meg megy tovább, mintha mi sem történt volna, meg sem bicsaklik az autója.

    Aztán oldalról nekem jön egy másik, én megyek sóderágyba, ő simán megy tovább. Jövök vissza pályára - mondjuk elég balfax módon, nem nagyon néztem körbe -, jött egy autó nagy tempóval, mondom ebbű baj lesz more, menekülök le előle, amennyire tudok, de nem teljesen sikerült. Írtózatosan elkapta a a hátulját a gépnek, pörögtem-forogtam, bevágódtam a korlátba, narancs-fekete zászlót kaptam olyan sérülés volt. Mondom szép volt, sikerült tönkevágni más futamát a hülye visszajövetellel. Nézem vissza a replay, hát látom, hogy a csávó úgy ment tovább, mintha hozzám se ért volna, az autója meg sem billent, nyél gázon, ideális íven ment tovább, mintha hozzám sem ért volna. Miközben én írtózatos erővel vágódtam a palánkba. Mondom wtf, ez meg mi már. :F

    Hit box-szal lehet vannak gondok vagy az ütközésmodellel. Látszólag a hátulról jövő alig érzi meg a csattot, mehet tovább minden probléma nélkül, az elől menő meg "meghal".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák