- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N€T0X|N
őstag
Just a single lap will make you understand why there was just one man on the planet, capable of driving this monster close to its limits and on to pole position!
Ennyi. Minden tiszteletem a valaha élt legjobb F1-es pilótának, Ayrton Sennának! Ez a 98T brutális...
Sent from my keyBoard
-
N€T0X|N
őstag
Sent from my keyBoard
-
Chrys_
addikt
Megy a MASZIM szerver?
-
akela91
addikt
Ez a 98T az új kedvenc lett. Iszonyat élvezet vezetni egy jó H váltóval. Meglepően könnyen meg lehet fogni. Egy kérdés: A turbó miért csak félig tölt mindig? 2,5 bar körül...
-
-
TheStigKrisz
tag
Ez az új lotus a világ legkirályabb és legszörnyűbb dolga is egyben Egyszerűen vezethetetlen, ha az ember gyors kört akar menni, de ha nem akkor a világ legnagyobb mókája, és azok a hangok, te atyaúristen
Más: valaki nem tud valami jó Bathurst konverziót? találtam egyet, de annak az aszfaltja iszonyúan van modellezve, dobál rendesen.
-
N€T0X|N
őstag
-
Jack@l
veterán
Maszim már megy az új lotussal, Imolában.
@barcalaci84: te voltál bent egy kis ideig most? volt gáz a pingjeimmel/kocsimmal?
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
zeee
senior tag
Szép napot! A GTR Masters oldallal mi lett? ill a Maszim oldalon is olvastam egy ilyet...
-
barcalaci84
őstag
a masters oldal nem működik jelenleg...multkoriban is volt hasonló...gondolom ott a szolgáltatójukkal van gond...
a maszim server jelenleg is megy...most még az imola lotus98t-vel...
elvileg Ákos majd vált pályát a nap folyamán ha minden igaz...viszont a maszim-nál valóban vannak anyagi gondok, aki tudja támogassa őket , ha már gyakorlatilag egyedüliként foglalkoztak az AC-val az utóbbi időben...
[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
válasz barcalaci84 #2221 üzenetére
illetve pályaötlet, kívánság jöhet...
-
N€T0X|N
őstag
válasz barcalaci84 #2222 üzenetére
A 67-es Longford nagyon jól passzol a Shelbyhez, de az öreg Lotus formulához is.
Sent from my keyBoard
-
zeee
senior tag
-
N€T0X|N
őstag
válasz barcalaci84 #2225 üzenetére
A 49-re gondoltam. A 98T még szinte fiatalkorú.
Sent from my keyBoard
-
zeee
senior tag
válasz barcalaci84 #2228 üzenetére
nem tudom h én vagyok béna, de én most is alig találok szervert ahova tudnék csatlakozni. A client oszlopban mindenhol azt látom hogy 20/20, 15/15 stb, rámegyek és üres, senki nincs rajta, lejárt a booking idő, már 20 perce próbálok bejutni valahova, de semmi
-
Multi13
tag
Név: MAGYAR AC FUN SERVER [MASZIM.HU]
Autó: Lotus 98T
Pálya: Monza
Férőhely: 26
Qual: 8 perc
Race: 8 kör
Loop: yes
Server online: Non-StopSzerver szűrésekor legyen aktív a következő ikon:
[ Szerkesztve ]
Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
Multi13
tag
Várom az ötleteket, a holnapi autó/pálya kombóra!
Ja és amúgy Gadfly (Ákos) vagyok, a Maszimtól.
Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
törölt tag
válasz barcalaci84 #2221 üzenetére
francba
Már régóta szabadúszó szimes vagyok, elszoktam az ilyen dolgoktól, simán utalhattam volna az 1%-t én is, én állandó jelleggel egy madártani egyesületnek utalom,..régen még volt rá okom, de jelenleg csak megszokásból.
Remélem rendeződik az anyagi probléma, ahogy olvastam elég komoly a pénzösszeg. De az AC miatt én is bevállalok egy 5ezret, ha engedik, mert tag nem vagyok. -
Morwola
csendes tag
Milyen abroncs javasolt az esti Mugello versenyre? Vagy lehet kereket cserélni verseny közben?
-
Morwola
csendes tag
válasz barcalaci84 #2235 üzenetére
Ja, én a GTR-Masters versenyre gondoltam
-
Morwola
csendes tag
válasz barcalaci84 #2237 üzenetére
https://www.facebook.com/GTRMasters/posts/10152295789032449?notif_t=notify_me
-
zeee
senior tag
akkor most hol? A maszimos server üres. A másikra meg bookingolni kell. Az nekem nem mindig jön össze
[ Szerkesztve ]
-
zeee
senior tag
válasz barcalaci84 #2241 üzenetére
agyrém már a rajt után nem sokkal kiléptem. szétesett teljesen
-
Morwola
csendes tag
válasz barcalaci84 #2241 üzenetére
Volt egy kis technikai gond a serverrel, de újraindították, úgyhogy meccseztünk egy jót, még ha kettesben is
A pálya király, az autó meg az igazi GT feeling -
zeee
senior tag
ezt hogy csinálják? 01:33 alá nem tudok menni. Hol van még 6-7 mp a pályán???? Hihetetlen
-
JoinR
őstag
Szélárnyék? 331-es végtempó, fogalmam nincs hogy lehet elérni azt ezen a pályán másképp. Mondjuk túl sokat még nem próbálkoztam, default set-tel max 280, alacsony szárny + áttétel 310 körül talán, de lehet csak én bénázok, se a pályát se kocsit nem ismerem túlzottan
[ Szerkesztve ]
-
-
JoinR
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k