- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz barcalaci84 #1799 üzenetére
Nagyon jól hangzik, csak sajnos késő estig dolgozom.
(#1800) Met:
Láttam az akciót, de akkor még győzködtem magam, hogy nincs erre szükségem.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
N€T0X|N
őstag
válasz barcalaci84 #1797 üzenetére
Úgy értettem, hogy maga a pálya... a motorból adódó fizika vagy nem is tudom mi miatt... rFactorban egy DRM-mel is könnyebbnek éreztem az egészet, mint most a GT3-as BMW-vel. Pici túlzással. De pl. az F40 S3-mal nem bírtam még épkézláb valamit is összehozni.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
barcalaci84
őstag
emlékeztetőül:
-
Joshi
titán
Ilyen fordulatszám kijelzőt hogy lehet varázsolni az AC-ra?
-
barcalaci84
őstag
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni [link]
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...
a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenkiMaszim TS: 87.229.108.129:9987
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA -
Viper26
nagyúr
Kormány beállításban valaki tudna segédkezni?
Megcsinálom a beállítást (wizard), addig oké, kb 240 fokot tud a momo, viszont az autóban mintha 900-on maradna, alig mozdítok valamit a kormányon, játékban azt sokkal többnek veszi.
Még alig próbáltam, ki de nagyon tetszik, jó lesz ez.
-
Jack@l
veterán
válasz Viper26 #1807 üzenetére
Pont azért, mert 240 fokot skáláz fel 900-ra. (vagy amennyi a kocsi kormányelfordulása)
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Viper26
nagyúr
válasz barcalaci84 #1808 üzenetére
Módosítva, akkor most tesztelés.
Egyébként valamilyen beépített "tyre wear" app van, vagy külső forrásból kellene beszerezni?
Ezt sikerült találni, nem tudom mennyire megbízható.Esetleg még ez.
Szervert amúgy látom a listában, bár ez a booking dolog nekem még kínai.
Amúgy gondolom, hogy auto blip, és auto clutch van engedélyezve a szerveren, és más nem.[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
válasz Viper26 #1810 üzenetére
használd ezt: ez minden hasznos info-t jelez szinte egyben...gumit is
a "Magyar AC fun serverre" nem kell (nem is lehet ) bookingolni...
ha a freejoin-t kicsomagoltad , akkor menet közben is bármikor tudsz fellépni rá...a segítségeket jelen állás szerint nem lehet korlátozni serveroldalról...
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz barcalaci84 #1811 üzenetére
Simán gyökérbe kicsomagol, és ennyi?
Lesz rá hotkey amivel bekapcsolom?Na, akkor freejoin-nak utánanézek, hátha meg is találom a topikban.
-
zeee
senior tag
Szerintetek 50-et ér egy használt G25? Nyílván állapot függő, induljunk ki abból hogy működőképes, megkímélt állapotú, ahogy hírdetve is van.
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
Valószínű több mint 3 éves, ilyenkor azért már elkezd a műanyag öregedni, akármilyen finoman is használták.
Tuti nem ér annyit.A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
zeee
senior tag
Újat nem találni már, a G27 nekem sok(k) árban. Nem tudom így mi lész
róla lenne szó amúgy.
-
wolf033
senior tag
válasz barcalaci84 #1805 üzenetére
Hali!
Hány körös verseny lesz?
-
Met
nagyúr
válasz barcalaci84 #1823 üzenetére
Mondjuk a tegnapi pályán kicsit soknak találtam az 5 kört, qual-on kb. 2 kört tudtam menni, a versenyen persze az első körben kicsúsztam és fel is idegesítettem rajta magam és inkább kiléptem.
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Joshi
titán
válasz barcalaci84 #1806 üzenetére
Bocs elrontottam a linket, erre gondoltam. A lényeg hogy valami hasonló fordulatszám és sebesség kijelzés kellene nekem.
-
Viper26
nagyúr
MiniStatsbarplus-t, hová másoljátok?Bekerül majd oldalra az appok közé?
-
Viper26
nagyúr
-
Xirtam
veterán
Sziasztok,
A belassulásra van valami megoldás? R9 290-el játszom és i7-el. Tudnátok segíteni az optimális beállítás miatt? Esetleg a kormányhoz is jól jön valami beállítás. (Thrustmaster T500RS)
-
Viper26
nagyúr
válasz barcalaci84 #1829 üzenetére
Nálam nincs ott sajnos, pedig jó helyre lett másolva.
-
Joshi
titán
Az mit jelent? Gyanítom valami rendszer hiba van nálad, nekem is 290-em van de nálam stabilan 150-200 FPS-em van fullos beállítás mellett igaz hogy vízzel hűtött rendszerben. Monitoroztad a hőfokaidat? A 290-ek hajlamosak visszavenni az órajeleket ha elérik a 90 C°-ot. Nézd meg.
-
Joshi
titán
A vga hőmérsékletei fontosak lennének. Én a HardwareInfo-t javasolnám ennek mérésére.
GPU-Z szerint én a 14.4-es Catalystot használom, szerintem van újabb is de ez nálam működik.
Akkor mutatom az én beállításaimat hogy megoldjuk a problémát, a konfigom az adatlapomon Win8.1-el.
[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
Tsukuba pálya letöltése:[link]
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni [link]
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...
a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenkiMaszim TS: 87.229.108.129:9987
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA
Jó szórakozást![ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Úgy tűnik a kormányzással még mindig gond van, F40-nél most ugyanúgy alig centiket kell tekerni a kanyar bevételéhez.
Egyébként controls.ini-ben a scale már le van véve 0.2-re, ezért nem értem mi baja megint.Más téma.:
Ez elég jó cucc amúgy.: Rivali OV1 Info app - v3.0
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Láttam, hogy olyan pályákon olyan autókkal mentek amik nincsenek a játékban. Ezek szerint moddolható a játék. Kaphatnék egy linket ahonnan tudok letölteni modokat?
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
(#1845) Viper26: Én is ugyanezzel szenvedek, de hát csak egy Logitech Driving Force-om van (270 fokos), ami jó ps2-höz és pc-hez is . Assetto-hoz már valószínűleg kevés, de guba nincs most másik kormányra.
Ami nekem még fura, hogy olyan imbolygós az autó főleg egyenesben. Valamelyik nap néztem Monza-ban a Ferrari-t és hát a célegyenesben össze-vissza "szitált" az autó, pedig a kormányt csontegyenesen tartottam. Ha valaki tudja, hogy hogyan lehet ezt kiküszöbölni, azt nagyon megköszönném (alapbeállítással mentem, semmi setup az autón. De ugyanez van az Abarth-nál is, csak ott a kis tempó miatt nem feltünő).
(#1846) Xirtam: Modokat én még nem találtam (tehát, mint rFactor 1-2-höz komplett modot), viszont pálya az van már sok: Itt keresgéljél.
Egyelőre én csak offline szórakozom, mert még suta vagyok az online-hoz . Meg egyébként is költözés alatt állok és nem lesz egy kis ideig net sem, de amint minden letisztázódott bepróbálkozom én is valami gyenge géppel egy kis csapatásba. Majd figyelem a kiírásokat .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App