Hirdetés

  • ASUS blog: hátra a csatlakozókkal!

    ph Az kanyargó kábelek lerontják a PC belsejének kinézetét, és a szellőzést is akadályozhaták. Az ASUS remek megoldást kínál ez ellen.

  • Destiny 2: The Final Shape teszt

    gp Finiséhez ért a fény és a sötétség egy évtizede indult harca, befutott a Bungie híres játékának a fináléja, amiben pontot tehetünk egy régóta húzódó fontos konfliktus végére.

Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz tboy93 #12711 üzenetére

    Őszintén szólva nálunk is van néha részemről... de csak ilyen... nem is nyakleves, mert nem ráütök, hanem így odaérve felhúzom a kezem, jelzésértékűen... ilyen enyhe nyakleves. De sajnos nagyon ki tud akasztani, amikor úgy érzem nincs eszköz a kezemben... amíg egy gyerek volt, nem is volt semmi gond, de amióta kettő van és a második is már a 3 éves kornál és szembeáll veled és azt mondja nem, majd harmadszorra is leszar... akkor muszáj nyomatékosítani.

    Persze nálunk is anyuka magára húzza őket, neki mehet a lelki zsarolás, nyafogás, aztán én vagyok a hibás, hogy nincs egy szabad perce. Háát... én mondtam,hogy nem attól lesz jó szülő valaki, hogy "putyuka-mutyuka". Na, asszem elmentem másfele.... :)

    Érdekes, felzavarom őket a szobájukba, olyan szépen eljátszanak egy jó ideig, hogy csuda. De amíg felmennek.... azért fel kell emelni a hangunkat egy párszor.

    [ Szerkesztve ]

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák