- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- 3D nyomtatás
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Luck Dragon #520 üzenetére
Nekem kék a kedvenc színem, de nem ez a halvány, ami tavaly érkezett. A 12 mini sötétkék volt az etalon ilyen téren, nagyon bejött.
Most, amikor választanom kellett, minden szín volt a Telekom kínálatában. A világoskék tehát kiesett, a sárga és zöld között filozofáltam egy percig, mindkettő jó. Végül a zöld került a kosárba, nem bántam meg. Élőben szebb, mint képen. 😀 iPhone 15 iPhone 8 Plus • Redmi Buds 4 Active • Mercedes Benz W124 200D
-
MikeWazowski
veterán
Minek ellenállni...? Vedd meg, ha boldogabb leszel. Én vasárnap felkeltem és 10+év android után mondom kipróbálom az iphone-t... és imádom is. Kamera nagyon ott van.
Egyébként én feketét vettem, mert mindig azt veszek, ha van.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
senior tag
Én sajnos nem tudtam ellenállni a zöld 15-nek eredetileg egy 13-ra terveztem volna váltani az Xs-ről, de nem sokkal drágábban (céges kedvezménnyel) meg ott volt a 15, és hamar sikerült meggyőznie Azért nem kicsit érezhető a különbség (főleg, hogy végre van megint működő FaceID-m ). Már csak azért is megérte a 15 a 13-mal szemben, mert nem kell többé lightning kábelt vadászni
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- 3D nyomtatás
- Tőzsde és gazdaság
- eBay
- További aktív témák...