- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz BÁ Nutrition #3750 üzenetére
gugli a barátod
-
Boxer001
veterán
válasz BÁ Nutrition #3750 üzenetére
Nézd meg, kurva szar, aki gyűjtögetni akar, az ne Angliát válassza. Kicsit túlzok azért, de elég bosszantó.
-
Boxer001
veterán
válasz BÁ Nutrition #3753 üzenetére
Most már kezdem bánni is rendesen... Ebből elképzelhető, hogy dobbantás lesz így... Nagyon sok lengyel elhúzott már.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Boxer001 #3754 üzenetére
marmint atteszed szekhelyed hozzank? a lengyeleket ne band...legalabb felszabadul valamennyi melohely utanuk..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Boxer001 #3756 üzenetére
Haverom meselte, aki a Domino's-nal dolgozik, hogy van egy vicc naluk, hogy mi a kulonbseg a lengyel vendegmunkas es ET kozott... hogy ET legalabb haza akar menni.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Boxer001 #3758 üzenetére
en a cseheken lepodtem meg, mikor juliusba pragaba voltam, mondtak, hogy a cseh atlagber 1k EUR korul mozog...namondom, akkor ezert van viszonlyag keves cseh itt..
-
Bondi
tag
xe.com/ucc
Most 280 a középárfolyam...
-
Bondi
tag
válasz Boxer001 #3764 üzenetére
Na ja... 1000 fontnál máris bukik az ember 70-80.000 forintot. Ami otthon azért még mindig nem kis pénz.
Én eddig mindig megúsztam az árfolyamingadozásokat, de ez a „világválság” most odabaszott jól... Persze haverom szívja csak igazán a fogát, aki már évek óta spórolgatott-tervezgetett. Minél tovább vagy kint, annál inkább fossá válik az egész. +_+
De azért érdekes lesz majd a fontot seperni az utcán, mint annak idején a pengőt... -
MegalodonS
őstag
Boldog Karacsonyt Kivanok Mindenkinek!
-
Balinov
titán
válasz MegalodonS #3768 üzenetére
Szintugy! Akik meg meg ma is dolgoznak, azoknak kulonoskeppen!
Szomszed szigeten mi a szokas,dolgzotok ma is?
-
-
Bondi
tag
válasz MegalodonS #3770 üzenetére
Na ja, legalábbis a normálisabb helyeken. Nálunk már annyira a fogukhoz verik a garast, hogy a r0hadt másfélszerest is alig akarják megadni a túlóráért. Az meg csak annyi, hogy a javát elviszi az adó... Általában inkább csak visszavesszük a túlórát.
-
Boxer001
veterán
Szép kilátások. [link]
-
Boxer001
veterán
Sikerekben gazdagabb és boldogabb Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
Pópa
senior tag
Egyelőre úgytűnik, hogy nem engedik 1 EUR alá zuhanni.
De marha érdekes, hogy miközben a fizetés marad 10 font/h, a megkeresett pénzzel érezhetően egyre kisebb vásárlóértékkel bírsz. Bemegyek a Morrisonba, és jobban megnézem az árakat, mint előtte bármikor. 2 év alatt minden tönkrement.Jah igen, az órabér erre vonatkozott: HGV Driver, Class 1. //North-Wales
sya later.Trust is good, control is better!
-
MegalodonS
őstag
Boldog Uj Evet Albioniak!
-
Boxiné
aktív tag
válasz MegalodonS #3782 üzenetére
Ennyire jó itthon lenni.
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Boxiné
aktív tag
válasz MegalodonS #3784 üzenetére
Persze, megértem. Ki így, ki úgy. Velem az a baj, hogy egy hülye, érzelgős pics@ vagyok. Holnap az utolsó nap itthon, ez engem mindig totál taccsra vág.
Nemrég tudtam meg, hogy a volt munkahelyemről eddig 200 embert rúgtak ki. Most januárban megint elküldenek 800-at. Aki pedig még ott maradt, az minden másnap dolgozik csak. Hihetetlen. Ki gondolta volna ezt még egy évvel ezelőtt, amikor még azt gondoltuk, hogy ennél a cégnél nem lehet semmi gond. ( Lear Corporation) Hát igen, az autóipar. Szóval azt mondták, jól tettem, hogy leszámoltam onnan. 11 évet húztam le ott, és szerettem nagyon, de mostmár nem bánom a döntésemet.
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Bondi
tag
válasz SzalaiG #3774 üzenetére
Hol is vagy? Anglia vagy Skócia?
Anglia. Isten őrizz Skóciától ezekben az időkben.Még van egy szűk hetem itthon, de addig hátha „besztrájkolnak" megint Ferihegyen jól. Örülni fog a főnököm. Alapvetően nem is lenne rossz a munkahelyem, ha mindennap innen tudnék bejárni dolgozni.
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Ugyan mar mindenki maskeppen erez
Engem csak az utazas visel meg, mert mindig elmegy ra 2 napom.Plane tavaly csinaltam 3 olyan utat, hogy reggel magyarorszag este vissza anglia, es meg haza vezetni.Ilyenkor engemet is taccsra vag az utazasAz kemeny hogy 800 embert kirugtak Ma mar nem is tudom melyik allas a biztos
Ne band majd alakul az eleje mindenkinek nagyon huzos. -
Boxiné
aktív tag
válasz MegalodonS #3789 üzenetére
Na megérkeztünk. Hát rég bőgtem ennyit, mint ma.
Basszus, mekkora hó van itt. Nagyobb, mint otthon.
Holnap meló."A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Balinov
titán
válasz MegalodonS #3792 üzenetére
sztem noi oszton,meg az elbucsuzas..nalam ilyen nem volt, mikor 7 honap utan legeloszor hazamentunk,majd visszajottunk.
-
Balinov
titán
válasz MegalodonS #3794 üzenetére
9 napig voltunk otthon, de megmondom oszinten, en mar majdnemhogy 1 het utan vartam, hogy visszajohessunk. Teljesen negativ hatassal volt ram a hazalatogats,ideges,agressziv voltam, visszajottunk, mintha kicsereltek volna.Ki erti ezt..
-
Bondi
tag
Nem tudom, mit szerettek ennyire Angliában. Már azt se mondhatjuk, hogy a pénzt (igaz, most épp erősödni látszik a font). Az egyetlen baj itthon, hogy errefelé esély sincs épkézláb állást találni. A Viharsaroknál kb. csak BAZ megye kilátástalanabb ilyen szempontból.
-
Balinov
titán
en pl. sokmindent szeretek irorszagban. Dehat errol teljesen felesleges vitatkozni, hisz mindenki mas es mas elvarasokkal,celokkal megy ki kulfoldre melozni.
-
Boxer001
veterán
válasz Balinov #3795 üzenetére
Én szerintem értem...egyszerűnek látszik a megoldás. Nektek sikerült kint olyan állásokat találni, amit valószínűleg szerettek, jó is a légkör, vagy ha nem is szerettek, akkor simán elvilselitek, főleg a sokkal jobb pénz miatt.
Sajnos Bondival értek egyet, pedig nem szeretnék.
Itt gáz van, úgy néz ki, hogy nem lesz meg pároméknál az állásom, így keresgélhetek. Még jó, hogy nincsenek tömve álláskeresőkkel az irodák...hamarosan elválik, hogy dobbantás lesz-e...[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Boxer001 #3798 üzenetére
Persze, ez benn van a pakliban, de pont ezert is irtam a #3797-et.
Teljesen torvenyszeru, hogy nem mindenki szeret kulfoldon. kinek a pap, kinek a papne. Viszont aldom a szerencsemet, hogy tavaly nyaron talalkoztam gyorben a dublinban dolgozo volt kozepsulis haverommal.maskepp en is a nagyobbik szigeten lennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest