Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • instantwater

    addikt

    válasz aswyx #27812 üzenetére

    Nagyon jól hangzik ez a 3 havonta emelés :D.
    Én néhány helyről azért jöttem el, mert vagy nem emeltek, vagy nevetségesen emeltek vagy amit ki lehetett volna alkudni, azért nem akartam vacakolni vele.

    A céget megalapítottad, és utána kezdtél el contract pozíciókat keresni, vagy először találtál egy szimpatikus contractot, majd szóltál, hogy oké, holnapra lesz cég?
    Bár ez a megbízónak úgy gondolom mindegy, csak tudj számlázni akkorra amikor kifizetés van.

    Milyen rendszerességgel fizetnek? Értem, hogy napi bérben állapodtok még, de milyen gyakran fizetik? Havonta?

    Contractorként mennyire lehet beleszaladni olyanba, hogy kötelező túlóra? Ugyan permanentként csak egy helyen volt ilyen, ott is csak egy hétig.

    De gondolok itt olyanra, hogy felvesznek egy 3 hónapos contractra, de a kitűzött cél mondjuk 6 havi munkát igényel, mert nem vesznek fel elég embert.

    Ilyenkor dolgozol mint a gép, vagy ha ordít messziről, hogy éjjel-nappal kellene dolgozni akkor alá sem írod, vagy ez legyen a megbízó problémája, hogy legyen elég ember és realisztikus célokat tűzzenek ki?
    Vagy előre tudod, hogy a 3 hónap végére mit kell elérni, és nagyjából meg tudod állapítani, hogy meg tudod e csinálni?

    Érhet e téged valami anyagi vagy egyéb hátrány, mert irreális volt a cél vagy közben kitaláltak még extra feladatokat?

    Permanentként jóval lazábbak a határidők, és persze a cég is boldogan dobál tasokat a backlogba mert egyszer majd elkészül, de nem éget a határidő.

    Dolgoztam én már single software helyen, ügynökségnél sok kliensnek, de mindenhol elég rugalmasan kezelték a határidőket.

    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák