Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alvin_ti4200

    félisten

    válasz Maxxy10 #27727 üzenetére

    Hát, próbálok minden nap túlélni kb. A munka okés, bár egyelőre inkább a korábbi pozíciómhoz kapcsolódó dolgok vannak túlsúlyban, ami mondjuk nem feltétlenül gond, de már volt olyan meeting, amire berántottak és az újhoz volt köze. Írok naplót intenzíven, szóval elég sok minden van, nekem elég hamar elegem lett Londonból (Zone 1-2) megmondom őszintén :(

    Túl sok ember, túl sokféle ember, semmi identitása nincs a városnak, annyira kevés a hely, hogy folyamatosan az az érzésem, mintha akarnának tőlem valamit, zaj, mocsok, elképesztő mennyiségű szemét (amihez szerintem az eldobható kávépoharak, a csomagolt szendvicsek és a Meal Dealek is masszívan hozzájárulnak). Szerencsére a vegán kínálat jó, bár sok a junk food. Fura, de sokszor nem érzem magam biztonságban, tegnap például a Peckham Rye-nál találkoztam egy ismerősömmel, hogy beüljünk egy rooftop bárba meg aztán kajáljunk egyet, hát az a gettó konkrétan kiborított, ami arrafele van. Az Airbnb-s kecó amúgy okés, ami Canada Waternél van, de nagyon kerülöm a lakókat, egyszerűen nem akarok embereket látni és szocializálódni. Legszívesebben csak dolgoznék s aztán otthon játszanék, olvasnék meg zenét hallgatnék. Nagyon hamar úrrá lett rajtam a "hagyjon mindenki békén" érzés. Meglátogattam pár újhullámos kávézót, van, amelyik egész jó alap, hogy törzshely legyen, a parkok pedig kétség kívül sokat segítettek eddig, hogy ne betegedjek meg ez alatt a pár nap alatt...rájöttem arra is, hogy sokkal kevésbé vagyok toleráns bizonyos dolgokkal szemben, mint gondoltam. Nekem semmi bajom a melegekkel, de ekkora dózisban, pláne az egyéb LGBTQ tagokkal azért igencsak sokkoló egy Budapest után.

    Ma mellettem lopott egy hajléktalan a Pretből nem is egy dolgot a Greek Parknál, szóval elképesztő. Alig várom, hogy hazamenjek jövő pénteken és két hétig ismét a pesti irodából dolgozhassak. London City Islandről szerintem ki sem fogok mozdulni, az nekem viszonylag chill, veszek majd egy gépet meg egy tévét, aztán kibekkelem ezt az előttem álló egy évet (a szerződésem amúgy határozatlan idejű) - bár, ha lelkileg nem fogom bírni, akkor inkább bevállalom a relocation allowance visszafizetését meg némi plusz költséget az ingatlanosoknál és hazaköltözöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák