-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Halihó!
Egy kérdést bedobnék ide is: egyik barátom küldene haza egy kevés "lomot", itt elektronikai vackokról van szó.
Ki milyen szállítási módot javasolna? Max 10 kiló és ilyen 40*40*30-as dobozka, de az ára az kemény lenne ha eltűnne.
Néztünk eddig UPS-t és DPD-t, utóbbi max 1000 fontig vállal biztosítást, plusz ilyen csomagot hordozó vállalkozásokat, de ott ilyen 100 font maxot mondtak biztire, aztán csak annyit kaptam, hogy tutira ideérnek a csomagok. Hát szerintem meg ha gáz van akkor cseszhetjük.
Köszöntem a tippeket
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Snoop-y
veterán
-
-
-
Picco
addikt
-
Viszlát
addikt
válasz Tikakukac #24451 üzenetére
Ha van lehetőség céges háttérrel küldeni (számlaképes kell legyen, lehet akár magyarországi cég is aki megrendeli a szállítást), akkor a hagyományos fuvarozók CMR biztosítása emlékeim szerint 6 millió forintig állja a rakománykárokat.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz Malibutomi #24458 üzenetére
Olyan 1300 talán ahogy így számolgattam
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Picco
addikt
-
Balinov
titán
válasz Snoop-y #24452 üzenetére
Volt hozzá szerencsém, pedig akkor dublinbol Brüsszel volt az irány. Extra leaving csomaggal is megerte nekik a atcuccolni összesen 4 teamet. Sokan vállalták a koltozest még középkorú írek is, jelzáloggal
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
KMan
őstag
válasz Malibutomi #24458 üzenetére
mult heten kuldtem haza csomagot parcel2go-n keresztul DPD-vel, drop off-ot valasztottam, igy 17 font volt hazakuldeni, 40x40x30-as meret es 3kg volt a tomege. Biztositast en kulon nem vettem ra, 50 fontig volt biztositva es 5 nap alatt mar otthon is volt. emvy ajanlotta, nekem nagyon bejott. 10kg a hatar DPD-nel egyebkent azt hiszem.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
tildy
nagyúr
-
aero.
veterán
Tesóm küldött nekem csomagot szerdán, csütörtöki kézbesítéssel, azóta sem jött meg. Tracking szerint damaged, majd disposed. Nekem senki nem szólt azóta sem, ma telefonáltam és megerősítette a csóka, hogy náluk is disposed a cucc. A csomagban 16kg élelmiszer van, csomagolt, stb. nem tud megsérülni egy dobozban, befőtt széttörhetett de annyi baj beleférne. Szerintetek fel lehet ezt venni vagy borogassak bilit? Biztosítva volt egyébként, holnap tudok erről beszélni velük, de inkább a cucc kéne, mint a pénz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Balinov
titán
kolleganom (romai szuletesu) itt el, itt ment ferjhez vagy 10+ eve, de anyukaja rendszresen kuld neki a ceges cimre welcompackot (kolbasz,felvcagott,sajt ilyenek) Atl. DHL-el jon a cucc es epp a multkor beszelgettuk,hogy parszor probalt uveges cuccot (na nem 5l-es uvegben lekvart) kuldeni, de mikor mar a kis 150-200ml-es antipaszti miatt is problemaztak, inkabb csak szarazelelmet kuldott.
MI egyszer probaltunk (igaz, 5-6eve min, Irfutarral) kajacsomagot hozatni, hazilekvarbefottel, de osszetort, igaz, irfutar kihozta az egeszet igy is. Legalabb egy email ertesitest dobhattak volna nalatok.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez azért komikus annak fényében milyen szigorúan veszik a beléptetést a reptereken.
⭐ Stella
-
Snoop-y
veterán
válasz radi8tor #24472 üzenetére
Aham nagyon Most volt egy olyan eset hogy egy £300 -os szar hamisitvany utlevellel beengedtek az embert a repteren! Nem is bukott le csak azert tudni rola mert menekultkent jelentkezett ezutan...
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Tikakukac
titán
válasz Snoop-y #24453 üzenetére
Hugotrans lehet kicsit parkolós. A web ahogy kinéz olyat gimis koromban csináltam szövegszerkesztőből 10-15 éve. A telefon az úgy annyira nem működő dolog, szerintem automata SMS jött, hogy elindultam, aminek örülök, csak nem tudom hova-kinek-miért és hasonlók.
Lehet marad DPD aztán 2 darab, ekkora összeggel nem szórakozok
-
Snoop-y
veterán
válasz radi8tor #24474 üzenetére
Tortent mar velem is erdekes dolog barcelonaban:
Hova megyek? Haza
De magyar utlevelem van es angliaba megyek
Igen ott lakom.
Tudja bizonyitani?
hat ooo mit szeretne?
Hat mutassak egy szamlat
Hat igen az mindig van nalam arra az esetre ha business utra megyek es ketelkednenek a szavamban
Szerencsere eszembe jutott a jogositvanyom hogy azon rajta van a cimem nezegetett egy darabig aztan atengedett. (mindez amikor kifele mentem barcelonabol es szalltam volna fel a Londoni gepre...
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
-
Tikakukac
titán
válasz Snoop-y #24477 üzenetére
Mint erősen szolgáltatásban dolgozó ember azért na, nálam ezek ha nem is fontosak, csak nehezen értem meg a helyzetet.
Én mailt nem találtam csak rendelős gugliformot. Áhá, szürke-szürkében apróban oldal alja. De azért megvan Nem rendelni szeretnék csak alapvető infókat kapni[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz Tikakukac #24478 üzenetére
Igen hat sajnos az oldal kritikan aluli. (mar evek ota ilyen) eloszor enis arra gondoltam hogy hat tuti valami csalok vagy valami gaz banda. De normalisan szallitanak
-
Tikakukac
titán
válasz Snoop-y #24479 üzenetére
Hát ment mail is, majd kiderül. De hogyan is fogalmazzak. 50k-ért szabadidőben is elég szép oldalakat tudnak összedobni unatkozó egyetemisták, annyit meg azért visszaforgatnék. Bár nem én vállalkozásom ez tény
-
Balinov
titán
válasz Snoop-y #24476 üzenetére
Nekem ugy 2010 kornyeken meg asszem utana ra 2 evre kertek CGD-n a vizumomat a Dublini jaratra. MOndom kurvaanyad, EU? Schengen megvan?
-
-
Viszlát
addikt
Kell a Parlament a Brexithez - dontott a birosag.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
G.Zs.
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
Snoop-y
veterán
Az az erdekes hogy igazabol kurvara tudjak hogy a nep hulyeseget szavazott meg. Kezukben a lehetoseg hogy ezt korrigaljak de neeeem mert a nep megszavazta . Kivancsi lennek ha valami ennel is nagyobb ordas baromsagot szavaznanak meg ahhoz is ragaszkodnanak?
-
Tikakukac
titán
válasz Tikakukac #24480 üzenetére
Na úgy tájékoztatásul: Hugoék 60 fontért tolnak meg egy csomit haza ami 10 kiló alatt van, 1500 fontig pedig biztosítva. 30*40*50-es méretben.
Meglátjuk, ennyiért már bevállaljuk, jobb tippem nincs, bizti nélkül 10k spór, de nem visz rá a lélek.
-
G.Zs.
senior tag
válasz Snoop-y #24491 üzenetére
Hat, hogy hulyeseget szavaztak meg, az majd kiderul hosszu tavon.
Azt pedig ne feldjuk, hogy May neni maradas parti volt a kampany alatt. Szerintem ugy van vele, hogy ha mar egyszer kilepest akartatok, akkor legyen kilepes. En pedig most akkor megmutatom nektek, hogy mi az a kilepes.
Szepen fizessetek csak meg a rovidtavu kovetkezmenyeket (alacsony erteku font, aremelkedes, lassu novekedes, adoemelesek, stb...), ha mar egyszer megszavaztatok, aztan majd hosszu tavon kederul mit tudtunk kezdeni ezzel a lehetoseggel.[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
-
MPowerPH
félisten
válasz Viszlát #24486 üzenetére
Sokat nem valtoztat a helyzeten. Az alsohaz elfogadja, es megha a Lordok haza meg is vetozza, csak az idot tudjak vele huzni. A skotokat es az eszak ireket persze nem kerdezik meg arrol, ok mit gondolnak rola, nincs beleszolasuk a dontesbe. Van egy olyan erzesem, hogy ez az UK par ev mulva mar sokkal aprobb, jelentektelenebb orszag lesz, de ne legyen igazam. Tudom, hogy a skotok olajkeszlete nem tul magas, de annak a hianya majd belbevago lesz.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Snoop-y
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz Snoop-y #24491 üzenetére
Nő igen, de 48% szavazata az smafu? Az ő erdekuket ki képviseli? A másik, hogy volt már rá példa , mikor korrigaltak. A nép megszavazta, hogy maradjon a halálbüntetés, ők még eltörölték.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest