Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petek

    tag

    válasz Viszlát #14582 üzenetére

    Sajnos evrol evre dragul, mert a komp jegy es az uzemanyag ara is emelkedik, de a repulojegy is, es autoval utazva otthon nem kell kocsit berelnem, es tobb cuccot, vagy olyant is vihetek ami repulovel problemas, pl bor (3 ember iszik bort a haztartasban, szoval ne 1-2 uveget kepzelj el :) ).
    De hogy a kerdesedre is valaszoljak, nekem 4000km az ut oda-vissza (Bath-Baja) 400-500 font kozotti osszegbe kerul attol fuggoen, hogy mennyi a fogyasztas, es a kompjegy ara. Lebontva az osszeget kb 30 font az osztrak es magyar palya matrica, atlag 60 font a kompjegy es a tobbiaz uzemanyag. Tankolason lehet sporolni, ha az ember nem random autopalya kutakon tankol es foleg nem Nemetorszagban, mert ott a legdragabb az uzemanyag. Vannak ''bejaratott'' kutjaim ahol 15-20 eurocenttel kevesebbert lehet tankolni mint az autopalya pihenokben, es mindegyik 0.5-1km-en belul van, ha lehajtok a sztradarol.

    Bubee82: Mult honapban tenyleg kalandos lett az ut hazafele. Marcius 15-en utaztunk, amikor a hovihar volt, es az osszes dunantuli ut jarhatatlan lett a hofuvas miatt. De volt mar, hogy januarban volt hasonlo idojaras Nemetorszagban, es akkor meg hatsokerekes BMW-m volt, na az meg nagyobb elmeny volt :) Viszont akkor pl. lezartak a reptereket, szoval nem is tudtam volna mashogy hazajutni.

    [ Szerkesztve ]

    In vino veritas

Új hozzászólás Aktív témák