Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    Megjött a jogsim végre. Múlt hét hétfőn adtam le Wimbledonban és ma jött meg, szóval a 10.-ik munkanapra.
    Adtak hozzá egy kis információs füzetet, ami a 2013 január 19 -től érvényes EU-s jogsi változásokat taglalja, mondjuk elég zavarosan és még a jogsihoz egy kiegészítő A4-es lapot, amit szerint együtt kell tartani a jogsival, mert csak együtt érvényesek. Ez már eleve elég hülye dolog, mert egy A4-es lap hogy fér be az ember tárcájába. (ha meg összehajtom, gondolom szintén baj). (Hátul egyébként szerepel a 70H kód, amiből a 70 a cserejogosítványt jelenti a H meg gondolom a Hungary-t)

    Amit kérdeznék: A plasztik josgin elöl a B1, B, f, k, p kategóriák szerepelnek, hátul is csak ezekhez van érvényességi idő, viszont az A4-es "pótlapon" a provisional entitlement részen szerepel az A, BE, GH, hasonló 2044.05.29-es érvényességgel, ahogy a B1, B, f, k, p a kártyán.

    Ez most mit jelent? Otthon csak B-m volt plusz a segédmotor 50cc-ig. A BE a személyautó utánfutót jelenti, a GH és az f, k, p nem tudom mit jelent, de nem is érdekel, de az A mit jelent? Az A maga elvileg a nagymotort jelentené az én olvasatomban. Az új jelölések szerint a motorok 6 kategóriára lesznek osztva: p, q, AM, A1, A2, A, ebből itt is az A a legnagyobb kategória.

    A lap szerint ideiglenes jogosultságom van A kategóriára 2044-ig. Vagy ez CBT nélkül nem ér semmit?

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák