- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
userZ
aktív tag
Szerintetek érdemes megújítani az útlevelet ha lejár az érvényessége? Ugyebár EU tagállam vagyunk, elég kellene, hogy legyen az ID. Az NI numberemet viszont anno az útlevelem alapján kaptam meg. Lehet ezt otthoni családtagokkal intéztetni, ha mégis muszáj? Many thanks in advance for any help
[ Szerkesztve ]
Stop the Earth, I want to get off!
-
tildy
nagyúr
Jobb szeretik az utlevelet ugyintezeshez. Mondjuk ha van itteni jogsid kevesbe gond, orszagon belul. Ha valasztani lehetne, inkabb utlevel, mint szemelyi.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
törölt tag
-
Balinov
titán
nagyon szivesen, remelem hasznos lesz nyelvtanulas szempontjabol
userZ: Londoni magyar nagykovetseg?
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
probat meger, szvsz olcsobban kijossz igy, mintha haza kellene menned es adott esetben gyorsitott eljarassal csinaltatnad.
mas: ma oromtuzek gyultak Dublinban. majd' 5 ev ittlet utan vegre kaptunk az AIB-tol egy nyomorult dombornyomott hitelkartyat...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Petek
tag
De azert 2 dolgot nem art eszben tartani a nagykovetsegi ugyintezessel kapcsolatban, ezt tavaly a sajat boromon tapasztaltam meg. 1.: Minden tobbe kerul mint otthon + valami ugyintezoi dij, amirt kulfoldon csinaltatod, ez utobbi kb 34 font volt. Aztan a nem londonban laksz, akkor meg utazast is kell fizetni. 2.: Nagyon sokat kell varnod, mire meglesz ami kell, ugyanis eleve 1-2 honapra adnak idopontot, aztan nekem 1,5 honap utan erkezett meg az utlevel. Szvsz ha ugyis otthon jar az ember, akkor egyszerubb az okmanyirodaban elintezni a dolgokat.
In vino veritas
-
Balinov
titán
hamar otthoni viszonyok. Multkori autos kerdeshez visszakanyarodva:
Akkor baszogathat-e a rend dore ore, ha en mondjuk pozsonyba repulok, es ott berlek par napra, szlovak rendszamu autot, amivel Mo-n kozlekedek. Szerintem nem, hisz ott a berleti szerzodes feketen feheren, de hatha ti tobbet tudtok
-
lakisoft
veterán
Valakinek van tapasztalata a Vectone Mobile roaming szolgáltatásával kapcsolatban? Valami miatt itthon nem működik, mi lehet az oka? Egyenlőre a support sem jelentkezett még.
- Árad -
-
Devid_81
félisten
Nah meg igy sem jartam:
Bemegyek a Saintbury-be veszek ezt azt, ooooh anyatok, megint arat emeltetek, nem baj, meg kell venni.
Kimegyek a gyors kasszahoz, lehuzom, kartya be, erre kevesebb lett az osszeg mint aremeles elotti osszeg volt...3 termeket vettem mindent megneztem mi mennyi, de valami nem annyi volt meg sem, blokkon semmi nem latszik, mindennek a papirforma szerinti ara volt, majd a vegen aszondja -1.5Font.
Ami dragabb volt abbol kettot vettem es 50p-vel lett volna tobb mint eredetileg volt...
Igy jartak, nem volt complain!...
-
Balinov
titán
válasz eszgé100 #13529 üzenetére
latod, latod. most melyik is a jobb, az,hogy nem hivnak vissza, de van remeny,vagy ha visszahivnak, de basznak ra nagy ivben?
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Tud valaki megbízható és olcsó személy és csomagszállítót London - Magyaroszág irányban, lehetőleg olyat aki nem csak Budapestig visznek, hanem tovább is, pl. Miskolc vagy legalább az M3-as autópálya keleti vége felé?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
KMan
őstag
Biztos sokszor volt mar rola szo, de London-ban kb milyen fizu kell hogy valaki meg tudjon elni?
Hogyan alakulnak korulbelul a diplomas / irodai fizetesek?
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
tildy
nagyúr
Igen volt szo rola, tobbszor.
Igen, azt is leirtuk mar, hogy a diplomas berek kb brutto 22E angol fonttol indulnak Londonban kb, de ezek kezdoberek. Azt is leirtuk, hogy tok valtozo, mennyibol elsz meg, mert van aki szerint 3 font alatt nincs normaliskenyer, van , aki szerint meg van.Azt is leirtuk mar, hogy ket ember , pl egy par , ket minimalbernyi osszegbol ( tehat fejenkent 1-1 minberbol) megtud meg Londonban is elni. Igaz aprobb lemondasokkal, de nem annyira szukosen. Tehat szamlafizetesi gond abbol nem igazan lesz.
Egyebkent meg wyco blogjan minden ott van. Illetve az enyemen is jopar dolog."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
MPowerPH
félisten
válasz jerry311 #13540 üzenetére
Na igen, de azt hozzá kell tenni, hogy Mo.-n a fővároson kívül nagyon nehéz rendes munkát találni, leszámítva 1-2 várost. Nincs is, ha van, akkor sem fizet annyit... Na meg a főváros sem olyan mértékkel drágább, mint ahogy itt leírtátok. Sőt, pl. ha lemész a piacra, sokkal olcsóbban megkapsz mindent, mint egy kisebb városban/faluban.
Don't Tread On Me
-
boatkiller
tag
Sziasztok!
Tilbury-ben vagy Grays-ben single room kellene sürgősen. Max 85/hét. Ha valaki tud normálisat légyszi szóljon.
A neten most nem találtan normálisat pedig végigdúrtam elhihetitek.Előre is köszi.
-
tildy
nagyúr
válasz Coccolino_O #13539 üzenetére
Ha képzett vagy , akkor könnyebb.
Amikor ketten éltünk összesen 1700 fontból, akkor írtam ezt a bejegyzést. Szegénységből jöttem, és bár néha szoktam költekezni, azért fogom a pénzt, mi meg tudtunk élni ennyiből is. Persze egyszerűbb, ha több van.Másrészt London jóval drágább. Míg londonon kívűl 500-ért már tudsz saját lakást bérelni, addig itt jó ha egy szobát kapsz ennyiért. A közlekedés is drágább.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
g@bo
nagyúr
Két év múlva léphetnek ki
Ha erről az új viszonyrendszerről megszületik a megállapodás, azt a brit kormány népszavazásra terjeszti a 2015-ben kezdődő következő parlamenti ciklus első felében - vagyis öt éven belül -, és a választóknak arról kell majd dönteniük, hogy a kialkudott új viszonyrendszer feltételei alapján továbbra is az Európai Unióban kívánják-e látni Nagy-Britanniát, vagy inkább kiléptetnék az országot az EU-ból.
Arra a kérdésre, hogy melyek azok a legfontosabb területek, amelyek esetében a döntési jogköröket mindenképpen vissza kellene telepíteni Brüsszelből Londonba, a legtöbben - ugyancsak 50 százaléknyian - az uniós társállamokból érkező munkavállalók bevándorlásának szabályozását nevezték meg.
alakul. ha valaki belevágna -most, tavasz nyár?- még egy angliai munkavállalásba, meddig érdemes azt megtenni?
úgy tünik szorul a hurok.
a kint lévőket mennyiben érintené, a lépés? tipp szinten.
nem lenne jó, ha megint vigyorogna a képünkbe az immigration officer? -
KoPy89
tag
Szamitogep alkatreszeket, honnan szoktatok rendelni? akarok egy asztali gepet epiteni. Gari szenpontjabol nem ebayrol akarom osszevadaszni a dolgokat, hanem 1 max 2 helyrol mindent megrendelni!
-
tildy
nagyúr
válasz KoPy89 #13547 üzenetére
Ebuyer, amazon. Overclockers garancia szempontjából eléggé khm, bvolt nekünk , mikor ssd-t vettünk tőlük, én nem ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor