Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Phantomhive

    aktív tag

    Sziasztok!

    Egy ideje olvasom és követem a topicot és ez tűnik a legjobb és leghitelesebb helynek a kérdésem feltételére, remélem nem bánjátok :)

    Idén júli végén megyek ki 3 hétre Angliába egy rokonomhoz. Révén, hogy ő 17 évesen disszidált anno én pedig kb. középszinten beszélek angolul, nem igen tudta megértetni velem az adózási dolgokat, ha akarok ki ill. bevinni terméket az országból.
    Amiről szó volna az az, hogy vinni szeretnék több embernek szeszes italt itthonról a repülőn(EasyJet). Első blikkre 3 üveg unicumról volna szó, egy üveg Tokaji borról és egy üveg pálinkáról. Az nyilvánvaló, hogy kézipoggyászként nem vihetem, így jól becsomagolva kell bepakolnom a suitcase közepére, de átvilágításnál mennyire köthetnek belém, hogy majdnem több piát viszek, mint ruhát? :DDD (20kiló a súlyhatár easyjetnél..)
    Illetve lesz még mellette szállítva paprika is :D

    Próbáltam keresni a neten, ott azt olvastam, hogy uniós tagország révén nincsen limitálva az efféle szállítás, de anglia mindig is különc volt az unióban a történelem során és mostanság Mo. is kezdi magát kiszeretni onnan.

    Köszönöm a válaszokat előre is és ha tudtok esetleg megfelelőbb topicot, akkor zavarjatok át oda :B

    [...] and on the sixth day God created Manchester

Új hozzászólás Aktív témák