- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
Dh5-ben hogy váltok karaktert?
OnePlus 8T
-
-
Rivaul
addikt
Nekem nem engedte. Kell hogy legyen mobil net a kártyán esetleg? Wifi mellett próbáltam. Telenor fizetést és bankkártyát ad csak a rendszer ha az előfizus t-mob kártyámmal próbálom mobilnettel. Wifi-n meg csak kártya számot kér.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
krystman
őstag
Nagyon rossz lett ez a DH5! Most toltam egy kicsit, de egyszerűen nincs hangulata ennek a játéknak. Pont azokat a dolgokat vették ki ebből a stílusból, ami pont a lényegét adta neki. Mi ez a Fuzió, meg ilyen bányászós dolgok ebben a játékban? Egyszerűen nem is értem. Ahogy látom 4féle karaktert benne párhuzamosan fejleszteni, valami tűz jelűt, villám jelű, ilyen felhő jellel meg egy lilát. A pályánál amikor válasszuk, ott írja, hogy melyik karakterrel érdemes vinni. Hát ez a játék baromi értelmetlen lett. Aki ezt a stílust kitalálta, ki kellene rúgni. Ugyan ez a Dark Reborn, vagy az Eternity Warriors is. Hajszálra ugyan az a játékmenet.
-
sayCet
aktív tag
Capitalism jatekallasom hogyan tudnam menteni? Felszeretnek rakni egy masik ROM-ot.
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
Kátai
senior tag
Sziasztok!
Kezdő játékos vagyok ezért kérdezek egy-két alap dolgot profi játékosoktól:
-Milyen progit ajánlotok nagy méretű játékok áthelyezésére SD kártyára(root van)?
-Játékok terén melyek azok amiket ajánlotok egy közép kategóriás telefonra(LGF6)repülős,háborús,és autós játékok közül?
Előre is köszönöm a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
gergom91
tag
-
addikt
válasz sayCet #16808 üzenetére
Olvasgasd át a fenti Összefoglaló alán lévő kimentési módok valamelyikét!
Én személyesen a TC plugin-nál megbízhatóbb megoldással még nem találkoztam.Kátai:
SD témához: [link]
Játékokhoz meg kis visszaolvasással fogsz találni biztos javaslatokat.Aweriot:
Ezt már én is szerettem volna korábban kérdezni, annyi módosítással, hogy "vége" helyett "értelme" szóval.[ Szerkesztve ]
-
Kozs
tag
Sziasztok.
Focis jàtékot szeretnénk a kollegàmmal multiba jàtszani,tudnàtok ajànlani?
Esetleg màs multi jàték is érdekelne. Elöre is köszi 😉Olyan nincs,hogy valami nem sörnyitó
-
kiezTe90
senior tag
Komolyan kérdezném emberek, hogy a mobilos játékokba ez a jövő? Hogy f*szom energia rendszerrel lehet csak haladni, meg gyémánttal?
Ki az az eszméletlen hülye aki ezt kitalálta? És miért kell mindegyik játékot így megoldani? Én elhiszem hogy nekik is kell hogy dőljön befe a pénz, de azért így el lehetítleni szinte, a pénz nélküli játékot mint ahogy ezek teszik. Elveszik az ember kedvét.Komolyan eladom a mobilt is, azért vettem mert a melohelyem engedi hogy unalmamba telefonozzak, de mivel nincs egy értelmes valamire való játék (rpg szerű), telefonálni meg egy 3310en is tudok, felesleges lett.
Amit a mobiljátékokkal csinálnak az egy szánalom!!
DH5 Delete! Ugy szar ahogy van!Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
S e t h
nagyúr
Én is kipróbálás szintjén vagyok eddig a DH5 esetében, de elég sokat fagyogat, talán emiatt előny is, hogy nem hosszú egy küldetés, elég frusztráló lenne, ha mindig újra kellene kezdeni.
Viszont nem értek vmit, oké, hogy folyamatos online kapcsolatot igényel, de most akkor lényegében szóló kampány nincs is?
Mindig kell választanom listából egy tagot és a nevek alapján(vannak ott olyan orosz nevek, hogy ihaj) ezek nem npc-k, hanem más online játékosok, utána meg kapom a felkéréseket, hogy menjek nekik segíteni.
Ez most komolyan így működik?Egyedül nem is tudom játszani?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Jumbozorz
senior tag
válasz S e t h #16824 üzenetére
Sziasztok,
Én is elkezdtem játszani a DH5-vel. Rengeteg buggal rendelkezik nálam(Xperia M2):
- pálya végi animáció nem töltődik be csak restart segít a pályán szerzett loot elveszik
- pálya közben lefagy csak restart segít a pályán szerzett loot elveszik
- Néha a játék indításkor sem képes betőlteni csak restart segít.
Az első két hibánál természetesen az energiát nem kapom vissza, melyet elhasználtam a pálya indításakor.
Engem nem zavar az energia rendszer, pont annyit tudok vele játszani, amennyi még kényelmes (egyéni igények). Érezhető, hogy a gyémánt a játékban nagyon nagy előnyhöz tud juttatni, ha bele fektetsz pénzt, de hát egy Gameloft-os játékről beszélünk. Jelenleg még ez sem zavar, mert ezzel számoltam a játék telepítése előtt.
Ami idegesít az a folyamatos internet kapcsolat szükséglete. Gondolom az energiarendszer védelmére szolgál egyrészt, hogy ne lehessen idő hekket használni és folyamatosan játszani vele... ezáltal előnybe kerülni és kevesebben költenének gyémántra, mivel azt gondolnák, hogy majd kifarmolok mindent egy nap alatt.
A grafikája nagyon jó. Tetszik, hogy több set-et lehet majd összeállítani, így amíg kifarmolom őket, biztosan megöregszem(cél,motiváció)
Összességében nekem tetszik a játék. Engem nem befolyásol az előző részek tapasztalata, mert nem játszottam velük, ha a bugok javításra fognak kerülni én ajánlani fogom ezt a játékot!
Esetleg aki felszeretne venni a következő kóddal tudja megtenni : 279d -
nextman
aktív tag
Marvel puzzle questet probaltatok mar? Bejovos. Sajnos, csak hajnal egykor tudtam lefekudni, mert addig toltam
-
Ma a Carcassone ingyenes Amazon appstore-ban. Ajánlom mindenkinek, jól sikerült adaptáció!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
krystman
őstag
válasz Jumbozorz #16829 üzenetére
Szerintem próbáld ki a DH4 és utána mond ezt, hogy ajánlott kategóriába teszed ezt a játékot, mert a grafikán kívül ebbe semmi megfogó nincs a DH5-ben. Ez a játék semmi a DH4-hez képest. Ebből a játékból hiányzik minden olyan elem ami ezt a stílust kedvelőinek kell. Ez a Fuzió, meg farmos marhaságok, nem is tudom, hogy jönnek ebbe a kategóriába. Mellesleg itt a varázslótól kezdve az íjászig, a harcos mind egybe van gyúrva, és valami tűz, jég, meg villám szerűre vannak bontva, amit nem tudok mire vélni megint. A pályák annyira rövidek, hogy nem érdemes játszani szinte, meg mindig van egy ellenség a végén, amit nem értek miért kell. A DH4ben tényleg egy folyamatos játék volt, amit alig lehetett letenni, meg ott tényleg hajtott előre a játék, hogy mikor milyen tárgyat, hogyan fejlődjön az karakter, extra tárgyakat is lehett nyerni, ha kitartó, és gyűjtögető volt az ember. Sajnos ennek a grafikán kívül meg az irányításon kívül semmi pozitívat nem tudok felhozni. Nagyon vártam ezt a játékot, de ez nagy csalódás.
Az energia szint engem zavar, mert így ez a játék arra van kihegyezve, hogy sokat kell harcolni, hogy szintet lépjen az ember, erre ott a energia szint ami még jobban visszafogja az embert ebbe. Ezzel még jobban megölték a játékot, amúgy nehéz XP szerzésben. Amúgy csak annyit, hogy már a megjelenés napján volt olyan apk ami végtelen aranyat kínált hozzá. Szóval ez a energia dolog semmitől nem véd meg, csupán akadálynak van.Még annyit, hogy nekem Galaxy S4 van, és azon semmi fagyás kilépés nincs. Ellenben a tabletemmel, amin vannak hasonlók mint neked, hogy kilép, megfagy, pedig 1GB Ram van neki. De biztos jön a frissítés majd hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz blt.62 #16846 üzenetére
Real time-ban egyszer az épp aktuális vendéglátóipari egységben a sörözés után maradt 200ft-ot beledobtam. Kiadott 4500-at. Nem volt szívünk hazamenni és nem maradtunk szomjasak
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest