- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz s3nsitivity #15393 üzenetére
Hűha.. Én meg vettem egy BT hangfalat, és óriási élmény, hogy csak hozzáérintem a telefont és azon szól a zene tovább, gyönyörű minőségben, nem ilyen BoomSound cincogásban. Nem hittem volna, de azóta teljesen leszarom hogy épp mennyire hulladék egy telefon hangszórója. /utánzó irónia off/
Amúgy persze, csak pozitívum lehet, ha ilyen téren is kicsit is jobb mint a többi, de komolyan ennyire el kell ájulni tőle, meg plusz ficsőrként feltűntetni, márkajegyként, és dealbreakerként emlegetni?!
Engem is érdekelt volna a vénégyzetben a H&K sztereó előlapi páros, de ilyen szempontból pont leszarom, hogy nem az lesz, mivel kb. semmit sem számít.
Szerintem inkább azért emlegetik mindig ezt a HTC-sek, mivel semmi más kiemelkedő pozitívumot nem tudnak felhozni a telefonjuk mellett (ja, meg valamire az óriási kávákat is rá kell fogni). #szarahtc[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Mint mondtam amíg nem tapasztalja meg az ember addig nem fogja érteni.
És igen akkora dealbreaker dolog. Az M7 idejében minden review áradozott róla, az M8 és M9-ről már csak megemlítik, hogy még mindig a közelébe se érhet senki és mindenkinek ilyen kéne.
A kávára meg legalább van mit fogni nem úgy mint Sony-éknál.
Ott a rádió.. hát persze..
Mert amúgy a Z3 kávája nagyobb mint a HTC One szériáé de mindegy
A sense a stock droid után a legsimább, leggyorsabb rendszer. Az alu ház a legprémiumabb érzések egyike.
Ellenben mit mutat fel a Sony?
Van két előlapi hangszórónk! Csak recsegnek de az mindegy!
Van két jó nagy kávánk mert miért ne!
Lagol a rendszerünk!
Forrósodik a készülék!
Ja meg be is ázik!
Azért ezek killerfícsörök az tény.
Egy dolgot tudok leírni nekik ami tényleg jó és az az üzemidő. Ennyi.Nincs értelme más high end gyártókkal összehasonlítani, mindenhonnan vesztesként jönnek ki.
#SzarASony #CsakAHTC #CsakANexus
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Fejvadi
nagyúr
válasz s3nsitivity #15403 üzenetére
Ettől izgalmas a Sony. Sosem tudhatod mi ér. Lehet, hogy csak lekapcsolja magát és ha gondol egyet akkor bekapcsol.
-
no more
veterán
válasz s3nsitivity #15405 üzenetére
Jah, nem vehetek erősebbet, ezt sem tudom kihasználni. Kihívták rám a rendőröket a 4-ről (földszinten lakomxd). Pedig a zenét brutál hangosan szeretem hallgatni...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
no more
veterán
válasz s3nsitivity #15405 üzenetére
Jön M9+ Európába elvileg Q3-ban!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Flind
senior tag
válasz s3nsitivity #15403 üzenetére
Megtapasztaltam már, még mindig értelmetlen c*gányhifi.
"Az M7 idejében minden review áradozott róla" Ha másról nem tudnak.
Hát ez tényleg akkora különbség, hogy összehugyozom magamat. [link]"Mert amúgy a Z3 kávája nagyobb mint a HTC One szériáé de mindegy"
Azért fért a Z3-ban ugyanakkora házba 5.2"-os kijelző, amekkorába az M8-ban csak 5"-os? [link] Értem.
De szerintem is indokolatlanul nagy a Sony kávája is, szoktam is mondani. Érdekes, a Z3C-nél képesek voltak kis kávával megoldani a vízállóságot (a Z3-ban meg naggyal sem nagyon )."A sense a stock droid után a legsimább, leggyorsabb rendszer."
Volt két éve. Vagyis még mindig az, csak épp már nincs vele egyedül.Figyelj én nem vennék Sony-t, ha nem lenne muszáj. Mutass légyszi egy maximum 5.2"-os telefont (igazából inkább max. 5", de most a Z3 miatt mondom), SD bővíthetőséggel, 3GB RAM-mal, kiemelkedő üzemidővel, prémium anyaghasználattal, vízállósággal, legalább ilyen jó és gyors rendszerrel, ilyen átlagon felüli támogatással, értelmes kamerával, szoftveres navbarral, maximum mondjuk 170k-ért. A Saygus V Squared lett volna tökéletes, de mint tegnap rendelésnél kiderült, itthon 200k felett kezd. Köszi.
(#15404) no more: Megnézem mikor kötöd azt telefonra, és hordozod ahova akarod. Akkor már mondhatom az 5.1-et is itthon.
Nyilván értelmetlen összehasonlítani, csak azért írom mindig, hogy mutassam, miért és mennyire nem érdekel egy telefon hangyapöcsnyi hangszórója. Nincs helyzet, amikor azt használnám, mivel ha van lehetőségem a jobb minőségre (és BT hangfallal mindig van), igényes vagyok annyira, hogy egy mozdulattal arra küldjem a zenét.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Magyar eü egy katasztrófa, Dunakeszi SZTK, reumatológiai idő pont: csak szeptember 10 után. hát bzmeg ez igen ez oszt igen
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
s3nsitivity
addikt
Én megvárnám a helyedben az 1+2 t
Hátha lentebb vesznek a kijelző méretből, az SD bővíthetőségen és a méreten kívül minden stimmel. De azok még lehetnek olyanok.
Két darab 1+1 után bizton állítom, hogy a legjobb ár/érték arányú kütyük.Azzal meg, hogy a Sense és a Stock Droid mellé más is betársulna a leggyorsabb rendszerek közé remélem nem a Sony vagy a TW UI-ra gondoltál mert azt is letagadom, hogy valaha hozzád szóltam.
Más,
Jött az sms a postától, holnap itt az M8." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
CJ4567
nagyúr
-
Flind
senior tag
válasz s3nsitivity #15418 üzenetére
Nem tudok várni a harmadik negyedévig. Még a vénégyzetnél talán ment volna (előrendeléssel), de így, hogy nem is tudom milyen lesz (tökéletes biztos nem), nem.
Biztos nem vesznek lejjebb, maximum kiadnak egy kisebb variánst, amiről már pletykáltak is, de az butított lesz. Meg az SD bővíthetőség is fontos.
Tudom, hogy a legjobb ár/érték arányú a 1+1, de nekem akkor sem felel meg, sajnos.De, a Timescape UI-ra gondoltam. Próbáld egyszer ki. Mondjuk 0.5x-es animációkkal, úgy üt igazán. A többi tényleg messze van még (a TW meg főleg, attól, hogy ilyen állat az S6 hardvere, nem lesz jó - és még mindig lagol).
Az viszont biztos, hogy a HTC a legreszponzívabb (a vanillánál is jobban). De nem gyorsabb. Pont előbb teszteltem. -
s3nsitivity
addikt
Ha azt mondom, hogy az utóbbi időben sok telefont nyomkodtam meg gondolom nem lepődik meg senki.
Köztük volt egy Z3 is, nem votl az szörnyű az tény. Akkoriban meg is fordult a fejemben, hogy az lesz az 1+1 utódja. Viszont volt egy jellegzetes mondat ami elhangzott havertól akié a Z3 amíg az 1+1 em nyomkodta, ott ült barátnője mellette és azt mondja a srác neki: "Kicsim ezt nézd ez milyen rohadt gyors, a Z meg néha össze vissza akad "
Megmosolyogtam de nem reagáltam rá.
A vízállóság szerintem nem szempont ,túl nagy a szórás, a végén beázik oszt cseszheted.
Mondjuk szombaton egyetemi bt napon voltam, volt medence is, ott döglöttem egész nap.
Egy srác meg egyszer csak messziről behajított valamit.. felveszem.. egy Z3C
Mondom ennek nem lesz semmi baja?
Azt mondta volt már példa, hogy 1 napig szárítani kellett utána mert nem érzékelt a kijelző.
Azt mondta őt nem zavarja, biztosítása fedezi a beázást isAmúgy én a helyedben megcsekkolnám a Huawei P8-at is.
Prémiumabb az anyaga mint a Z3-nak.
Kamerában is jobb.
sd is van.
csak a vízállóság ami hiányzik, illetve az üzemidő nem olyan hiper szuper de még így is nagyon jó." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Tomi_Ohl
veterán
Nekem inkább az a tapasztalatom, hogy 0.5x animációnál input lag van, míg 1x-nél nincs.
s3nsitivity P8-at? Múltkor nyomkodtam egy Huawei-t a T-ben (igaz az P7 volt), de akadt, sebessége is hagyott némi kívánnivalót, ráadásul az egyedi chipset miatt nem nagyon lesznek rá custom (Pabunak costum ) ROMok.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
s3nsitivity
addikt
válasz no more #15427 üzenetére
Fater honorja nagyon szépen fut... CM-el
A P8 meg már jól megy, a kiállított darabokra meg nem szabad hagyatkozni.. Nekem a P6-al se volt problémám, meglepően jól muzsikált az árához képest.P7-hez nem volt szerencsém ,balszerencsém.
De egy 8-at szintén szombaton megnyomkodtam és hát eléggé bejött.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Tomi_Ohl
veterán
WTF? Android M Sonykra!
-
Just_Reboot
addikt
Egyék meg a fa***t!!!
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Just_Reboot #15431 üzenetére
Fúha, tényleg elég lassúra lassítják.
-
Balathruin
veterán
Nem tartom kizártnak, hogy a végén itt is a digi lesz a legjobb... Trének sz@rakszik a hálózata, Telenyomornál hasonló szemétségek vannak (pl. év elején oszt. társamnak csak úgy törölték a "korlátlan" netjét), Vodkafont meg nem is látom, hogy el lenne terjedve, meg az se szép, hogy a 4G-vel így lemaradtak.
-
w333
félisten
-
Just_Reboot
addikt
válasz Balathruin #15434 üzenetére
Én a héten megyek át a UPC-hez, a Telenyomor meg bekaphatja amire gondolok.
-
Mr X
veterán
válasz Just_Reboot #15436 üzenetére
Ez a kezdetektől így van a MyTariff csomagokban.
-
CJ4567
nagyúr
wow such fast very mobilnet such telenor amazing
No Sana No Life
-
Matada2.3
veterán
xddddd erre csak ezt tudom írni, telenor for the win
Finn the human
-
s3nsitivity
addikt
-
CJ4567
nagyúr
#csakalagmentesswiftkey
No Sana No Life
-
no more
veterán
-
norbert1998
nagyúr
hehh, kész az sp. postán küldték, nem tudtuk átvenni. megyünk be délután postára 5 órakor, erre ahölgyemény: márpedig ő nem hajllandó keresgélni a csomagomat, jöjjünk vissza holnap érte.
SAYWHAT?!
-
s3nsitivity
addikt
válasz norbert1998 #15444 üzenetére
Micsoda?
Hát ez a dolga.
Tuti hozzá vágtam volna valamit aztán meg szóltam volna, hogy legyen szíves ide hívni a főnökét." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz norbert1998 #15444 üzenetére
Ez olyan, mint a nő aki azt mondta, hogy neki 20 perc múlva lejár a munkaideje, úgyhogy már nincs kedve velünk foglalkozni, jöjjünk holnap. Vannak ilyenek.
-
Flind
senior tag
válasz s3nsitivity #15423 üzenetére
#usererdő, nem akad a Z3. De csak jobb lehet a 1+1 szoftvere, mivel stock (jó, nem, de érted).
"A vízállóság szerintem nem szempont ,túl nagy a szórás, a végén beázik oszt cseszheted."
Mióta ismerem hogy olyat is lehet, és milyen egy telefonban, azóta nekem szempont. Értelmesen kell használni (nem mint ez a belehajítom a medencébe ), értelmes modellen, és nem ázik be. De tényleg vicc, hogy ilyen feltételei vannak."Azt mondta őt nem zavarja, biztosítása fedezi a beázást is"
Volt már rá példa a topikban, hogy valakinek beázott, és bár a biztosító elvileg vállalt rá garanciát, végül olyan indokkal nem váltotta be, hogy a készülék hivatalosan vízálló. Mi a szar?! De aztán elvitte a Cordonhoz, és ott ingyen kicserélték neki egy újra.Több szempontból sem játszik. Szar a hardver, teljesítményben és támogatottságban is, nem lesznek costum ROM-ok, ronda és irritáló az EMUI és még lagol is mint állat (pont ma próbáltam egyet), fos az üzemidő, szerintem csúnya a kijelző, kényelmetlen fogni, és amit már mondtál, nem vízálló.
Miben prémiumabb? Szerintem nagyon olcsófon érzete van a Z3 mellett.
Kamerában tényleg jobb.(#15426) Tomi_Ohl: Lehet, hogy igazad van, én csak ilyen fél órás próbák után mondtam, hogy megéri levenni. Majd ha sajátként lesz, ki tudom tesztelni, hogy van-e input lag. Remélem nincs, mert ezután 1x-en már hosszúak az animációk.
(#15427) no more: +1
Fú, ma egy Mate 7-hez is volt "szerencsém".. Az Alcatelem is ezereszer smoothabb nála. Pedig az egyik legszebb tepsi szvsz.(#15428) s3nsitivity: Én is Honor 7-et akartam, de szerencsére Tomi ráébresztett, hogy tényleg nem kell nekem a Kirin. Meg EMUI sem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest