- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Üdvös szép estét!
Valaki egy SP-t? -
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #15504 üzenetére
Nem kell egy énekes nevével fényjelzett, multitaskmentes telefon, ami 64 bitet se tud, és letörik a hátlapból a pöcök(topikjában volt)
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #15506 üzenetére
Van rá CM11, Pacman, MIUIV6. Csak nem merem felrakni.
Attól hogy népszerűtlen miért rossz?
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
no more
veterán
válasz norbert1998 #15508 üzenetére
Zárt BL-re marha jó ROM-okat tudsz rakni... Ugyanúgy a bugos kernel van alattuk.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
norbert1998
nagyúr
válasz Just_Reboot #15511 üzenetére
Fél hogy tönkreteszi a jó kjis alcatelt, amit ugye így tönkre lehet tenni
nembaj, macsk, nem kár érte
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Túl sok minden van a backupnál, nem tudom mit backupoljak, és félek a bootlooptól.
No Sana No Life
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Just_Reboot #15515 üzenetére
Csak neki nem 4 dolog van a backup menüben, hanem 24. #csakazalcatel
Nem PC-vel, hanem TWRP-vel visszarakja a backupot és kész. Meg ha biztosra akar menni, meglesz neki a gyári ROM is flashelhető formában.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #15462 üzenetére
Grat hozzá, használd egészséggel !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
KurtCobain
őstag
válasz Just_Reboot #15518 üzenetére
Ha felraktad volna már azt a qrva telegramot, akkor tudnád.
Mmm'kay?
-
Just_Reboot
addikt
-
KurtCobain
őstag
-
CJ4567
nagyúr
válasz Just_Reboot #15515 üzenetére
PC nincs hozzá. Talán van de Alcatel. Ne bízz ilyenkor benne
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
Itt valami bug lehet
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz norbert1998 #15523 üzenetére
Sok szerencsét, én frissítettem és FC-zett tőle.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #15523 üzenetére
Nincs simed?
Miui_ohl: én nem látom Playben.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Fejvadi
nagyúr
Mert gyáva cica
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz CJ4567 #15525 üzenetére
Mert nem Xperiád van.
Pabu hanem a headset ikont? Nem is vettem észre. Attól még igaz amit írtam.
Fejvadi úgy-úgy
Flind anyumat rábeszéltem egy WP-re, de látom, hogy nem kéne. Nem jó, abban nem lehet 0.75x-re tenni az animációkat. iOS helyett meg jó lesz MIUI iLauncherrel.
-
norbert1998
nagyúr
Az nem telepult.. -507-el kidob. Viszont a letöltési sebesség
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz norbert1998 #15531 üzenetére
Damn jókor mondod már két rossz tippem volt
-
s3nsitivity
addikt
válasz no more #15533 üzenetére
Az előbb néztem,(tokban) Iron Man 3-al lenyomtam egy pályát majd gyorsan átváltottam erre az appra és 55 fokot valamint 50%-os procit mutatott, már azt se értem, hogy hogy tudja 73%-ra feltolni a procit amikor elvileg háttérben kéne lennie mindennek tehát csak a memóriát ennie a prociból meg csak a schedulet kapni..
Más,
You've seen an Android smartphone run a calculator, but have you seen a calculator run Android?
Annyira irigylem azokat akik ilyenekre ráérnek.
Egy wifis arudino 3 éltűt csinálok másfél éve mert alig van rá időm..Megint más
Tök vicces ez a 2 giga ram.. Tele van hányva minden szarral és 600 mega környéke még így is szabad.. a G3-on is ennyi volt általában... a 3 ból
Éééés, megint más.
Google Play Music: Free Music For Everything You Do
A gugli beintett az apple musicnak.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
no more
veterán
válasz s3nsitivity #15534 üzenetére
Ingyenes lesz a GMusic ez azt jelenti?
-
s3nsitivity
addikt
válasz no more #15535 üzenetére
Nem, lesz egy ingyenes verziója, lesz benne reklám meg nem tudsz tekerni benne plusz állandó lesz a shuffle nem sorba jönnek a dalok.
Viszont ez így tök ingyen lesz és ugye tök jogtiszta.Mondjuk én évek óta Spotify prémium előfizető vagyok.. egyikre se cserélném le, több mint elégedett vagyok vele.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
no more
veterán
válasz s3nsitivity #15536 üzenetére
Mindegy, mert a 750MB netem felzabálná pikk-pakk, de itthon mehetne rádióként simán a #szaraboomsound-on keresztül.
-
s3nsitivity
addikt
válasz no more #15537 üzenetére
A Telekom ad 1500 pénzért Spotify prémium hozzáférést + 500 mega Spoitfyn leforgalmazható adatot.
Ennyit simán megér.
Főleg, hogy premiummal lehet cachelni a zenéket és offline is elérhetők." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
CJ4567
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz s3nsitivity #15541 üzenetére
#321 Ne vegyél Nexus 9-et , nekem is az elmúlt 1-1,5 héten a tököm kezd tele lenni vele És a HTC szervízben sem bízok , mert beviszem és mindenért én leszek a hibás ezt már a Cordonnal eljátszottam , kösz újra nem kell belőle Megint TAB véttel előtt lennék vennék egy tetves Air 2-t , az legalább nem a kezemben hullik szét
szrk.: és igen én vagyok a nagyon hülye még masszívabb is lenne talán és akkor lehetnék iSheep , viccen kivül komolyan kezdem nagyon megbánni nem csak a Nexust , de a HTC-t is (anno gondoltam ha barátom M7/8-a egyben van akkor ez is jó lesz.....)
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz no more #15544 üzenetére
A lófaszt user erdő , olvass kicsit utána , reménykedtem elkerülöm a hibákat , a gombok OK , light bleeding OK , erre az elmúlt 3 hétben jön elő minden , lassan arra tippelek egy újra csomagoltat adtak Expansysék mert Nexusnak ennyi baja nem lehet
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Just_Reboot #15546 üzenetére
Ha igy fojtatja N9 pajtás akkor a szent termeket fogom
szervizben meg nem nagyon bizom , nem is merem elvinni a gepet a vegen meg en leszek a hibas
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Just_Reboot #15548 üzenetére
Nice Akkor a HTC-nél sem fogok gariztatni , használom a tabot amíg szét nem esik , aztán veszek valamit most az fáj , hogy 130k volt , 300k körül veszek egy 125-ös , 1-2 éves Kymco Quannont , az OTG , Magic Case stb árából meg tankolóm (15 literes a tank) és happy minden
De ott legalább megjavítanak valamit , ha pénzért is SP-n is egy matrica , és én cseréltem a szalagkábelt , és lassan az alaplapot is ki kénne (annak nem mernék neki állni , szvsz új telo)
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Micsurin #15549 üzenetére
Annyira nem szörnyű a HTC szerviz.
Vannak róla rémhírek de az utóbbi időben csak jókat hallani róluk.
Főleg, hogy központi szerviz van a cseheknél.Na meg idézet a homárról:
" Kicseréltek rajta mindent, tehát azt kell mondjam, hogy a vége happy end. Más vonalon, de eljutott a HTC-hez a levelem, ők lezártnak tekintik az ügyet azzal, hogy ingyen kicserélték a házát a telefonnak. "
Max egy kicsit körülményes a nagy távolság miatt egyeztetni dolgokat etc de a végén rendesen megcsinálják ha nem hagyod magad.
Az alma nem javít semmit, kapsz egy Refurbished készüléket helyette.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest