- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Na ez ugyanaz a téma, aminek a megoldását egy másik típussal kapcsolatban pont nemrég szó nélkül törölték!
Az előző fiókod azonosítóját nem tudod? Mert azzal működnie kell. Ha nem tudod, az érdekessé teszi a történetet, ugye.
Újraindításnál csatlakoznod kellett a nethez, anélkül nem fog menni szerintem.Milyen Samsung Side Sync? A telepített apk annyit csinál, hogy beléphetsz a Beállításokba és tényleg törölheted az adatokat. Ha nem bukkan fel automatikusan az OTG bedugása után a fájlmenedzser, akkor le volt tiltva ez az opció, nem fog működni a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Peak
addikt
A szerviz megjavitotta... kár, hogy majd 2 hétig kellett nélkülöznöm a telómat... pedig hiszem, hogy itt segíthettek volna a tapasztaltabbak.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
MODERÁTOR
-
air
nagyúr
"2003 környékén lett engine cserélve alatt, migrálták a juzereket, akkorra mutatja a regisztrációm kezdetét"
Akkor nézd meg az én regisztrációmat!
Akik a migrálás előtt regisztráltak, azok azt kapták reg. dátumnak, amit én.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
Szerintem ez itt senkit nem érdekel, nem ez alapján ítélik meg az emberek egymás.
De mivel belekezdtél, gondoltam kiigazítalak.
Egy ilyenen így felhúzni magad és megsértődni, ez többet elmond rólad, mint hogy mikor regisztráltál.
Úgyhogy köszönjük szépen.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest