Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fr@nkieWilde

    senior tag

    válasz brd #40411 üzenetére

    Köszönöm, azt elfelejtettem írni, hogy Motorola One Action a telefon, akin Nova launchert használok. Már régen én is néztem ezt a videót, de az alapján nem tudom osztani a képernyőt. :(
    Nincs 3 pötty az alkalmazásoknál. Megnézem a gyári launcherrel, hátha.

    Beállítások menüben nincs ilyen frissítés leállítás opció, így behoztam a fejlesztői beállításokat, ott kikapcsoltam az automatikus rendszerfrissítéseket, de tegnap este mégis frissített. Igaz az van az opcióhoz írva, hogy frissítések alkalmazása újraindítás után. Akkor lehet mindig frissít, csak nem fogja őket alkalmazni?

    A gyári kamera app nagyon jó, csak nagyon lassú, nem is értem miért. Tud olyanokat, hogy raw mentés, fényerő szabályozás, ISO érzékenység, fehér egyensúly. Van egy széles, egy ultraszéles és egy mélység kamera. Nem tudom hogy pl mikor használja az ultraszéles kamerát, a mélységet portrénál. Csak nem értem, ha oly sok mindent be lehet állítani manuálisan, akkor a kamera használatot miért nem.
    Olyan app van (fizetős akár), ami engedi raw mentés, fényerő szabályozás, ISO érzékenység, fehér egyensúly állítást és esetleg a kamera váltást?

    Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!

Új hozzászólás Aktív témák