Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ksanc

    őstag

    válasz Dave™ #13913 üzenetére

    Szia!

    Ez a téma is rendszeresen előfordul :)
    Nagyon röviden: nem lehet megoldani egyszerűen. A Morelocale és hasonszőrű társai kizárólag azt teszik, ha teszik, hogy ki tudod választani a magyar nyelvet a beállításokban, de ez semmit sem jelent. Azok az alkalmazások, amikben van magyar nyelv, azok magyarul fognak megjelenni, de a rendszer nem.
    Igen, firmware szinten kell mókolni, nem is kicsit és rengeteg meló van vele, ha nincs hasonló magyar nyelvű ROM. Ugyanis a nyelvek, fordítások nem egy helyen vannak tárolva, hanem minden egyes app-ban, rendszerfájlban külön-külön. Ezeket szépen egyesével végig kell magyarítani...
    Megpróbálkozhatsz a magyarítással Hungobungo írása alapján is.

    aprokaroka87: Nem eszi meg, a 3E kizárólag az adott telefonhoz a gyártó által kiadott és aláírt update-zip-et eszi meg, de ilyet még senki sem látott szerintem :D Ha van esetleg benne userdata mentés, abból is csak a sajátját fogadja el.
    Akksi: ha visszaolvasol, hasonló témával lett szétoffolva a topik :D
    A processzor melegedésének semmi köze nincs a töltéshez, a batterystatsról nem tudok nyilatkozni, a töltés közbeni mégis-csökkenés pedig kis teljesítményű töltő miatt is lehet. 1A alatt nem érdemes játszani és/vagy pl. mobilnetet használni közben :)

Új hozzászólás Aktív témák