-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz aytukabozs #66699 üzenetére
Most a kínai telefonokhoz komoly hogy program kell egy mp3 csengőhangnak beállításához?
Mert akkor most kukázom rögtön...Next PC Upgrade: 2022
-
svgyula
addikt
válasz Crytek #66683 üzenetére
Szia! Belemész a névjegyzékbe és export-import a menüből feldob egy csomó lehetőséget! Én kizárólag az sd kártyát választom amit oda ment azon megmarad minden névhez tartozó beállítás. A google szerverét én zsigerből letiltom k.vára semmi közük ahhoz, hogy nekem kik vannak a telefonkönyvemben.
Ha megcsinálta egyszerűen átrakod a másik telefonba a kártyát futtatod ezt a file-t és már lőn is névjegyzéked!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
iMaverick
addikt
válasz katt777 #66700 üzenetére
Hát lehet nem ártott volna másik topicba feldobni. Most már mindegy...
- root-olt készülékre tudsz tenni olyan app-ot, ami olyan mint a tűzfal... Be tudod állítani, hogy melyik program kapcsolódhat wifi-n, 3g-n, vagy esetleg sehogy...
- billentyűzet passz...
- Akkumulátor: az aksit NEM kell formázni, nyugodtan csatlakoztasd a PC-hez
- Office eltávolítása: az attól függ... Ha system app-ként van felrakva, akkor csak root-olás és a /system/app mappából való kitörléssel. Ha nem system app, akkor a BEÁLLÍTÁSOK/ALKALMAZÁSOK menüpontból az ELTÁVOLÍTÁSSAL
- Google Search: valóban luncher csere lesz belőle... (Ajánlom a KitKat launcher-t... Úgy néz ki tőle a teló, mintha 4.4 lenne rajta.)[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
-
iMaverick
addikt
válasz Crytek #66701 üzenetére
Root-olt a masina? Ha igen, akkor megfogod az mp3-dat és bemásolod az ES File Explorer-rel a /system/media/audio/ringtones mappába, a telód újraindítod... Ennyi.
Esetleg érdemes ogg-be átkonvertálni, az az alap zenei fájlformátum a droid-on.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
svgyula
addikt
válasz RVR400 #66707 üzenetére
Szia! Nem írtad el azt az user-t talán inkább luser
Ja azért érdemes figyelni arra, hogy minden indításnál elfelejti akkor ha nem a telefon memoriánra van rakva. Az android induláskor ha nem találja a rendszerhez rendel file-t akkor átírja alapértelmezettre. Legalább is nálam ezt csinálta. Mivel az sd kártya a legutolsó amit hozzácsap a rendszerhez az erről indítani kívánt alkalmazások még az indítás folyamatában nem létező elérési útnak számítanak. DE az az idióta aki átírta azt, hogy alapból ide telepítsen valószínűleg a gyógyszereit keresgette amik elgurultak![ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Sanyesz.
őstag
válasz kocsisdavid5 #66713 üzenetére
Van. Többször le lett már írva, de itt van is róla egy kis összevetés.
Bemásolom:
Note:The difference betwwen ThL T100S and T11I.Appearance:the metal strap at the top and bottom of ThL T100S
II.Momory:T11 ROM is 16GB. T100S ROM is 32GB
III.Camera:T11 back camera is 8.0MP. T100S is 13.0MP
IV.Resolution:T11 is 1280 x 720 pixels.T100S is 1920 x 1080 pixels
V.3G Band:T11 is WCDMA 850/1900/2100MHz, T100S is WCDMA 850/2100MHz
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Crytek
nagyúr
válasz aytukabozs #66711 üzenetére
Hozzászoktam a régihez ahol tökmindegy hol volt az mp3 rányomtam-> beállítás csengőhangként és kész.
Na itt ilyen nincs.De már leszedtem hozzá a programot amit mondtak azzal beraktam!Pár benchmarkot le is futtattam eddig gyenge (de ezt is vártam tőle), hamarosan hivok párat hogy nem recsegek-e nincs -e dobozhang stb.
Ami első blikkre gond lehet dobálja a térerőt mert tesztelem a telőt és a térerő jel helyén sokszor megjelenik a "nagyító"(keresés) ikon.Next PC Upgrade: 2022
-
svgyula
addikt
válasz Sanyesz. #66706 üzenetére
Szia! Root jog nélkül nem másolsz semmit! nem is látod, de utána sem biztos. Nekem eleve ennek a könyvtárnak a mérete le volt korlátozva! Root joggal sem engedett belemásolni csak ha töröltem belőle! De csak ogg kierjesztésű file mehetett bele. Ez a könyvtár jogosultságától függ.
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Crytek
nagyúr
Hát igen ilyen egy vérbeli 100$-os telefon tudás még csak csak ,de a megvalósítás hagy kivánni valót maga után...
22800ft-ért ne is várjon többet címszóval tudok élni. Sok -többet nem kell várni tőle.Next PC Upgrade: 2022
-
EG0
aktív tag
válasz tfalcon96 #66317 üzenetére
Úgy néz ki, a Jiayu F1 WCDMA már hivatalosan is kapható. AliExpress-en 70 dollár.
A 25-i AliExpress akcióban rendeltem pár dolgot:
THL T5s
UMI X1 Pro
Citric T1Ebből a THL T5s-ről van pár napos tapasztalat ismerősnél, ő imádja, hibátlan, gyors, nem fagy le, stb.
Én az UMI-t tartom most ár/specifikáció szempontjából a legjobb (számomra kompromisszum mentes) okostelefonnak, kíváncsi leszek rá nagyon, mikor megjön.
A Citric pedig egy nemzetközi piacra szánt (oké, weboldalon nem ez látszik :-) ), 4 magos Qualcomm procis, nagy kijelzős, szép telefonnak néz ki, igen kedvező áron.[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
válasz Old Gyfland #66600 üzenetére
Okosan semmibe se, mond azt hogy sokszor nem megy a térerő vagy valami, akkor kicserélik ingyen.De szerintem a nagysága is jó indok. Eladófüggően változó.
-
GIJoe
addikt
Én is vásároltam a GAGA dealsben de kamu, 40W LED bulb lett volna 5,2$ most írta üzenetben hogy sorry sorry we will send, 12W version "very very sorry..." most gondolkodom hogy tudok kijönni a legjobban, mert máshol 4 $ egy 12W ilyen bulb... (egyből calm v dispute)
[ Szerkesztve ]
-
EG0
aktív tag
válasz aytukabozs #66721 üzenetére
A Citric T1 olyan 80-82-87 dollárba kerül, nekem a középsőből jött le még 9 dollár kedvezmény tegnapelőtt. Simán kérnek érte 100 dolcsi felett is, több helyen.
Nézegettem a Landvo L800-asokat, ZTE v818-asokat is, azok olcsóbbak normál áron kicsit, de:
- gyengébb hátlapi kamera ZTE-n és Landvo-n is
- ZTE-n nincs előlapi kamera és hátlapi flash
- Citric elvileg IPS kijelzős (ahogy Landvo is) és 5 pontos érintő, ZTE szerintem nem IPS
A Citric-en a bemutató videó (vagy másik) szerint is van Play Store és magyar nyelv. Érdekes, hogy Android 4.2.1-et írnak rá, pedig erre a Qualcomm SOC-ra ritka.[ Szerkesztve ]
-
EG0
aktív tag
Az Ali-s akciós THL T5s árát csak akkor merem elmondani, amikor már a kezemben lesz. :-) De sima T5-öt sem kapni annyiért.
Az UMI X1 Pro-t viszont nem is Aliról vettem, hanem a német CooliCool-ról.
Egyébként Alin ilyen kis biszbaszokat vettem még, hogy autós tartó, vízálló tok (biciklire, motorra gondoltam), felkar tok, stb.GIJoe: nekem egy kb. 1 dolláros Samsung hátlapra írta másnap kínai, hogy "I am so sorry we put all the goods with the wrong discout price in aliexpress, it is not this price that we cannot ship goods it should plus 10times for the goods.if you order.so can you cancel the order? hope that you can cancel order soon? So sorry for the trouble? and applogies of the mistake.. and can you help us for to choose the reason of buyer put the wrong product? if not write your reason we cannot sales good in aliexpress. we really dont like to lost the account. thanks,god bless you..best regard"
Nos, azt nem tudom, isten megáldott volna-e, de nem azt írtam cancel okának, hogy wrong product-ot választottam.[ Szerkesztve ]
-
szili.tamas1
senior tag
Szerintem tuti gloria nott volna a fejedre!
Anno mikor a lenovo a660-at vettem, ugy akartak behuzni mikor megvasaroltam, ki lett fizetve meg minden, kozolte az elado uzenetben, hogy tisztaban vagyok-e vele, hogy ez csak a csupasz telefon, doboz, tolto, akku, meg minden nelkul, es ha akarom az egeszet van a termekei kozott ilyen kiegeszito csomag 12 dodoert, vegyem meg akkor elkuldi az egesz pakkot. Mondom kuldd a simat, ha nem lesznek bent a tartozekok akkor dispute, te meg fizeted NEKEM a 12 dodot. Kertem, hogy mutassa meg a descriptionben hogy hova van irva, hogy ez csak az alap telefon tartozekok nelkul, utana jott a sorrysorrysorry, aztan feladta az egesz pakkot felar nelkul. Hihetetlen mennyire hulyenek neznek mindenkit ezek az aljadek rizsszemuek...Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
katt777
félisten
64GB-os kártyákat mennyire kezelik le az elméletileg csak 32GB-osat ismerők? Olvastam, hogy Smartphone látja, de az nem ua, mintha az egészet olvasni is tudja.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Harcimacska
csendes tag
Sziasztok!
THL W200 screen csere után, szükséges lenne egy firnware csere, de sajnos nem találok működő frmwaret, valamint nem tiszta, hogy mit is kéne beállítanom a SP Flash Toolban. Ha valaki végzett már hasonló dolgot, és segítene, megköszönném.
-
aytukabozs
addikt
válasz Harcimacska #66731 üzenetére
nála nézz körül, elég nagy ász, ha elcsíped válaszol is...
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Upo
addikt
válasz steve1977 #66732 üzenetére
Szerintem is Cappa félét rakd fel, az az xda-s az csak a droidtools-os kényszer-cwm.
ITT is megtalálható.
Én UMI X1S 20130520-220931 verzióval kaptam , ahogy néztem ez a legértelmesebb rom verzió, a 0528-on nem megy a cwm, a needromon ami fent van júniusi gyári az is állítólag vacak.Csináltam egy friss jbartos magyarítást a 0520-ra, most megy fel egy cwm-es frissítő csomag az előbbi helyre, a gyári romra kell felrakni. Annyit csináltam még benne hogy a systemben levő baidu alkalmazást törli (a többi kínait az alkalmazás menüben lehet uninstallálni), módosítottam az userdata csomagot hogy factory resetnél ne kerüljenek vissza a kínai dolgok, a beépített cd image-n nem a microsd pdf van hanem mtk6589 driverek, és a build.prop-ban az alapértelmezett nyelvet magyarra állítottam.
Mobileuncle toollal fel kell tenni a cappa cwm-et, telefonra felmásolni a magyarítás zipet, újraindítani recoveriben, ott install zip from sd card menüben kikeresni a zipet és telepíteni. Cache és dalvik-cache törlés van benne, elvileg belakott telefonon is kellene mennie de legtisztább egy factory reset a magyarítás után. Akkor már magyar nyelven indul a varázsló
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Harcimacska
csendes tag
válasz aytukabozs #66733 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
stigmata
tag
Sziasztok!
Thl w200s-ből pár szenzort hiányolok:
G-sensor
Gyro-sensor
Linear Acceleration sensor
Rotation vector sensorÉrezhető ezeknek a hiánya használat közben?
Nagyban függ ettől, hogy erre a telefonra esik e a választás.
A thl oldalán még nincs infó a w200s-ről de a többit nézve w200, t200, t100s azt írják, hogy van gravity sensor.
Vagy az teljesen más téma? -
Upo
addikt
A magyarítással és a Cappa féle cwm-el a gyári menüből is megy a factory reset, nincs bootloop, de természetesen cwm-ben is tökéletes a wipe data/factory reset.
Nézem hogy jó kis 6589 van benne, csak 1 GHz-n hajtják !?
Nincs valami jóféle oc kernel?
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
junkpod
veterán
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz aytukabozs #66725 üzenetére
-
EG0
aktív tag
Csak azt tolja Németországból, ami ottani készleten van, a többi az Kínából jön és így kerül rá VÁM (ÁFA).
Ja, és van egy 10 EUR szállítási költség (nem mindenre, de azoknál oda van írva a Free Shipping), viszont a regisztráció után küldenek egy 5 EUR-s kupont is e-mail-ben, tehát összeségében +5 EUR + ÁFA + postai kezelési költség (1500 Ft) jön még rá a kiírt árakra.[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
Van aki emellett, van aki amellett teszi le a voksát.
Én szerintem egy 500Mhz-re húzott Mali 400MP is gyengébb egy csupán 286Mhz-en ketyegő (az MT6589T-ben elvileg 350Mhz) PowerVR SGX544MP2-nél. És ez a különféle textúrázók és grafikai számításokért felelős technológiákbeni különbségekből is fakad). Amúgy a két SoC között 1000-1500 pont van Antutu-ban az MT6582 javára, bár ez ilyen korrekt Antutu pontszámok mellett túró. Egyes vélemények szerint az MT6582 hajlamosabb a melegedésre, míg az MT6589 kevésbé. Nyilván a rángatott MT6589T is jobban melegszik, mint az alacsonyabb alapórajelű változata. Ha már fogyasztás, akkor az amúgy is nagyban függ az adott telefon android OS-ének optimalizáltságán és stabil voltán. Ami sokszor (legtöbbször?) az olcsó husú kínai telcsik rákfenéje.
Játékok: ha Play-ről szeded le, akkor a Play egy központi apk-ot tol le a telefonodra, amiben minden effekt és grafikai elem benne van. Azaz egyik IGP-re sincsen optimalizálva igazándiból. Viszont Play-en kívül idegen fájlként a különböző IGP-re optimalizált apk-ok érhetőek el (Adreno, Tegra, PowerVR, Mali verziók).
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Crytek
nagyúr
UMI X1S gyári töltővel töltés közben kb használhatatlan (legalábbis ami a gépelési részét illeti)
Majd még kipróbálom az LG töltőmmel hátha.Next PC Upgrade: 2022
-
Upo
addikt
válasz Crytek #66747 üzenetére
Elő se csomagoltam. PC-re volt dugva napközben a magyarítás összekalapálása miatt, 40%-ról fel is töltődött teljesen, használható volt közben. LG. Moto, Sony, Samsung és Nexus töltő van itthon, van amiből több is, elég lesz.
-
veterán
válasz Crytek #66747 üzenetére
Nekem volt X1S-em, kb 3 hete adtam el.
Nagyon jó telefon.
Azzal kell kezdeni, hogy a töltőjét jó messze eldobod.
Ezután neki kell ülni, és felrakni a HIKEOS nevű rom legújabb verzióját.Ha értessz hozzá, nagyon szép dolgokat lehet kihozni belőle.
CPU és GPU butítás nélkül auto fényerőn 4 óra feletti kijelzőidőt produkált.
Belakott rendszernél 300MB szabad ram, úgy, hogy a háttérben a facebook-messenger-viber-stb futott..
Kamerája camerazommal jó képet készít, persze nem S4 szint, de egy S2-2X szintet hoz.Én elégedett voltam vele, sőt, a mostani Vowney V5 mégkegyetlenebb. Gyors, brutál jó üzemidő ( 5-5,5 óra kijelzőidő auto fényerőn )
Ha olyan telefon kell, amit előveszel, használsz, nem umit kellett volna venni...
lenovot, xiaomi-t, newman-t...umi az erős középminőség...
Szerk :
Domino : MP1....MP2 a Z2580 mellett van...
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
wayteqxtab
csendes tag
Cubot GT99 mobil GPS javításért fizetek!
Röviden: vadi új fóliás Cubot GT99 mobil, gyári droiddal (nem custom).
Minden funkció tökéletesen hibátlan. Kivéve a GPS-t. Látszólag minden rendben, aktiválható, lehet epo-t AGPS-t frisítenni stb, de soha nem talál egy műholdat se.Fizetek annak, aki szoft vagy hard javítással megoldja nekem a GPS ügyet.
Mit akarok? Látni akarok egy GPS pozícionálást szabad ég alatt net nélkül (vagy akár nettel).
Ennyi.
Ezért fizetek. Bp.(Ja és kérem ne írjunk olyanokat hogy mit lehetne csinálni a mobillal. Én is tudok netezni. Higgyük el: már minden megvolt.)
Ajánlatok itt a PH-n privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest