Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz smkb #58552 üzenetére

    Nem tudom megmondani, melyik telefon a legjobb vétel a 130-200USD közti kategóriában, de én mindenképp inkább a 170-200USD kategóriát vetném össze, mert az 50%-kal többe kerülő készüléket (130 vs 200) biztosan nem sorolnám egymás riválisának.

    Számomra pl azért nem egyértelmű a Hongmi győzelme, mert vele szemben nekem ot van a Honor 3c hasonló áron. Nálam sokat nyom az a latba, hogy miközben csak 2,5mm-rel szélesebb és hosszabb, a kijelző 13%-kal nagyobb rajta. Egyéb téren nagyjából egy szinten vannak a ksézülékek, a prociban, akkuban, egyebekben van némi eltérés. A szoftver frissessége a Xiaomi mellett szól (még ha nekem nem is tetszik), de valahogy számomra látatlanban a Huawei készüléke jobban egyben van (talán a korábbi tapasztalatok alapján).

    Szóval nem tudnék dönteni a kettő között, de biztosan ne mtudnám kijelenteni, hogy egyik vagy másik biztosan a legjobb vétel a kategóriájában; és akkor még csak két nagyon hasonló modellt vetettem össze...

    (Pedig már a G4T is be-bekandikál a 200USD alatti árkategóriába akciókban, nagy akkuval, amellett is szól egypár érv. Ott van a baromi erős ZTE Geek is 200USD-ért, de csak 1 SIM-mel. Illete lehetne még nem egy példát felsorolni.)

    [ Szerkesztve ]

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák