- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz TazLeacher #38766 üzenetére
Nincs véletlenül SD-re mozgatva az alkalmazás?
-
Mr X
veterán
válasz TazLeacher #38768 üzenetére
Ha egy app SD-na van vagy nem enged widgetet kirakni, vagy az nem fog megfelelően működni.
-
Mr X
veterán
válasz darvinya #39060 üzenetére
Előbb inkább a telefonja típusát kérdezd meg, nem kell mindegyiknél bootloaderrel szórakozni.
RBJ:
Általában megéri a custom rom, gyorsabb, tisztább, több funkcióval. A romok típusspecifikusak, csak az adott típusra készült romot teheted fel, ami sok típusnál kernelt is cserél.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Appot pakolgatni gyárilag is tudsz. Beállítások - Alkalmazások -Alk. kezelése. App nevére ráböksz, áthelyezés SD-re vagy telefonra.
Gyári alkalmazások pucolâsâhoz rootolni kell, utána vagy törlöd a feleslegeseket, vagy pl. Titanium Backup-pal fagyasztod.
CPU-t húzni gyári kernellel nem lehet, cserélni kell egy arra alkalmasra. A személyes véleményem, hogy nem éri meg az a kicsi sebességnövekedés a gyorsabb merülést és a melegedést. Jobb eredményt érsz el, ha a felesleges, de hâttérben folyton futó appokat lepucolod.
-
Mr X
veterán
válasz atillaahun #39078 üzenetére
Bizonyos töltöttségnél kilövik a wifit, mobilnetrt, ilyesmi. Semmi olyat nem csinálnak, amit az user maga ne tehetne meg.
-
Mr X
veterán
válasz atillaahun #39081 üzenetére
Annyi akkuidőt szerintem nem nyersz vele, hogy megérje folyamatosan futtatni. Ha merülök és nincs lehetőség tölteni, akkor órákat elkocog a telefon, ha békén hagyom.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz mandras81 #39144 üzenetére
Jogos, a 3G kikapcsolása nem 2G-t eredményez, bár azt hiszem így is érthető, amit mind én, mind Ibalog01 mondani akartunk.
Plusz még az EDGE is a 2G körbe tartozik, a köznyelvben mindenképp, elég ritkán használják rá a 2.75G megnevezést.
(#39147) Tyer:
Azzal kilövöd a 3G-t és max EDGE kapcsolatod lesz. Lassabb adatsebesség (elméletben, lefedettség-függő), hosszabb akkuidő.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz TazLeacher #39380 üzenetére
Azért nehogy már a bizalmatlanság ok legyen a félrelépésre. Maximum a szakításhoz lehet indok, de a félrekufircolást nem lehet (számomra) semmivel elfogadhatóan megindokolni.
-
Mr X
veterán
válasz symbolic90 #39751 üzenetére
Ha a belső multimédia tárhelyre gondolsz, akkor az az elsődleges, ott keresik az appok a fájlokat.
-
Mr X
veterán
válasz symbolic90 #39754 üzenetére
Tudtommal nincs, mivel azt a belső területet is sdcard néven kezeli, a memóriakártyát meg sdcard2 néven.
-
Mr X
veterán
válasz fatal` #39758 üzenetére
A probléma ott van, hogy a Galaxy S Plus-ban van egy plusz belső tárhely, ami ugyanúgy viselkedik, mint egy memóriakártya. Ha jól rémlik, kb. 4.5 GB a kapacitása. És ezt használja elsődlegesként. Innen akarná az adatokat átrakni a valós memóriakártyára a fórumtárs, de mivel az sdcard2 néven van mountolva, nem igazán szokták megtalálni a játékok a fájljaikat ott.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Urak, létezik olyan ebook olvasó app, amivel meg tudom oldani, hogy több eszköz között is szinkronizálja, hol tartok épp egy könyvben?
-
Mr X
veterán
Sikerült megoldani az ebook olvasós dolgot.
Az Amazon Kindle tényleg képes több eszköz között szinkronizálni a könyvjelzőket. A gond az volt, hogy akármilyen formátumban másoltam a könyvet a telefonra, nem látta. Végül az oldotta meg, hogy a könyvet eredeti formátumában, ami jelen esetben rtf volt, elküldtem email mellékletként a kindle mailcímemre (amit regisztráláskor kaptam), Ezt széen átkonvertálta, és telefonon és tableten is letölthetővé vált a könyv, az olvasási pozíciót is szinkronizálja.
-
Mr X
veterán
válasz Braddock #40167 üzenetére
"Találtam egyszer egy leírást, aminek a segítségével lelehetett playről tölteni az appokat számítógépre."
Egyébként én is használom, például mikor romot szabok saját ízlésemre, letöltöm pc-re az appokat, és bele tudom pakolni a rom telepítőjébe, így automatikusan felkerülnek.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz atillaahun #40176 üzenetére
Mert ha sűrűn cserélgetsz romot, akkor ebbe a zipbe belerakod azokat az appokat, amit mindig használsz, és pár gombnyomással fenn van az összes.
-
Mr X
veterán
válasz gipsztigris #40182 üzenetére
és atillaahun:
Nem kell minden egyes appot végignyomkodni a telepítéshez, csak recovery-ben felflasheled a zip-et. A Titaniumban ugye (nem a pro-ról van szó) minden appnál rá kell nyomni a telepítésre. Ráadásul elég nagy zűröket tud okozni, ha az alkalmazások adatit is mentetted, és más romra állítod vissza őket. Ha meg nem, akkor nem nyertél vele semmit.
Semmiben nem más, mint ha fájlkezelőben másolná be az ember, csak gyorsabb, és nem minden romban van alapból root képes filekezelő.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest