- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #143639 üzenetére
Biztos így csináltad meg a root-ot? Linkeld már légyszi. Én DooMLoRD megoldását találtam, aki a pref_event exploit-ot használta ki a kernelben. Nem az OTA frissítő alkalmazásban.
Az SMS támadási felület meg megint nem ez, a linkelt cikkben szó sem esik root-ról, csak egy man-in-the-middle támadásról.
-
consono
nagyúr
válasz darvinya #144071 üzenetére
Pontosan ezt jelent, és Budapest környékén biztosan működik benne. Persze nem mindenhol jól pl. a 6-os M0-ás felhajtójánál szerinte mindkét sávból lehetne balra fordulni...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
bigrock
addikt
válasz darvinya #143552 üzenetére
Nem ugyanarról beszélünk. Volt egy trükk a Gboard-ban: Egy régi, 6-os verziót kellett telepíteni apk-ból, majd frissíteni. Ezzel a módszerrel benne volt a megtanult szavak szinkronizációja, felhőbe. Magyarul, ha nem egy ismert szót gépeltél be neki, azt berakta a saját szótárába. Amit te írsz, az egy sima szótár, amibe kézzel egyenként fel kell vinni a szavakat.
-
Face8814
őstag
válasz darvinya #144300 üzenetére
Köszönöm,így már látok néhány ékezetes betűt de úgy tűnik ez a beállítás sem rakja ki az összeset. Ha jól gondolom akkor itt sem lehetséges hogy egy külön sorban az összes ékezetes karakter megjelenjen... Illetve ez a csúsztatásos kurzor mozgatás sem áll nekem annyira kézre. A Swifkey megoldása ebből a szempontból számomra kényelmesebb.
Azért köszönöm szépen a segítségeteket.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz darvinya #144302 üzenetére
Valahogy így képzeltem el én is a gboardot. Ez kellene + a kurzor mozgató nyilak. De ezek szerint csak a 2013-as AnySoft változat tudja csak ezt? A legfrissebből ezt kivették?
Illetve ez a billentyűzet tanul? Egy telefon váltás esetén megmaradnak a megtanult szövegfordulatok?Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
MODERÁTOR
-
Fall-N
veterán
válasz darvinya #144468 üzenetére
Én használtam annó az ES-t, de te biztos nem próbáltad a MiX-et vagy bármi mást, mert akkor nem írnál sületlenségeket.
Mutass melyik tudja egyszerű Gyors elérést, FTP, stb., kezdő lap beállítást, csúsztatásos ablak váltást, nézet váltást, felhőtár kezelés, beépítet nézegető, stb.
Ezt már rég tudja az összes népszerű fájlkezelő. Sőt a MiX többet. Eleve nem két ablak lehet hanem végtelen számú, ami között lehet csúsztatással váltani. Ezenkívül van beépített videó-, kép- és zenelejátszó, MP3 (meg a többi zenefájl formátum) tag editor, EXIF szerkesztő, teljes tömörítő program (RAR is!) Stb. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz darvinya #144483 üzenetére
Mi az, hogy nem tud távoli elérést? Te mit értesz ez alatt a kifejezés alatt?
Jelenleg nekem 3 különböző Drive, 1 Mega van beállítva, ezekhez midegyikhez lehet beállítani jelkulcsot is. Van ftp, sftp, webdav, még szerver is van ftp, http, tcp. Ezenkívül valóban van egy csomó addon is.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #144483 üzenetére
Jó, akkor nézd is meg ezeket egy kicsit tüzetesebben. A MiX Silver-ben benne van az Image, a Tagger, az SMB 2.0/2.1 és az Archive. Csak a PDF, a Metadata és a Codecs az, amit külön le kell esetleg tölteni, ha szükséged van rá. Nekem ezek közül csak a Codecs, ami fel van telepítve.
-
Somatom
veterán
válasz darvinya #144503 üzenetére
Én semmilyet. Az egyik screenshotodon írja, hogy távvezérelhető a teló. Egyébként miért csak belső hálón működik? Pl. ha Servers Ultimate -ben csinálok egy szervert, akkor a hotspot belső IP -je, és/vagy a mobilnet IP -je is választható. Persze, NAT esetén az utóbbi zsákutca.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #144512 üzenetére
A MiX-ben nem találtad? Jobb fent 3 pötty - Szerverek - Start FTP Szerver. Ha a ceruzára nyomsz a végén, akkor be tudsz állítani jelszót is neki.
Távoli eléréshez router IP? Minek, ha mobilneten van a telefon? Vagy úgy érted, hogy az otthoni gépet érd el távolról telefonról? Ahhoz se feltétlenül, én DynDNS-t használok, a routeren meg be van állítva egy VPN. Szóval ha arra csatlakozok, akkor az összes hálózati erőforrást elérem akár távolról is.
-
bigrock
addikt
válasz darvinya #144856 üzenetére
Ez nyilvánvaló. Viszont az a tulajdonsága, ami régebben volt: miszerint gépelés közben idegen szót beviszel, azt automatikusan megjegyzi és pl. hetente egy kattintással csinálsz egy szinkront a felhődbe: ne az már nem működik. És hát valljuk be: sokkal macerásabb egyenként kézzel feltölteni a szótárt, az összes ragozott, tárgyesetes, többes számos stb. szót felvinni - kinek van erre energiája egy hosszabb levél begépelése közben?
-
Tökimanó
senior tag
-
bigrock
addikt
válasz darvinya #144938 üzenetére
A #144862 hsz-emre válaszolj kérlek.
Tehát: a telefoncsere után az új telefonon, ugyanazzal az accounttal, ugyanazzal a verziójú Gboard-dal, WIFI-re csatlakozva: megjelennek-e azok a szavak, amit az előző telefonomban bevittem új szóként, DE a személyes szótáramba nem vittem fel és nem is szinkronizáltam a felhőbe. -
Somatom
veterán
-
Tökimanó
senior tag
válasz darvinya #144948 üzenetére
Szerintem nem értjük meg egymást,vagy elbeszélünk egymás mellett. A jobbodali képen az a telefon látható amin tegnap beírtam a szavakat. Rendben el is mentette,most simán beadta már nekem is. Tehát elmentette a szót valahová a központba.A baloldali képen a másik telefon,ami még ma is ismeretlennek jelöli. Ami ugye azt jelenti hiába helyes nyelvtanilag mégsincs mentve központilag,mert akkor itt is beírná és nem jelölné ismeretlen szónak.
[ Szerkesztve ]
-
Tökimanó
senior tag
válasz darvinya #144951 üzenetére
Basszus világosan látszik hogy nem ismeri ezért jelöli is. Szerinted én húztam alá kékkel nehogy neked legyen igazad? Másrészt megint nem arra válaszoltál amiről beszélünk. Egyiken elmentette másikon mégsem ismeri. Hol van az általad emlegetett központba mentés?
De mindegy is ,hagyjuk.[ Szerkesztve ]
-
-
Somatom
veterán
válasz darvinya #145062 üzenetére
Nekem totál szedett-vedett a zenetáram, de a Gonemad tökéletesen lekezelte. Nagyon jól paraméterezhető az állomány megjelenítése és nem csak tagek alapján. Sajnos, hálózatot nem támogat. Anno fájlrendszerbe csatolással ezt ki tudtam kerülni, huszonezer számot rendeztettem be vele a NAS -omról. Sajnos, 4.4 -es Android óta ez nem akar sikerülni. A helyi médiát viszont le tudja kezelni.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz darvinya #145075 üzenetére
Én értem, hogy van nálad, nem kell elmagyaráznod, csak az szerintem nem célravezető. A 3 számjegyből az elsővel jelölöd a CD-t (csak azt hogy "CD" nem írod ki, semmi szükség rá), a 2. és 3. számjegy meg a track sorszám. Ez a módszer 9 lemezes gyűjteményt, lemezenként 99 trackel lekezel. Létezik még az 1/01, 1/02...2/01, 2/02 változat, de csak jelölésben tér el. Minden normális ID3 tagger program ami sorszámozni is tud, ezt a két jelölést alkalmazza.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz darvinya #145090 üzenetére
Nem "tucpruc" zenét hallgatok és nem ömlesztett sajtként vannak, már leírtam. Képtelen vagy felfogni, rajtad kívül mindenki érti. És mostantól hanyagoljuk is ezt a témát, mert nem ide való.
[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest