Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kireka

    tag

    válasz fauv #2865 üzenetére

    Igy tényleg nehéz, hogy mindkettőn 3 monitor port van :)
    Úgy látom az újabb lap sem sokkal szegényesebb, mint a nagy öreg.
    Nekem jól jönne a Giga cool idle VRM-je, mert az enyém ugyanolyan meleg az msi-n üresjáratban, mint terhelve. Nem gondoltam, hogy pont a mosfetek fogják feleslegesen zabálni a wattokat.

    ez a cTPD az egy millió dolláros kérdés...biztos ránk földi userekre is vonatkozik, nem csak az OEM-ekre? Esetleg békülj ki a 65W-os TDP-vel vagy lődd le a tubót, esetleg overclock+undervolt-old...bele fog férni a keretbe, és a teljesítmény is jó lesz, nagyon takarékos chip, ha nincs szétclockolva és nem 0-24 CPU+GPU burn programokat futtatsz, burn programoknál csak a tdp segít, vagy annyira le kell butítani hogy 22wattba beleférjen külön a CPU és a GPU is, de még ez is megoldható. Bios, vagy akár szoftveres: 3200@1.1V+1000MHz@1V-on összejöhet és még mindig jó lesz a tempó és normál intenzív használlattal (játék,munka) a 35W-ba is belefér egy böngészéshez, 4k videóhoz meg overclockolva ha eszik 35W-ot.

    Srácok aki még nem szerezte be az intel masináját siessen, mert már olvastam is hogy szűkös a 14nm+++-os kapacitás és tényleg elszállnak az árak. AMD-nél sincsenek jó hírek, nekünk csak akkor jut 7nm-es chip, ha már a szerver piacra nem kell több...meg gondolom GPU fronton is kész az összes gépi tanulós GPU, az új APU (majd egyszer) meg vélhetően 12 vagy 14 nanométeren jön, ebből adódóan, nem? zen 2 magokkal és nem is túl új vegával-navival. Azért remélem átültetik a Vegát 12 nm-re vagy legalább a zen+-t butitják 14 nm-re, bár ez már morbid lenne :D Meg kell hagyni nem jut mindenre idejük, jó ezt látni, mobil fronton is kéne nyomulniuk, de kezdek lemondani róla.

Új hozzászólás Aktív témák