-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
Én nem örjöngök és ne írd le,nekem eddig se kellett volna,én olvastam teszteket.
Nem nem csak azért pikkelnek,hanem mert teljesen ugyanazt tudja technológiailag mint a 7850,a 265 fejlettebb mert tudja azt a pár feature-t amit az R-sorozat.
Ki beszél használtról?Sose vennék,meg se éri.
Van 260X 34-ért 2 gb-s és nem lennék nyugodtam ha 260X-et veszel mert egy kalap vacak az egész,az R sorozattal együtt,a 7790-el az élen.
Ha te butított nv-t akarsz hát vegyél,de ha így tudod mit akarsz minek kérdezed? -
-
Gainka
őstag
Na ennyi Nagya21-nek is már jó rég óta meg van.
Az a mindenki meg max az aki betéved ide, biztos van olyan is aki szidja és nem ismeri ezt az oldalt az összes többi elégedett vele.
De nem is értelek már egyszer dicséred egyszer utálod....
A tisztán látásért elmondanám hogy a 7790-el nem volt annyi gond mint a 260x-el.
A 260xet túlhúztak gyárilag változtattak a 7790-hez képest igy több kártya hibázott mint 7790, de föleg az asus 260x.
De ezt sem tudom megérteni hogy ha észreveszik a széria hibát miért nem tudják javítani... szánalmas -
Fotonhámozó
senior tag
Csak ilyen gondok vannak vele:
- napi 2-3 black screen (általában képernyőváltáskor jön elő)
- nem hajlandó hw-s gyorsításra Photoshopban, ha mégis sikerül rávenni, akkor rövidesen összeomlik a rendszer
- alvó módból nem tud felébredni a gép
- indításkor néha nincs kép
- leállításkor muszáj megvárni a monitor kikapcsolását, mert időnként nem állítja le a kijelzőt
- Catalyst frissítés óta a netes videók nem játszódnak leHirtelen csak ennyi gondom van ezzel a nagyra tartott Asus 7790 trágyadombbal. Utolsó AMD VGA-m, mostantól csak nVidia-t veszek.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
Gainka
őstag
válasz Fotonhámozó #3713 üzenetére
Erröl beszélek, hogy az asus, és még hány ember gondolkodik most igy hogy eztán majd nvidiat vesz mert nem képesek javítani a hibákon, AMD-t sem értem hogy hogy nem tesz az ügy érdekében. Vicc.
-
TIT
veterán
Fenéket pár,net tele van blackscreennel és itt is 80%szidja,nekem még nem is volt olyan vészes,szerinted miért vették vissza?
A 260X-el közel nincs annyi bajom mint a 7790-el és nem dícsértem egyáltalán,az egész seria vacak.
A 4770-et azt dícsértem+az 1950-em.
Enyém sincs szétoczva mert 6000-es,a 7790 gyorsabb volt,de ilyen alapon akkor vonják be az összes 270X,280X stb.-t mert használhatatlan.
Amúgy a tdr-nek skypen semmi köze az oc-hoz.
Na tessék már 2/2 szidja,akkor mitől is jó másnak?
2 év alatt kicsit többet foglalkoztam vele mint te.
A gép cseszik leállni ha a memo órajel nem minimumon van,ez neked jó?
És izélnek valamit is tenni már 2 éve úgyhogy menjenek a fenébe,de ezt te is írtad.
Sőt mát hajaznak az nv-re mert kevesebb tipust adtak ki és nincs már átmenet,mert megszünt a 270,270X.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Én megvallom féltem ettől a típustól mert sok rosszat olvastam róla, ezért is a Giga R7 260 X vettem meg ami a Rev 3.0 reméltem hogy ez javított verzió....
Ár / Teljesítmény arányban akkor ez volt a legjobb. És nem bántam meg nekem semmi bajom vele pedig ez is OC.
De attól még tény hogy másnak sok gond van ezzel a szériával sajnos.[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
törölt tag
Olyan kedvező árban volt , hogy megkellett vennem egy HD7790 1GB Zafír kártya 22K-ért . Eddig semmi gond vele , a legújabb Catalyst van fenn .
-
Joe.36
addikt
válasz mimre980 #3719 üzenetére
Win 7 használok, 1 éves a kártya semmi hiba nálam, nem tudom mitől függ. OC próbáltam tovább húzni kb eddig volt stabil.
Valaki egyszer azt írta hogy AM3+ lapokban gyakrabban jön elő a hiba, míg INTEL vagy FM2+ ritkán vagy soha nem jön elő a hiba.
Nekem FM2+ van.[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok, nektek nem szokott furcsa dolgokat művelni a kártya? Ha pl 15-20 percnél tovább ott hagyom a gépet és nem csinálok vele semmit akkor meghülyül és nem hajlandó lejátszani normálisan a youtube videókat és gyakran a hang is elmegy( hdmi-n megy tv-re és a tv-re van rádugva a hangcucc).
Asus r7 260x ocEsetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
elistvan
őstag
7770-est 7790*re cserélném a mostani vapor-x a 90 dual-x lenne? Miben másabb? Hangosabb vagy kevésbé hatékony a dual-x.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
mimre980
csendes tag
Sziasztok.
Elakadtam teljesen ezzel a kártyával. Fél éve vettem,gigabyte tökéletesen működött. Aztán egy driver frissítés után (de lehet nem) újra indítás után a betöltés közben kifagy fekete képernyővel. Már szerintem mindent kipróbáltam de nem javult meg. Másik gépekben megy. Frissítettem az alaplap biosát, tettem fel régebbi drivert, más op rendszert, töröltem a cmos-t. Végig próbálgattam a biosban mindent. Lehet megsérült a pcie csati? De nem volt ki be rakosgatva.
Ha valakinek van építő jellegű ötlete azt megköszönöm.Egyébként eladó a kártya 28e.
Üdv. Imi -
Joe.36
addikt
válasz Apucy01 #3726 üzenetére
Nekem már a 8 as sem jött be, egyszerűen nem tetszik. Én elvagyok a Win 7 64 bit el . Stabil, gyors, nincs vele gond, szereztem hozzá működő mini alkalmazásokat.
Nem tudom másoknál mi lehet ez a sok hiba, lehet hogy én épp csak kifogtam egy jó példányt, giga a lap és a kártya is. 1 éve raktam össze a gépet, úgy hogy minden új benne. Azóta van fent a rendszer, és nem hibázik a kártya soha. Nem melegszik, nem fagy stb...Ha gond lenne már rég lecseréltem volna egy R7 265 re....
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Én is csak olvastam hogy nem minden AMD vga szereti az AMD AM3+ lapokat. Én emiatt is vettem FM2+ lapot. Van benne egy 7850 K ha gond lenne a kártyával akkor is tudjam használni, egy ideig ( kb 2 hónap ) csak a 7850K használtam de rájöttem hogy nekem az kevés játékra.
-
Joe.36
addikt
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
Nem is tudom igazából kb 1 éve épül a gépem
ami eddig benne van 860k asus a88x gamer lap g skill sniper 2133 ram 16gb saphire r7 260x 2gb kari egy cm 750wattos táp egy adata sx 900 ssd 128 gb wd vigyó 500gb és még egy öreg wd 250 gb vinyó
és egy cm vizhütésnekem semmi gondom a w10 el stabil igaz hogy kicsit lassabb mint a 8.1 de nem hibázik nem fagy stb.
w7 azért nem használok mert a 860k teljesitményt veszit w7 alatt.Hogy miért nem tudom de sok 860k tulaj ezt mondja külföldi fórumon is
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
-
Apucy01
őstag
ha találnék itthon powercolor karit akkor talán vennék is de csak a " nagyon izmosak és a kis tesók vannak '
TIT azok a cuccok már benne vanak a gépben amiket le irtam ki már nem szedem csak a vga t
bocsi de most mennem kell du. talán leszek[ Szerkesztve ]
-
-
Apucy01
őstag
majd eldől még először dec 8 at kell túl élnem
igazából a giga karikat nem ismerem eddig csak saphire volt és egy club 3d ami már sajnos nincs szerintem veszett jó kari volt az biztosaz r9 380 hoz nem tudom elég lenne e a proci attól félek bele ugranék egy jó kis cpu limitbe
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Meglepődve olvasom, hogy valakinek akadt gondja a HD 7790 vga -val.
Most került egy a gépembe ( Asus Dcu 1GB OC 1075/1600 mhz) és meglepően jól megy.
BF3 multi 1920 x 1080 high 65-70 fps .. 8gb ram és i5-2320 társaságában.
Hangja semmi.
CSak azért vettem meg, hogy kipróbáljam de kellemes csalódás. -
mimre980
csendes tag
Megoldottam a problémát a Black screenre. Esetleg ha valakit érdekel. Egy régebbi 13.12-es driverrel semmi baja.
-
Joe.36
addikt
válasz Apucy01 #3737 üzenetére
Jó a gép, a 860K gyakorlatilag ugyanaz CPU részben mint a 7850K . Én azt tapasztaltam hogy Win 7 alatt több az FPS . Persze ez biztos játék függő, én főleg WOT játszok ha van időm, de azt maxon. Nekem a 7850K is külön drivere van fent és R 7 260X nek is.
De ilyenkor csak a 4 mag megy a +8 at letiltja az AMD. Bár a WOT is az INTEL procit szereti.A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest