-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colinka
tag
Sziasztok!
Lenne egy Gigabyte GAMING RX 570 4GB kártyám (pontos típusa: GV-RX570GAMING-4GD).
Korábban volt már egy Gigabyte AORUS RX570 4G, és feltűnt hogy ahhoz képest nagyon elmarad a teljesítménye.Ezt egy Furmark teszt alatt be is igazolódott, Full HD-be az AORUS - avg 67 fps volt ez a Gaming viszont csak avg 47 fps.
Furcsa volt nekem hogy az AORUS 76°C volt, a GAMING megállt 59°C-nál. Jobban utána néztem a dolgoknak és feltűnt hogy a kártya 90 W-nál többet nem hajlandó felszedni.
Ebből gondoltam hogy lehet bányásztak vele korábban és valami bányász BIOS van rajta. Bios csere megtörtént, és semmi változás (természetesen többet is kipróbáltam már).
Gyári "tuning" segített valamit, de a GPU órajel nem nagyon akar 1000 MHz fölé menni.1 órás FurMark lement így, az értékek sokkal jobbak (FPS 60+ avg, hőfok max 70)
Van-e esetleg valakinek valami ötlete?
Colinka
-
Colinka
tag
válasz varmi2 #45740 üzenetére
Akkor arra nincs lehetőség hogy ha átrakom egy másik gépbe automatikusan visszaálljon "gyáriba" és a normális teljesítményen működjön ?
Esetleg nem tudjátok hogy mennyi ezeknek a kártyáknak a normál power-je? Én 130 Wattot láttam mindenhol, de driverbe ha feltolom maximumra az energia fogyasztást akkor is max 120 Wattra megy fel. -
Colinka
tag
Megy és stabil is. r9 280, meg az aorusnál se volt vele probléma.
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest