Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    Ma tudtam még egy kicsit tesztelgetni. Ma életszerű teszteket csináltam, ami annyit jelent, hogy olyan beállítások mellett teszteltem, ahogy a mindennapokban is játszok, hiszen ott számít a VGA, nem a stressz-teszt alatt, legalábbis én így gondolom. Na most amint azt korábban is említettem én mindig minden játékban bekapcsolom a V-Sync-et, így a framerate nem mehet 60 fölé, a stabil 60 számomra az abszolút tökéletes játékélmény. Tudom, hogy még sok, főleg frissebb cím vár tesztelésre, de ma ezekre futotta:

    Grid Autosport (max settings; V-sync On)
    Fan RPM: 26%
    GPU Temp: 60 fok

    Doom Demo (Vulkan Renderer; Ultra; 8x TSAA; V-Sync On)
    Fan RPM: 27%
    GPU Temp: 61 Fok

    Far Cry 3 (Ultra; V-Sync On; HDAO; MSAA Off)
    Fan RPM: 27%
    GPU Temp: 62 fok

    The Talos Principle (Custom Ultra; 4×MSAA; V-Sync On)
    Fan RPM: 27%
    GPU Temp: 62 fok

    A ventilátor fordulatszáma (Fan RPM) és a GPU hőmérsékleti adatok (GPU Temp) mindig a játékban fellépő maximális, peak értékek. A játék indítása előtt elindítottam a GPU-Z progit majd az a háttérben figyelte a szenzorokat miközben játszottam, végül megnéztem a max értékeket. Ezek szerepelnek fentebb.

    Azt hiszem nekem ez a hűtő nagyon is Overkill lesz lesz. Azt hittem legalább a Doom megizzasztja, de ott is néma maradt. Kiemelném, hogy a Doom és Talos alatt beton stabilan tartja a 60 fps-t, az a két játék zseniális mestermunkák. Talos-ban a fotogrammetriával készített textúrák szemkápráztatóak, sok mai AAA játékot megszégyenít ebből a szempontból.

    Ami még durva volt, hogy Grid Autosport alatt (High Res Texture Pack DLC is fent van) nagyrészt nem is forogtak a ventik, csak ritkán indultak el. :D A Doom-ot pedig kétszer is lefuttattam, mert először azt hittem, hogy valamit én rontottam el mérés közben, de nem.

    Azt hiszem ezzel a kártyával nagyon jó barátságot fogok kötni, megérte hetekig szenvedni az IGP-vel, ez a VGA egy áldás. :K

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák