Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • badxgirl

    aktív tag

    Proci 55 fok, videokártya 60-65 fok terhelés alatt. Proci limitet kizárnám, mivel a történet közben kb 20 szazalekon szalad, játék alatt van hogy 80ig is kihajtom, így biztos képes többre annál minthogy 20 százalékos procihasználat mellett proci limit legyen.
    Azt figyeltem még meg, hogy a kártya mag órajele is ingadozik 1-2 hz-et, mikor jobban leugrál a használat akkor többet is. 2 napja még terhelve pontosan a beállított értéken állt a mag órajel. A feszültség szintén ingadozik főleg a nagyobb usage dropoknál, érdekes módon nem beesik, hanem a megadott mV fölé ugrik ilyenkor.
    Afterburnerben a feszültség piszkálása nem igen ront vagy javít a dolgon, a power limit húzgálása szintén nem. Most alap órajeleken megy, de ha visszább veszem őket akkoris fennáll a jelenség. 2 napja még +30% power limit, 1300 mhz mag órajel és 1800 mhz memória órajel mellett is stabilan tartotta magát, nem volt semmi mászkálás sem az órajelnél sem a feszultségnél, és az usage sem dropolt.
    Igazából azóta egy driver frissítés történt, illetve annyi hogy afterburnerben bekapcsoltam a feszültség állítás lehetőségét, amit azóta vissza kikapcsoltam.
    Nem tudom bármelyiknek van e ehhez köze.
    Hogy frissítés előtt melyik driver volt fent nem tudom, ha tudnám visszatenném próbaképp.
    V-sync vagy ilyesmi nem hiszem hogy megy, radeon beállításokban a játék profiloknál ki van kapcsolva, illetve a globális profilnál is.
    Szerintem szoftveresen mászott el valami.
    Annyiból zavar hogy van játék ami határeset, jó lenne ha nrm lazsálna közben a kártya, mert pont azon a bebukott pár fps-en billeg ide oda a játékélmény.

Új hozzászólás Aktív témák