Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bindike01

    aktív tag

    Sziasztok a választásom egy MSI RX 480 gaming x lett,amit itt tanácsoltatok. Nos ez a kinézet és a hűvösség miatt lett választva. Ami részben igaz is. Nos adott ez a kártya. Már a legelső napon elkezdett kockásodni a kép. Na mondom tuti memóriahibás a lapka....Nos ez abban irányult meg hogy a 12 ora játék alatt kb csak 1 szer csinálta,de viszont minden nap. Először programra gyanakodtam. De minden megcsináltam már amit itt a fórumon tanácsoltak,de csak csinálta.

    Nos tehát a kérdésem az lenne hogy valaki tapasztalta e ezen a modellen hogy amikor terheled akkor olyan meleg lesz a kártya a műanyag borításnál hátul ,hogy tojást lehet rajta sütni.Viszont a gpu magja 65 72 fokon volt végig.Nos elképzelhető hogy egy hibás kártyát fogtam ki? Valaki nézze már meg a kártyáját hátul a műanyagjánál terhelés közben kézzel, hogy nagyon meleg e neki is. :R :R :R

    A ház amiben van tágas és szellős. Aerocool p7c1 ventikkel. Ventilátor is beszabályozva a kártyán hogy ha eléri a 70 fokot legalább 60 % on menyjen a venti. Szóval a bordával nem is volt gond mert megnéztem kézzel is. Köszönöm a válaszokat esetleg tanácsokat.

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/

Új hozzászólás Aktív témák