- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Beszelsz megint hulyesegeket... 2 halt meg eddig ittt nagy dolog... 570-580 szerinted hany volt gyarilag szar? A jovoben az ilyen jellegu hulyesegeket tartsd bent! jobb lesz mindenkinek...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
ZozzHUN
addikt
Az, ha CCC újraindulgat néha az mit jelent?
-
Anfänger
őstag
És itt egy másik link,miszerint egy árba sorolják a 7970 -el a gtx 680-at,és azt állítják,hogy a BF3-ban 20%-al jobban teljesít!
[link]
És a TDP-re 195 W van írva! Bár ezt az Nvidia-nal megkérdöjelezném!
De ki tudja,lehet,most faja lesz!
Bocs az OFF-ért. Gondoltam érdekelhet titeket.Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Enclave
aktív tag
válasz radi8tor #4934 üzenetére
Úgy néz ki az infók a mai 7970 Lightning megjelenésről helyesek voltak, hivatalosan is be lett jelentve a kártya.
Hivatalos bejelentés, illetve a vga "szokásos" gyártói oldala.
Már készült is egy teszt róla, a tuningban ha jól láttam az alapfeszhez (1174mv az AB szerint) nem nyúltak (csak átfutottam a cikket), az alap 1070/1400-as órajeleket 1265/1505-re húzták...
Közeli fotó a "reaktor" nyákról a helyére illesztve burkolat nélkül.
Árról még nincs pontos infó.
"The price should be around €50 or so higher than the regular HD 7970, but that solely depends on retail/e-tail and the actual region."[ Szerkesztve ]
Semmi sem állandó, csak a változás.
-
04ahgy
nagyúr
válasz ZozzHUN #4962 üzenetére
Elaprózódsz, és így sosem fogod megtalálni a hiba okát.
Egyrészt, adott tesztet alapórajelen futtatunk, hogy a hibát kiderítsük! Szigorúan alapórajelen. BIOS-ban is Load Optimized Defaults kell. Másrészt kell friss oprendszer. Harmadrészt pedig nem 20 perceket, hanem fél napokat kell egy tesztnek folyamatosan futnia (pl. FurMark, Unigine Heaen, satöbbi).
Ne haragudj, de már abban is kezdek elbizonytalanodni, hogy gyári hibás lenne a VGA-d.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
-
p87
senior tag
válasz Anfänger #4961 üzenetére
Elég nagy fail lenne az Nv-től ha nem hozná legalább a 7970-es szintjét.
Volt egy kis idejük a 7970 megjelenése után variálni az órajelekkel, így ha gyengébb lett volna lehet fel tudták hozzni, de akkor már nem sok maradt a kártyában.Szerintem azok a pletykák lesznek igazak amik szerint valahol gyorsabb lesz 10%-al valahol meg lassabb. Átlagba fogja hozni a 7970 szintet viszont kiegyensúlyozatlan lesz.
Az árazása is ezt sejteti.Én arra leszek kíváncsi, hogy az AMD kiad-e egy drivert válaszul amitől hirtelen lesz plusz 5-10% teljesítménynövekedése a 7-es szériának.
-
04ahgy
nagyúr
válasz ZozzHUN #4969 üzenetére
Nem. Tuningprogik és emelés nélkül kell hibáznia. Ha alapon hibátlan, de 10MHz emelést nem visz, akkor semmilyen jogalapod sincs reklamálni, ergo a 25mV emelésre jelentkező anomáliákra sem!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
Nálad a RAM-ok bonyolítják a helyzetet, terhelik az IMC-t. LGA1366 esetén a QPI/VTT pedig az IMC és az L3 cache feszültsége. Mezei Kingston, 1066MHz CL7 RAM-mal semmi bajod nem lenne Load Optimized Defaults után sem.
No meg melyik BIOS van a lapon?HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz ZozzHUN #4975 üzenetére
Ami nálam járt HD 7950 DCUII, annak is lötyögött. Ezt a szériára jellemző jelenségnek tekinthetjük.
HGyu
-
gegg
tag
Az miért lehet, hogy GTA IV ben nem tudom állítani a grafikát felfele ? 800x600 a max amit enged pedig tovább tart a csúszka de visszaugrik és azt írja gyenge a gép.Más kártyával nincs ilyen probléma.
Hasonló volt Skyrim ban is de ott engedte állítani.[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz ZozzHUN #4979 üzenetére
Én csak ami van az oldalon azt jeleztem. Viszont szerintem ember részről inkorrektség, hogy a tag visszaviszi, mert nem tuningbarát....amit te visszaviszel, egyes darabjait kibontottad stb stb, más megkapja?....hát nem tudom mennyire korrekt dolog az ilyen.
Persze ha teljesen bontatlan minden benne, akkor nem probléma végülis. De ezt majd az üzlet megmondja.
-
ZozzHUN
addikt
válasz Attix82 #4980 üzenetére
Nem azért vettem ilyen kártyát, hogy alapon használjam. És itt nem igazán arról van szó, hogy nem tuningbarát, hanem valami bibi van a VRM részével. Tény, hogy csak minimális fesz emeléssel jön ki, de akkor sem normális, hogy ekkorát ugorjon a load gpu temp. Pedig amúgy bírná jobban a tuningot. És a hűtése is lötyög. Nem fogja más megkapni ne félj, visszaküldik nagykerbe/gyártóhoz.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz ZozzHUN #4981 üzenetére
"Nem azért vettem ilyen kártyát, hogy alapon használjam."
No látod ez ott (hogy is fogalmazzak senkit sem fog érdekelni.
Nem véletlenül mondják itt ,hogy a 70 est kell megvenni,azok tuti jó cuccok,és amint olvasgattam eddig a tuninggal egyikkel sem volt probléma.
Igazán nagy különbség árban sincs köztük.
A három nap az ha jól tudom azonnali cserére jogosít. Persze megvizsgálják előtte.
Pénzt akkor kell visszaadni,ha nem tudnak ugyanolyan terméket a rendelkezésedre bocsátani ,de ez nem biztos.[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Keksz03
senior tag
válasz ZozzHUN #4984 üzenetére
a helyedben érdemes lenne hangsúlyozni h elismert hibáról van szó, nem egyedi esetről amiről valószínűleg a gyártónak is tudomása van! ehhez hozzápasszintod a tényt h 3 napon belül kötelesek cserélni a nem tökéletes kártyádat, nyomatékosítva azzal h bizony 100 forint feletti termékről van szó! én így szoktam felvázolni nekik a helyzetet, lássák h nem én leszek az akit palira lehet venni!
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
04ahgy
nagyúr
válasz ZozzHUN #4990 üzenetére
Kötelesek ugyanolyat adni. Nem Sapphire-t. A jogszabályban az is benne van, hogy jelentéktelen hiba miatt ne verhesd az asztalt. egy alátét beszerelése szerintem sem nem meríti ki a "javítás" kategóriát, sem nem több a "jelentéktelen hiba orvoslása" kategóriánál.
HGyu
-
Pietrosz
addikt
Ha nem ezen a fórumon lennénk nyilván nem ajánlanék otthoni "javítást", de aki ide írogat, abból kinézem, hogy ennyit meg tud oldani. De végülis jogodban áll azt mondani hogy ez így ebben a formában szar, cserét kérsz..
-
rambustibi
őstag
válasz ZozzHUN #4989 üzenetére
Miért is nem nézed meg a vásárlás pillanatában a vásárolt terméket?
Amit vettem a hardverkerben, mindet egytől-egyig ott helyszínen kibontottam és megnéztem, már csak azért is, hogy minden tartozék megvan-e ami jár a termékhez.
Ha jól emlékszem még a Catalyst is figyelmeztet tuningnál , hogy károsodhat a VGA és biztos vagy benne, hogy folytatod? Most, hogy az Asus tuning szoftvere ezt megkérdezi-e azt nem tudom. Ha megkérdezi, akkor a garinak sajnos nokedli...Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
ZozzHUN
addikt
válasz rambustibi #4998 üzenetére
Szerencsére nem kérdez semmi ilyet tőlem. CCC-hez én nem nyúlok, max power limitet tolom ki 20%-kal.
Attól még hogy kibontom és megnézem, hogy ilyen karcos attól még tudom hogy mindegyik ilyen. 6950 is ilyen volt, ezért sem lepődtem meg
Persze az lenne a vicces, ha emiatt közölnék hogy külső behatás érte és semmilyen garancia nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Napelem
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest