Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
VGA vásárlás előtt állok és nagyjából azt már sikerült eldönteni, hogy 7870-et szeretnék.
5850 van most, ezért ennél alább nem adnám, mert azért szeretnék egy érezhetőbb ugrást.
GTX660 Ti drágább és nem érzem, hogy megéri a felárat és a 7950 is vagy 20k-val drágább és a tesztek alapján nem hozza azt a különbséget.7870-en belül viszont amennyire beleolvastam a topicba a Sapphire karikkal gondok vannak. Sajna az az egyik legolcsóbb, amit be tudnék szerezni. Még mindig gondok vannak vele, illetve a lenti két típusból mindkettőnél jelentkezett a hiba? A Gigánál már nincs ilyen jelenség?
Sapphire ATi Radeon HD7870 2Gb GHZ Dual-X (11199-16-20G)
Sapphire ATi Radeon HD7870 2Gb GHZ OC (11199-19-20G)
GIGABYTE ATi Radeon HD7870 2Gb OC (GV-R787OC-2GD)Köszi a segítséget!
-
djg
aktív tag
válasz Anaren91 #25496 üzenetére
Szia,
Köszi, nagyon valószinű, hogy ezt fogom venni, nem éri meg a 7950 a felárát a jelenlegi tesztek alapján (sajnos a 7870-nek most jobban felment az ára, mint a 7950-nek, igy közelebb kerültek egymáshoz, de ahogy néztem a teszteket, még mindig arra jutottam, hogy most nem éri meg)
Egy kérdés: vajon a tuningot meddig birják a gigabyte fajták? Ebben a tesztben nagyon szépen fel tudták húzni az asus kariját és ez a mért fps-ekben is igen szépen mutatkozott!
Most amúgy is csak a GV-R787OC-2GD Ultra Durable VGA Series verziót tudnám venni és az alapból 1100-as magórajel szemben a GV-R787WF3-2GD WINDFORCE series 1000mhz-jével szemben. Gondolom akkor itt maga a GPU jobban is húzható, strapabiróbb fajta.
Vannak tuning tapasztalatok valakinek?
Köszi!
-
djg
aktív tag
válasz Anaren91 #25531 üzenetére
Jaja én is néztem tesztekben, hogy kis tuningolt 7870 több helyen kenterbe veri az alap 7950-et, ami azért ciki. Persze valahol biztos jól jöhet a 3GB VRam, de tényleg nagyon is jó lesz ez a kari most!
Még annyi kérdés, hogy ennek milyen csatlakozói vannak? 2x6 pines?
Egy Sharkoon Silent storm 560W fogja vinni, remélem vannak rajta olyan csatik, amik ide kellenek vagy a vga dobozában van megfelelő átalakító.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest