- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
-
Hencso
Ármester
Meg atol fűg ki hirdeti. 1 honapja valami sz.istván hirdeti a6970 est . Elszlt alata a tápegység ugy h azt meg végkép ne ved meg mert 90% hogy kapott belőle a vga is.
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
do3om
addikt
válasz eldiablo #6421 üzenetére
Ez az a proci amit most vettél, alig elöztél meg, én is arra pályáztam merthogy hátha jobban bírja a tuningot mint mostanim. Keresni is akartalak hogy miről maradtam le, ez jó lett volna a mostani helyett ezt csak 4Ghz-en tudom stabilan használni.[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Z10N
veterán
válasz eldiablo #6421 üzenetére
Vicces Pont te irod, hogy megeri a 30k-t amikor 19k-ert vetted. LOL
Amugy en hamarabb irtam ra, mint te es meg 20-21k-t is ajanlottam erte.
Csak azzal ervelt, hogy helyben viszed es kp-val fizetsz.Ui: NB-t mennyin hajtod?
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
eldiablo
addikt
Nem írtam, hogy megér 30K-t, én azt írtam, hogy a teljesítménye miatt van FX árban. Nem ugyan azt jelenti.
3200Mhz-en még lemennek a bencsek, de fát nem vágnék rajta.
De, ha már NB a téma, akkor azért azt leírom, hogy bődületesen szar benne az CPU-NB az FX-hez képest:Hencso, Neked is ugyan azt írom.
Egyenlőre 4200-on ment, de még csak 2 óránk volt kettesben.Az már biztos, hogy ebből nem tolok ki 5900Mhz-et mint az FX-ből.
[ Szerkesztve ]
-
S.Zoliy
tag
Végül is ez lett a proci vásárlásból x6 1055t
Alaplap neve Gigabyte GA-870A-UD3 v2
3D gyorsító AMD Radeon HD 6970 (Cayman)
táp: FSP AURUM S 700
Hűtés: Ekl Ag Cooler
ezzel szerintetek mennyi a biztonságos MHz amit kilehet hozni? -
Z10N
veterán
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz eldiablo #6427 üzenetére
Az egy nagyon jól sikerült kocka
Én enyit birtam kihozni belőle stabilanEgy érdekes adalék a processorok erejéhez , kedvenc játékom a Mount&Blade akció RPG egyszálas procihasználattal minimális grafika de 150 fős seregek összecsapásánál a sebzések/védések kiszámítása már nagyon nagy számítási teljesítményt követel . Az Athlon X4 645 alap 3100 MHz-en olyanokat szaggatott a játék hogy le kellett venni 75 fős sereglétszámra , a Phenom X4 965 3800 MHz-en vitte szaggatásmentesen 150-es létszámmal , Thuban X6 1100T 3600 MHz-en simán vitte FX 8320 3500 MHz-en játszhatatlan 4000 MHz-en szaggatásmentes ! Enyit a külömböző procik egyszálas teljesítményéről .
A játékhoz van egy pach ami felhúzza a seregek létszámát 1000 főre se ott már egy zintel is elvérzik[ Szerkesztve ]
A teljesítmény csak pénz kérdése ! https://valid.x86.fr/1x0hag
-
Hencso
Ármester
válasz S.Zoliy #6429 üzenetére
refhűtéses a vga.. Gigabyte lapot nem szeretem.. egy a lényeg a tuninghoz .. 8+2 es deszka kell az már visszi de inkáb 970 chipeset keres aránylag olcsok már!
föleg ezt nem ajánlom! olGigabyte amit be írtál nincsenek hüzve a vmr ek igy hamar elszál ha felpöcinted a procit olyat kerres amin hűtve van!
[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
Nalam heatpipe-pal osszekotott az NB es a VRM resz. Terheles alatt mindketto melegszik rendesen. A processzorhuto kavarja a levegot az NB-nel, de VRM-nek se art egy enyhe legmozgas.
Amugy mas tema: GTA5 CPU teszt. Van benne X4, AX4, FX4, FX6, FX8, FX9, viszont X6 nincs, bar lehet kalkulalni. Az Intel processzorok borzasztoan elhuznak.
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
Még kicsit várni kel a tesztekkel, bár nem hiszem hogy a sorrend sokban változna de itt azért gyanúsan gyenge az AMD, persze az ez nem vitás de ennyire szarnak nem kéne lennie.
A kisebb szám gondolom a minimum fpst jelöli, a pentiumokon az alapján legalább játszhatatlan a játék, ami 2 magos 2 szállal, szóval 4 száll kel neki mindenképp, nehogy valaki azt higgye hogy egy 10k-s procin is jol menne, mert a minimum fps miatt játszhatatlan.Én még mindig elvagyok a 4Ghz-es x6-al persze kevés már de amennyit játszok amiatt nem akarok sokat rááldozni márpedig kéne azért. Fx-re cserélni felesleges, annyi értelme van mint a mostaninak, intelnél meg várom hogy kicsit menjen az ár lefelé csak konkurencia teljes hiányában ez is eltart egy jó darabig.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Z10N
veterán
Gondolm erossen Intel + Nv supportot kaptak. Nincs is ezzel semmi gond, hiszen az eladasokra mennek. Igen minimum ertekek. Azert ebbol latszik, hogy aki nem jatszik annak boven eleg egy 2core processzor is. A 4core meg mar alap a casual gaming-re, egy APU HSA-val eleg is lesz meg. Az uj API-kkal mar lesz ertelme az X6-nak. FX-re mar en se, ezert csereltem X6-ra a Zen-ig. Oszinten szolva mar nezegettem az i5-2500K-kat.
-
Hencso
Ármester
őszintén bevallom nekem a 8350 esem meg van cibálva 4.8 ra ... ha kevesleném még bir 5.4ig menni addig bírom hűteni ez a határ e főlőt már nem tudom mi történne de tulajdonképen egy R9 290x kéne nekem alá a 6970 es helyére.. azt hitem 1100T után h meg bolondult a vga pedig nem hanem az 1100T m kevés volt alá most meg a vga kevés az FX nek alapon is kitekeri még a szart is belőle de most várok mert június vagy július végén érkeznek az R9 390x kiváncsi leszek mi lesz az ára és akkor veszek ha jó áron kapok lehet R9 290x 8gb os lesz belőle
-
do3om
addikt
Azt nem mondta senki hogy egy FX83xx meghúzva rendesen nem jobb mint egy x6. Ott már azon az orajelen bőven fölényben van, behozhatatlanul csoda tuningos x6 sem éri be.
Az a vga pedig kifuthatta magát az 1100 mellett, ott nem volt tuning?
Én sem számítottam volna ott nagy sebességnövelésre , meg érdemes majd cserélni jobbra főleg hogy ennyire jól megy a procid. Én is ugy érzem platformváltással még van tartalék a 7970-ben, amikor meglett tuningolgattam de aztán visszaraktam alapra mert úgy is proci korlátozza.Csak ehhez kel szerencse is=CPU-nak, jó (drága) alaplap, a hűtésed is 20e+ os, szóval megvan az ára.
Nekem egy jó kis tunigolt intel 2011-es platform tetszene csak..... baszott drága. (ddr4 nem kel)
Sajnálnám a pénzt rákölteni, AM3+ ra meg már nem adnák pénzt.Még régebben nem sok kelet nekem sem ahhoz hogy váltsak AM3+ ra. Aprón volt lap (saber mint neked) nagyon olcsón hogy kisebbre cserélné, meg nincs meg a papírja. Kezdő hirdető volt ezért tartottam tőle. Már beszéltők a részleteket meg faggattam (ki az a hülye aki elad egy jó lapot és az árából vesz egy szart pénze meg nem marad ), nem értettem a logikáját pedig csak simán hülye volt hozzá. Mondta nincs semmi gari, én meg kértem képet leírtam a s/n számot, mail a boltnak.
Közben felhívtam hogy mért is cserélné olcsóbb lapra?...... stb. puhatolózás(kurva gyanús az ilyen hirdetés). Az lett az eredmény hogy kezdett rájönni hogy eze nem sok van ha belemegy az eladásba azon az áron amikor szóltam hogy utalom a pénzt mondta hogy megtartja, mert úgy érzi azt mondom nagy hülyeséget csinál
Boltból jött a mél a pótolt garipapírral több mint 2 év volt rajta minden elküldtek számla gari...
Na ez volt a magam megszopatása ami matt maradt az AM3, persze egy csalóba is akadhattam volna, szóval muszáj volt utána kérdeznem.[ Szerkesztve ]
-
Hencso
Ármester
i4790k
amúgy volt tuning az 1100T vel is 3.8ig birtam tolni.. sajna a deszka amiben van nem bírja jobban.. [M4A79T_Deluxe]
előző tulaja 1075T hajtod bene (ES) energia saplésat ment neki 4.7 en nekem nem sikerült még azt meg közeliteni sem.. habár erősen goldokozok h ha lesz ugy időm és őcsém nem lesz ithol az 1100T még egy utolso táncra bevetném az asus sabertooth r2.0 deszkámbanSamsung Galaxy Note 20 Ultra
-
do3om
addikt
Na azért gondolkozz 4.7Ghz-es x6?
Ugye nem hiszed el Te sem?
Vagy te írtad most el vagy nála nem ment csak 3.7-et és elnézte.
Volt aprón x6 5.2, meg 5.4-es képekkel, AMD Overdrive-al (vagy mi az) tuningolta és el is hitte hogy annyit megy, vannak ilyen emberek, kértem cpu-z képet = eltűnt a hirdetésHa érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
It ez a topik nézegesd meg ki mire jutott tuningban (persze akkoriban nem volt olyan lap mit amit most használsz ez igaz) de volt azért ASUS crosshair, vagy mint nálam Giga UD7 amik nem hiszem hogy korlátolták a tuningot.
Legjobb eredményre is azt hiszem ilyen 4.4Ghz-es x6-ra emlékszek, de általában a igen jók már a 4-4.2-őt elérők is.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest