Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
ti aztán készen vagytok
Phenom II 940-helyett, i7 helyett...
pár hónapja adtam el Phenom II 710 X3@X4-em Bacsis-nak, mert rájöttem, hogy nem használtam ki egyáltalán(majd ő), vettem inkább egy pretested sempron le-140@X2 9,5k-ért, igaz átmenti megoldásnak indult, de rájöttem, hogy nekem bőven elég ez is mindenre, de
ha kevés lesz megkeresem HERR Z kollégát egy X4@6-ért
de hogy ti kihasználnátok azt is kétlem
de a filling
ajánlom figyelmetekbe ezt az írást[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
- = Zk = -
félisten
-
robyeger
addikt
Végre hat szóljon az AMDs 6 lövetű
[Anandtech] és [Tomshardware]Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
robyeger
addikt
válasz subaruwrc #255 üzenetére
amazonon már elfogytak a készletek, pár nappal ezelőtt még volt. Newegg-en lehet kérni, persze fejenként csak 1darabot
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
RI/OS
őstag
-
kisza25
félisten
aki ilyen 6 magost vesz annak ez kötelező darab
elvileg ez nem csak 1/2 mag használata esetén használja a turboboost-ot(+500Mhz)
hanem felülírja AMD vezérlését és 4magig 400Mhz-el emel 6 magnál meg 200Mhz-el
M4A89TD PROEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
RI/OS
őstag
Egyik nagykerben belistázták már, 1090T 59+fa
-
Nico Bellic
csendes tag
Sziasztok.
Valaki nem tudja-e véletlenül ,hogy a 960T procik mikorra várhatóak?
-
Thrawn
félisten
válasz Nico Bellic #265 üzenetére
Q3
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
dime27
őstag
Jah 4.1ghzen lehet veri mondjuk melegedésben de én ugy látom ha az én 920amat felrángatom 4ghzre akkor pariban van vele mondjuk x264es kodekes kódolásban és akkor ne is beszéljünk az intel 6 magosrol ami a tesztekben alaporajelen üzemelt 1 szó mint 100 nem váltanék csak a melegedés miatt i7ről erre sztem!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
old gray
addikt
És a körítésről még szó sem esett, a Thuban jó eséllyel menni fog egy dzsunka 2 éves AM2+-es lapban is, ddr2/ddr3 memóriával egyaránt.
Ennek ellenére én nem váltok egyelőre, a 945 C3 4GHz-n több mint elég, inkább SSD-be vagy egy izmosabb vga-ba invesztálok cpu-csere helyett.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
dime27
őstag
Lesz abbol is olcsóbb hidd el!Váltanék én is AMDre csak sajna az a bibi h ők a hat maggal érték utól a i7et és 4.1ghzen tejesít ugy mint az i7 picit jobban ráadásul ott már kb egy a fogyasztásuk is szal ez nem olyan nagy durranás az viszont igen dicséretes h tudja a régebbi am2is sajna ilyen intelnél nem lesz ugy látom számomra az a legokosabb ha maradok seggemen 1366on és megvárom h kiadjon az intel olcsóbb 6magosokat az előny náluk van és azok még bele fognak menni az 1366ba ugy még pár évig elleszek asszem szoftverek amugy is maximum ha 4 szálat képesek már nagyjából kihazsnálni ebben kéne a szakiknak vmit javítani!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
- = Zk = -
félisten
válasz old gray #270 üzenetére
Az első sor igaz lesz az en konfigomra. Remélem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
Angol ebayen végre van már 1090t.
~£230. Baráti." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #273 üzenetére
Nah, mostmár ink £300. Haladunk.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
slett27
addikt
Itt is van eddig csak listán.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #273 üzenetére
mikor újítod? -
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #276 üzenetére
4-6-8 hét és elméletileg már haza is postáztam.
De necces, mert netbookot is kéne venni." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #279 üzenetére
oksa, csak kérdezem hogy várjak e rá. ha a noti a fontosabb, akkor vedd azt , viszont akkor lehet nem várom meg a thubant
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #281 üzenetére
Nézd.
A notinál pl egy teló a fontosabb. Ördögi kör.
Meddig tudol várni a tubákra?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #282 üzenetére
várni tulajdonképpen ameddig akarok. nekem nem sürgős mert tényleg szeretnék eredményt csinálni vele és így hogy kölcsönbe lesz nyílván nem foglak sürgetni, de ha mondjuk azt mondod hogy legközelebb nyár vége akkor nem várom meg. ha azt mondod max 8 héten belül hazapostáztad akkor megvárom.
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #283 üzenetére
Így gondolkodtam én is
Remélem sikerül a max 8 hetet teljesítenem. Magam végett leginkább. Igaz max ha jövőre használnám. Hm
Mind1. Körbejárja a ph-tMi az a max határidő, hogy én magam is képbe legyek?
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #284 üzenetére
június 30.
az 9 és fél hét ide. -
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #285 üzenetére
Felírva
Rios
Ha 6magosítható, akkor nyugodtan." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
RI/OS
őstag
válasz - = Zk = - #289 üzenetére
Remélem azért egy filmet meg tudok vele nézni, és az xvid nem fog mellette akadni
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Igen. Max a banánok közt napi epizódját. Berényi miki nélküli részt csakis
-
HaZsolt
őstag
-
RI/OS
őstag
válasz - = Zk = - #291 üzenetére
Te, most nézem, hogy ez 2 magosítható?
Beszarok
292: 1980
[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
3/4 magosoknak mennyire esik majd le az áruk?
-
- = Zk = -
félisten
-
doncortio
senior tag
sztem megéri!
50k ért 6magos proci megéri és nem nagyon kéne íhetesekkel párhuzamba vonni amikor NEM egy árszinten vannak... a 920as remek kis procc, de x58as deszkákat nem dobálnak lefele a kamionról... (najó am3at se de az mennyivel olcsóbb már)
egy kis példakonfig :
-ASRock 890GX EXTREME3
-AMD PhenomII x6 1055
-2x - DDR3 Corsair KIT 2GB 1333MHz CL9 DHX
-Sapphire 5830 1GB DDR5és ez 140k ba fájna majd...szal megéri
Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
Tommmmka
senior tag
hát eddigi tesztek alapján nem nagyon éri meg ledobni a jó kis I7 860-at, de majd ph-s teszt után török pálcát felette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest