Új hozzászólás Aktív témák
-
Gr3ddy
tag
Tényleg jó lenne már egy ph! teszt.
Viszont segíthetne valaki, ddr2 memóriátcsak az 1066- és fölötte kezeli le?
Jó lenne a ddr2 800+ memóriáimat megmenteni[ Szerkesztve ]
win7 élményindex 7.3 :)
-
slett27
addikt
Ennél kisebb ? 1035T-re gondolsz ? Elég csirke lesz az már nem ? (6mag ide vagy oda).
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
válasz Konfigos #355 üzenetére
Ő nem szokott tuningolni, azért kérdeztem. Ahol nincs több szálas tevékenység, ott nem sok különbség lesz a 925-höz képest, csak a Turbo.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Gregorg
tag
Ahogy elnézem a top proci a I7-es 920 kiütésére és talán a 930 megszorongatására lett belőve.
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
RI/OS
őstag
Az expertben van raktáron 1090T illetve 1055T.
Az árak, amiket korábban linkeltem a topikban, nem változtak. -
sysrq
őstag
BE csak a 1090T-ből lesz?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Gorneck
legenda
Igen, aszhem bevárom. Úgy volt, hogy a héten megkapom a 55öt eléggé potom áron, de mivel nem lesz, így rendes áron meg nekem sok az az 50-55k. Inkább veszek magamnak a 12 éves Creativeok helyre másik hangszórót.
slett27: Miért lenne már csirke? Ne viccelj már...
Gorneck#1239
-
- = Zk = -
félisten
Nekem is 800as ramjaim vannak. Ha cserélni kell, akk nemhiszem hogy lesz tubákom.
Vagy váltok am3ra akkor már." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
slett27
addikt
Azért hogy A-ból B-be juss. Ne csak B/2-be. Azért az 1055T lenne igazából "előrelépés".
-
Gorneck
legenda
Miért is? 200mhz miatt?
4 vs 6 mag + TC...már meg is volt ez előrelépés...nemtom miről beszélsz...nekem nem kell húzkodnom a gépet, hogy gyors legyen...SSDvel tolom...nincs szűk keresztmetszet. Ha meg 10-15tel olcsóbban kijönne egy 35, akkor miért kéne +10-15-30k-t fizetnem? Én nem te vagyok... Én magasan fosok az amra2 bughalmaz fpsére...2,6tal is szépen fog menni minden, ahogy eddig is ment 2,8on. Ami meg nem fog menni azzal nem játszom ez ilyen egyszerű...
Gorneck#1239
-
salytmasztor
aktív tag
Azt hittem legkesobb a hetvegere lesz PHs teszt.
-
- = Zk = -
félisten
válasz salytmasztor #383 üzenetére
Azt hittem nyertem a lottón. De nem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
salytmasztor
aktív tag
válasz - = Zk = - #384 üzenetére
Igaz nagyon talalo peldat hoztal fel, de talan a tesztnek megsem 1:43949268 az eselye...
-
Gyufaaa
veterán
válasz - = Zk = - #373 üzenetére
Egy cipőben járunk. Bár inkább már AM3-ra kéne váltani.
-
- = Zk = -
félisten
válasz salytmasztor #385 üzenetére
Ugye ugye
Gyufa úr:
Hát, ha ezt a 800as ddr2 mizériát meglépik, akkor xarban leszek erősen!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
fanti
addikt
PH-s tesztet !!!!!
-
helkis
veterán
válasz - = Zk = - #387 üzenetére
az "up to 1066mhz" azt jelenti, hogy a DDR2 szabvány összes ramját kezeli egészen a legutolsó szabványig, ergo 800-al is menni fog..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
- = Zk = -
félisten
Nah ennek örülök. Nagyon
Köszönöm az updat-et" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
fanti
addikt
Hát akkor igen népszerű lesz ez a procicsalád (X6)
-olcsó
-gyors
-fizikailag 6 mag
-alacsony fogyasztás
-alacsony hő
-kezeli a ddr2 memóriákat is
-stb.Én nem akarom bántani az intelt, de a processzoraikat most hamarosan jócskán le kell árazniuk.
Ott van pl. az i5-750, amit ki venne meg 45-ért, ha 55-ért 4 helyett 6 magot kap.
Vagy ott van az i7-860 amit ki venne meg 70-ért......mostmár. -
Eddie141
senior tag
Hát igen, és ez pont jól is van így, mert szerintem elég átgondoltatlan, és logikátlan az intel jelenlegi árpolitikája.
Igen kevés kompromisszumot kell kötnie az embernek, ha rendelkezik már egy 4magos amd rendszerrel, és 6ra akar váltani Nem sokmindent kell jó esetben lecserélni. És közel sem 1000Dollar mint az intel 6magosa Hajrá ismét AMD![ Szerkesztve ]
-
-
Oliverda
félisten
válasz antikomcsi #398 üzenetére
Na de nem mindenki "cibálja". A gyári értékeire írta ezeket a jelzőket gondolom.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Tommmmka
senior tag
válasz antikomcsi #398 üzenetére
ez tuningolva 4,1ghz-re szerintem nem mondható "iszonyatos" melegedésnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4