Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuskacsa

    senior tag

    válasz Gyuri27 #9601 üzenetére

    Nem szívom én senki vérét, csak leírtam. Elmondtam a véleményem. Ha annak vetted, akkor elnézést.

    Akkor leírom máshogy: Veszel egy telefont 2 évig használod, ami nem csúcskategória, csak jó (pl.A5). Után veszel egy j5 öt, és azt érzed, hogy átvertek, mert a régi sokkal jobb. Ha nekik megfelel, nekem mindegy. Azt, hogy mit írnak róla a ph-n, meg a neten, engem nem nagyon érdekelt. User jobban megmondja, hogy mi is vele a bibi. AZ a teló idegesítően lassú, és nem jó a netforgalma semmilyen csatlakozással.
    Ha nem csalódtak benne, az azt jelenti, hogy eddig is hasonló teljesítményhez voltak szokva, és nem tűnik fel, hogy valami hiányozna. 5x annyi oldalt betölt a régi, mint egy vatta új, ugyanannyi idő alatt. Aki meg böngészik, és használja, igenis fontos érv egy telefon mellett. Ha csak telefonálásra használnám, tökéletesen elég lenne nekem egy nyomógombos is. De az a telefon nem alkalmas normális netezésre.... legalábbis sok törelemmel.
    Arról már nem is beszélek, h a képek botrányosak, nem tud éles képet csinálni. A képek 50% elmosódik, szellem képes, vagy más baj van velük, még akkor is ha leteszed az asztalra és úgy készíted a képet.

    A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Új hozzászólás Aktív témák