Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz arnoldito #7156 üzenetére

    Jezusom, teged bantottak kiskorodban? Minek kotekszel itt velem mar megint? Ha ez nem kotekves es csak tisztan szeretnenk latni akkor szivesen elcsevegek de ha csak anyazzuk egymast akkor ha nem haragszol elengednem.
    Szoval ezt figyelembe veve megprobalkozok vele aztan ezt a vonalat szerintem engedjuk el :U . Bocs Aby_2014, valakinek sokkal fontosabb ragni a csontot es rugdosni az embert de ez van.

    de az FC-ról beszélt ő is, és én is arra szándékoztam válaszolni neki, ha átolvasod leesett volna
    #7073 Aby_2014:
    Nem azt néztem, hanem a front end -ként jelöltet, a shader clock a második lapon van :B az max. 3288 Mhz volt.
    De ha ennek a limitje 2942Mhz-re van állítva, akkor vajon miért megy mégis 3288Mhz-en..

    Szoval kedves arnoldito forumtars, az hogy te mirol beszeltel, ennek fenyeben es azota a sajat hozzaszolasod alapjan is tokeletesen irrelevans. Te tegnap jottel nagy mellennyel hogy majd jol megmondod nekem (ugy legyen draga baratom, ugy legyen nem tartom magam kimondott nagy zseninek!) azzal hogy:
    reflektálok arra amit írtál. 3000Mhz max boost beállítás mellet 1100mV-on a lehetetlen 300Mhz kiugrás
    Es ezzel nincs is semmi baj. Csak azt nem ertetted meg/zavarodtal bele/vagy csak akartad megmutatni a frankot, hogy az adrenalin 3000Mhz boost beallitasa, ahogy azt a #7072 Exodion sz. hozzaszolasaomban mar leirtam illetve korabban is beszeltuk mar a temaban a Shader clk-t jeloli. Kiugrik az is 3000 fole? Persze! Raktam is be screenshotot rola, de nem 300Mhz-re. De neked fontosabb az igazad jottel es beraktal egy frontend clk-t aminek semmi koze a max freq-hez. Majd miutan erre ravilagitok meg az en edes anyukamat :U .

    Az iromanyod tobbi reszere mivel atment egy szemelyeskedo hangnembe nem kivanok erdemben reagalni remelem ez nem bosszant jobban nem kivanom elcsesszinteni a napod.

    Nem leszunk baratok, de ez rendben van, de kerlek engedd el ezt a vonalat. Nem en nem olvastam ertelmezve, hanem te es rugdostal egy doglott lovat.Segitesz te is annak aki kerdessel jon, meg en is, tuti fogunk meg egymashoz szolni de en nem kotottem beled (meg ezutan sem :D) maradjunk ennyiben.

    :R Mindenki mastol bocs az offert, ezt a vonalat zartam es tovabb nem kivanok erre reagalni :R .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák