- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Kiváncsiságból megnéztem, megosztom.
AMD RX 6700XT referencia kártya ventillátora: AUB0412VD-00 pdf
LIFE EXPECTANCE (L10) 80,000 HOURS CONTINUOUS OPERATION AT 40 °
C WITH 15 ~ 65 %RH
9.13 év folyamatos működés várható el.
Felesleges óvni a zero fan-nel SZVSZ. -
Pug
veterán
válasz bobalazs #24255 üzenetére
Attol, hogy az en felhasznalasi igenyem es szokasom elter a tiedtol, meg nem jelenti azt, hogy egyedi, trust me.
En elfogadom, hogy neked lenyegtelen a zero rpm adta "akusztikai komfort", javaslam te is tegy hasonloan azzal kapcsolatban, hogy sokak szamara kifejezetten haszon feature.
Nem veletlenul van custom cooling solution iparag, ami a minel hatekonyabb es halkabb hutesi megoldasokra szakosodott.
-
bobalazs
nagyúr
Én úgy tudom a venti ki be kapcsolgatás jobban koptatja, használja a ventiket mint a folyamatos járatás.
Jelen esetben, nálam pl két kijelzőnél ahol a referencia kártya 31 wattos hwinfo szerint még árthat is a 10 percenkénti ki be kapcsolgatás. (felszorozva napok-hetek-hónapokkal hamar el is használódna így) -
Pug
veterán
válasz bobalazs #24257 üzenetére
Nem koptatja jobban, elektromos motorrol beszélünk, nem robbanóról.
Nálam idle 13-18 watt között eszik (monitor + TV rákötve). Így kb óránkét - másfél óránkét egyszer bakapcsol.
Én értem, hogy te nem szereted/nem használod.
Azt továbbra sem értem visszont, hogy miért akarsz másokat meggyőzni, hogy ne használják, akiknek hasznos/szimpatikus feature...[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
válasz Ace Ventura #24195 üzenetére
Most ugyanez. Gépet nulláról bekapcsolom.
VGA venti nem áll le 0 rpm-re, csak teker.
Adrenalin nem látja a vga-t, és Afterburner sem.
Mi ez?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
bobalazs
nagyúr
válasz Ace Ventura #24261 üzenetére
Talán nem a kártyával van gond ha előző konfigba jó volt.
-
-
Pug
veterán
válasz Ace Ventura #24263 üzenetére
A platform valtasok utan kapott friss OS-t a gep?
Mindennemu OC kikapcsolas mellett is fennall a hibajelenseg?Ha DP kabelt hasznalsz, biztos hogy nem bekotott a kabelben a feszultseg szal?
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz Ace Ventura #24263 üzenetére
Ram miatt is láttam már sok hülyeséget.
-
ScomComputer
veterán
válasz bobalazs #24265 üzenetére
Nagyon jól írod...pláne a ddr5 egy érdekes jószág..nálam volt egy gép ahol pl a hibás timing driver hibákat generált és még a winlogba is azt írta,aztán egy úja konfig és megszünt...
.....
#24261Ace Ventura... csinálj egy cmos resetet legyen minden alapon(se xmp se expo) és úgy próbáld... -
Ace Ventura
addikt
Igen, természetesen friss op rendszer van. Többször is húztam azóta.
Még fennalló hiba, hogy hibernálásból nem jön vissza a gép, de azt tudom orvosolni,hogy nem engedem aludni.
Nincs oc, minden alapon.Expo se megy. Cmos reset többször volt.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Vigneau
félisten
válasz Archttila #24269 üzenetére
Köszönöm szépen válaszod!
Nem hangzik rosszul. Gondolom, a HS kb. 12-18°C-kal több. RPM és zaj hogyan alakul? RGB szempontból alapból világít vagy sötét a kártyád? A jelenlegi EVGA kártyám szerencsére nem kell programmal piszkálni, hogy ne világítson.
Milyen programot választottál végül a finomhangolásra? Afterburner, GPU Tweak, Adrenalin, MCP vagy MCT?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
trek81
senior tag
válasz bobalazs #24274 üzenetére
bányára készült nem gamereknek,ezért a kis borda ...89w..40/59 fok padozva hátlappal
gamre csak 6800 fhd ra is,hoszabb távon gondolkodva
aki meg ref 6700xt vesz legyen tisztába a dolgokkal[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
Micsurin
nagyúr
válasz F.B.I. #24277 üzenetére
Kizárt, hogy nem viszi 1080p Ultran 60-al... a nonXT is tudja ~55-60-al vinni.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ƵøŁĭ
veterán
Coil whine-al mit tudok kezdeni? Megjött az Asrock 6950XT és cicereg mint az állat.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Pferi
senior tag
Cserélgetheted az alkatrészeket, éss talán kiszűröd hogy melyik a ludas a dologban.
Nálam tápcsere megoldotta, de másnak ez nem vált be.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
IzI
senior tag
Sajnos meg kellett válnom pulse 6800-tól.Furán viselkedett,az egész adrenalin.Cw is volt 200fps felett,igaz nem volt zavaró.De ami jobban idegesített,fura fagyások.Asztal betöltésénél,amikor tölti be a programokat és mozgatom az egeret,egyszercsak lefagy minden és nehány perccel később kiirja adrenalin időtúllépés miatt leállt,nem egyszer.Alapon volt a kártya,csak 990mv vettem vissza és még is.Másik fura dolog,kártya ki és igp használom(am5) adrenalin fent van és fura villogások vannak időközönként.Driver le és nincs villogás.Ja és kártya dobozán volt 2-3 matrica
-
bozont
veterán
Miért nem normális ha masszív UV-t nem bírja a kártya? Ha gyári feszültségen nincs baj, az normális működés. Bármit állítasz onnantól már nem garantál senki semmit.
Azt valóban lehet kifogásolni, hogy wattman-ban miért csak az egész görbét lehet állítani és miért nincs lehetőség csak a max feszültség korlátozására.Nem hiába ajánlják az MPT-t ha UV a cél.
-
ƵøŁĭ
veterán
Nem értek a témához!
QWHD 60hz-es monitorunk van. Csak a BF 2042-nél cicereg a kártya. Beállítottam, hogy max 60 fps legyen és így csend van más játékokban. Lehet, hogy azért csinálja, mert egyenlőre karcsú a monitor hozzá?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest