Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Chaser #9119 üzenetére

    Tipikus casual player vagy a leírtak alapján. Mind a 60fps-es célod, a nem érdekel a multi, na meg a 32"-os kijelződ is csak erre utal. Boldog tudatlan vagy, hogy nincsenek nagyobb igényeid és "olcsón" megúszod. (az oké h nagy a monitorod, de nagyobb képfrissítés duplázza az árat, de téged szerencsére ez sem érint)
    Én személy szerint 22"-on toltam a legjobban és mióta 27"-on vagyok, bénább vagyok. 24" környéke az optimális választás 1080p-ben. Ami efeletti, az szépnek szép, de competitive játékra too much. Ezt mások is megerősítik a köreimből. Bárki vett nagyobbat, ment vissza 24"-ra 120+ Hz-en. Most már többeknél a 240Hz fityeg, de neked elég a 60hz.

    #9120) R3laX :
    Szerinted normális, hogy olyan játékokat fikázol, amiket több százezren nyomnak napi szinten? Elég csak felmenni Twitch-re melyiket mennyien streamelik. Mind a BFV-öt, mind a Quake Champions-t le lehet húzni ennyi erővel a WC-n már bocs.
    BF V 743 néző
    Quake Champions 127 néző
    Nevetséges értékek...
    Nem mondom, hogy a BF széria rossz, mert én is imádom, DE be kell látni, hogy 1-2 hónapot követően kb. halott a játék, szervereken este 7 után épphogy vannak az emberek, hiába AAA cím. BF 1-nél legalábbis így volt anno.

    Mikrolaggos részt szerintem félreértelmeztétek, ezért leírom még1xer, mert ezek szerint félrement. HA 90+% terheltséget kap a proci, akkor "mikrolaggok" (nem tudom hogyan fejezzem ki, de terheld le a procid vmi programmal 100%-ra és játsszál mellette, na majdnem arról beszélek) lesznek és érzed h nem az igazi a játék. Az fps ha jól rémlik rendben lesz, de igazából már úgy-ahogy játszhatatlan a játék. BF szériában 64fős multiban 6mag6szálas i5 ezt produkálja (még 5+GHz-en is). Singleplayer benchmarkban nem!!! Még szép, hogy a ryzen nem produkált ilyet, mert még a 4mag8szálas is "több" szálas mint a 6mag6szálas intel...
    A doom is egy tipikus casual játék. Megjelenik, rácuppannak a népek, majd 1-3 héten belül megy a levesbe.
    Szóval tök szép és jó, hogy jön ki havonta 2-3 játék ami "jó" és húzónév és ugranak rá a népek és tolják a benchmarkokat, DE ezek nem "tartós" játékok, ezzel nem játszanak az emberek hónapokon keresztül. Tipikus alkalmi fellángolások, amikre teljesen felesleges "építkezni".
    CS:Source-szal 6 éven keresztül játszottam. CS:GO-val 2-3 évig, plussz sokszor rövid időtartamra. PUBG-vel fél évig. WoW-val toltam 2+3 évig. Sid Meier's Civilization V-tel mai napig játszogatok mióta megjelent. LoL-lal 3 évet.
    BF szériák, COD szériák? Legjobb esetben BF húzta 2 hónapig, de inkább átlag 3 hét. COD-ok 1-3 hetet max. Forza Horizon/Motorsport szériákkal sem toltam 3+ hétnél tovább, aztán max pár napra elővettem később.

    Ezt a "mind eredeti mindig, semmi csóró ingyenes vacak" mondatot sem értem hogy jön ide. Én eredeti WoW-val tolom ami fizetős játék, nem tört szerveren, ha esetleg erre gondoltál, de úgy amúgy sem értem minek ide ilyen mondat főleg félkövéren?!

    (#9122) Kolbi_30:
    Én úgy tudom 1,5-2 év után jött optimalizáció, amitől jobb lett ryzen alatt is a játék, de ezt én személy szerint már nem tudom megerősíteni.
    Egy régi képet tudok csak megmutatni, hogy mennyire lófütty fps-em volt 1440p-ben 5ös grafikai beálításokkal (és nem volt gpu limit!):

    (És ez még csak nem is raid volt)

    480p-ről és 720p-ről rajtad kívül senki sem beszélt, felesleges idekeverni. Az nem baj ha szerinted netto marhaság, mert ezek szerint téged sem érint a dolog és boldog tudatlan vagy, maradjon is így ;)

    (#9123) R3laX:
    Igen, ezt én is csak alátámasztani tudom, hogy a 2010 körüli TN panelokhoz képest amik pár éve kaphatóak, ég és föld. Simán tök jók a képük (legalábbis azoknak, amikkel én találkoztam). Az én régi TN panelom ilyen fakó vmi volt már az újakhoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák