Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sutyi^

    senior tag

    válasz R3laX #8993 üzenetére

    Volt DDU természetesen. 20.1.3 > 20.2.2 > 20.3.1 között is.

    Chrome reinstall nem volt, de más Chromium alapú böngészővel is bent van ez a hiba vagy ennek egy variánsa listában. Firefox-ot használok, de igazából Discord, Steam és egyéb mellett is előjön (másnak is reddit alapján) ha GPU gyorsítás be van bennük kapcsolva.

    Az a baj, hogy nagyon ritka is lehet. Volt hogy egy nap kétszer is kockára fagyott a gép egy tab váltás után vagy éppen egy jobb klikket nyomtam a Steam-en, minden esetben a VGA driverre mutat a crash log.

    Volt hogy fekete képernyőt kaptam egy Chrome tabváltásnál, aztán volt hogy meló miatt meg kellett nyitnom a Chrome-ot ami elfehéredett kockára fagyott a gép, de Firefox-ban ahol ki volt kapcsolva már a HW gyorstás meg ment tovább a YouTube a háttérben. Eközött a két crash között eltelt két hét.

    Redditen is írta valaki 5700-al, hogy neki 2020-asból egyedül a 20.1.1 amivel ezt nem csinálja.

    Nem tudom számít-e hogy insider builden vagyok Winfossal, de igazából volt aki stabilon is tapasztalta ezt egy tiszta telepítés után, szóval kétlem hogy befolyásolná a dolgot.

    Majd egy unottabb pillanatban megpróbálom rácsavarni a lapomra a legfrissebb BIOS-t, bár nem igazán hiszem hogy ez lenne a probléma megoldásának kulcsa, lévén sima 1600-am van ahhoz meg már sok vizet nem zavar az új AGESA.

    -Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.

Új hozzászólás Aktív témák