Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz ΞΔGLΞ #8550 üzenetére

    Ha meg még így is túl hangos lenne valami, akkor downclockolod picit (ha lehet úgy mint az nvidia kártyákat).
    Én mindig guru3d teszteket olvastam, ott egyik leghalkabb 1080 Ti-k közé tartozik az msi gaming x verziója 38DBa-val. A hagyományos founders edition-ök pedig 41DBa.
    Gyakorlatilag mindkettő volt. A founders edition még a fejhallgatóba is behallatszódott, olyan hangos volt és magas volt a frekvenciája is. A gaming x-es kártyám 14fokkal hűvösebben megoldotta jóval halkabban, de még ezt is enyhén hangosnak tartottam, aztán múltkor egyik ismerősöm vett rtx 2070 super kártyát (sima gagyi msi ventus), és mikor beraktam, akkor jöttem rá h igen, tényleg hangoska a kártyám, mert ennek jóval kisebb hangja volt. Ugye 275-300W kontra 220W környéke... Azért nem mind1. Az 5700 XT-k is tudnak enni, úgyhogy a silent biosokkal lesz talán csak meg, amit szeretnél, de még lehet az is határeset lesz.

    Én a magam részéről a következő kártyámra veszek egy ilyet 20ezer Ft-ért egy sima alap referencia kártyához. Olcsóbb vagy ugyanannyi, mintha gyári tuningosat vennék, közben hangja sincs kb., igaz 3 vagy 4 slotot elfoglal, attól függ felrakod-e a backplate-eket. Kb. 500RPM-mel lassabb ventillátorral hozza ugyanazokat a hőfokokat, mint egy gyári oc-s kártya, ergo hangja sem lesz. Tesztelték többen is RX 5700 XT-re, érdemes utána járni a témának ha téged is zavar a megemelkedett zaj. (csak elvileg a memóriát nem hűti le rendesen ennél a típusnál, tényleg utána kell járni)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák