Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Steam Deck
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz E.Kaufmann #49224 üzenetére
De az NT. Ezt kivitelezni 98SE-vel már nehezebb, max ha előtte felrakod az összes unofficial patchet...
-
quailstorm
nagyúr
válasz E.Kaufmann #49226 üzenetére
Brand gépet akar, ott nem lehet a procit lejjebb húzni 2GHz alá, csak olyat venni bele. G31-es példádnál nyilván meg lehet csinálni. Nem tudom a G31 miben könnyebb akár egy Intel Ivy-Bridge-nél is. Nekem G41 van, annak támogatása XP-nél kezdődik, 2k elvileg még megy vele csak nincs mindenhez driver.
Simán csak nem akarnék megkockáztatni egy random bugot, ez egy kritikus rendszer, Core2 alapokon meg nem sok 98SE ment... És a G31 is már 8 éves lenne. Ennyi erővel inkább egy támogatott vas, vagy egy virtuális gép.
Most kicsit kerestem, egy Celeron 430, 512MB RAM és VGA vagy IGP kisebb egyenlő 256MB működhet.
X3100-hoz nyilván nem lesz driver. LAN jó kérdés. RAM patch-csel lehetne feljebb lépni, de attól VGA driver még mindig nem lesz. Gondolom hang se megy, bár az tán nem is kell. Ha elég az alap display driver akkor még épp tekinthető is ez megoldásnak, de szerintem nem sok értelme van. Egy leellenőrzött kicsit régebbi lap 100% menne, P4i65G vagy 775i65G.ezt használta már valaki innen?
ki van már váltva unofficial service packben?[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz E.Kaufmann #49243 üzenetére
Módosítom az álláspontomat arra, hogy szerintem semmi értelme G31-gyel szenvedni egy még támogatott kései (újrakondizott) laphoz képest, mert ugyanúgy régi, ugyanúgy meghibásodhat, cserébe még hivatalosan nem is 98SE kompatibilis.
Arra jó volt a vita, hogy lássam, hogy meg lehet oldani Core2 alapon is, de én is vagy a virtualizálás mellett voksolnék, vagy egy jó állapotú korabeli gépet beraknék.
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
válasz E.Kaufmann #49258 üzenetére
igen, Aida szintén 95X5.5-öt ír, új elemmel az.
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest