Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz Mukucs #61487 üzenetére

Alakul a molekula, máris 10fokkal kevesebb a kupak.

Nem egy nagy ördöngősség, a kapott scoreok értelmezése max akkor ér valamit/számít ha van mihez hasonlítani. Magát a benchet is azért javasoltam mert amikor rátaláltam akkor nálam egy hónapok óta jól bevált tuningot sikerült megborítania, olyat amit beton stabilnak hittem addig, kvázi stabilitás tesztnek lépett elő. :K

HWInfo64 ablakban rendre a maghőt vetem össze a kupakhővel és a terhelés alatt felvett valós feszt nézem, mivel együtt változtak (mag/kupak) mostmár egészen biztos hogy a második "CPU" szenzor a socket/kupak. Függően attól nyitott vagy zárt házzal futtatad-e ezt a tesztet, amennyiben utóbbi, még egy hangyányit elvennék a feszből.

Egyébiránt ha csak játékra használod a gépet akár így is maradhat, játék ennyire az életben nem fogja megterhelni/felfűteni, ráadásul rá is próbálhatsz hogy a feszhez nem nyúlva esetleg megy-e 4.1-4.2-ön, csak szorzóemeléssel.

Mindentől függetlenül sokallom hogy közel 1.3V-al ennyire melegszik, ez lehet elégtelen házszellőzés, felejhető paszta vagy elrontott pasztázás, esetleg ezek összessége. Szerintem abban a hűtőben több van de majd a többiek kisegítenek/kijavítanak, 212 EVO-val még nem volt dolgom.

Még az 1600as (?) RAM-jaid időzítését kéne beállítani a BIOS-ban a specnek megfelelően, most CL10-en mennek és erős a gyanúm hogy azok bizony CL9-esek. Esetleg 1866osak csak az "Auto" beállítás okán mennek 1600/CL10-en..

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák