Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belaazallat

    addikt

    válasz Habugi #60244 üzenetére

    Értem! Másodjára csak sikerült felfogni! :) Kupakban van a szenzor.

    Belőlem is a tapasztalat beszél, nem a szakmaiság. Athlon64 nél még a maghő volt a magasabb. Intel E5200, E7200, E8200, Q9550 maghő mindegyiknél magasabb volt. Lehet mert ott még a magokat szenzorozták, nem a kupakot.
    Másik, hogy a magok a hőforrás, tehát a hőátadási veszteség miatt a kupaknak alacsonyabb hőmérsékletűnek kellene lenni, mint a magoknak. Ez max 1-2 fok. De nem vagyok fizikában nagyon jártas, tévedés jogát fenn tartom. Írtad, hogy a maghő számított érték. Innentől azt figyelmen kívül hagyható.

    Akkor megnyugodtam. Kupak hő 62 fokot ért el IBT(FX patc-es) alatt ebben a nagy melegben "very high" beállításokon.

    SzerK.

    (#60245) hutoczky82

    Volt több paszta teszt a ph!-n. A neves márkák drágább pasztái között 1-2 fok a különbség. Lényegében mindegy, hogy Mx2/4, Noctua, vagy mást használsz, egy sima paszta és ezek közt kb 5 fok eltérést fogsz tapasztalni. Ha neked megéri a felárat, akkor vegyél nyugodtan. De hogy melyik a legjobb, mindenki mást fog mondani. Én pl a Noctua NT-H1-re esküszök.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Új hozzászólás Aktív témák